Lunch på gång

Samruai

Betyg 3.7 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (8)

Yhden lounaan perusteella kaupungin parhaita etnisiä. Käydessäni paikka oli tyhjä, vaikka lounasaika parhaimmillaan. Outoa, koska ruoka oli todella maukasta. Söin kanacurrya ja paistettuja nuudeleita (gluteenittomia, muuten). Suosittelen ehdottomasti!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 25.04.2016
Betyg: 0

Olipa hyvät curryt! Palvelu ystävällistä ja asiantuntevaa. Tarjoilija jaksoi selittää ensikertalaisille listan sisällön, maut ja tulisuudet.

Sali on vähän kolkko avoin tila, jossa äänet kaikuvat. Hintavahko, mutta annokset olivat varsin isot. Poistuimme tyytyväisinä ja jo seuraavaa käyntiä odottaen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.04.2016
Betyg: 0

Illallinen oli loistava, tosin tulisuus jäi laimeaksi kun en uskaltanut ensimmäisellä kerralla pyytää lisää tulisuutta. Tarjoilijoiden tapa kertoa ruuista oli erilainen, mutta loisto lisä.

Lounas ei ollut kovin kaksinen kasvissyöjälle. Vaihtoehto löytyy joka päivä, mutta se ei käyntikerralla maultaan miellyttänyt. Sekasyöjille maittoi kuitenkin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.04.2016
Betyg: 0

Palvelu oli erittäin hyvää. Ruoka oli maukasta ja annoskoot sopivia. Sisustusta voisi hieman kohentaa tunnelmallisemmaksi. Plussaa myös opiskelija alennuksesta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 16.01.2016
Betyg: 0

Hyvä palvelu. Alkukeitot ja curryt ovat ehdottomasti parhaita. Hyvä palvelu. Ja mainiota että TaKe ajat on 15% edullisempaa. Erittäin isot ankokset ja oikeasti tulista ruokaa. Käymme vähintään kerran viikossa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.12.2015
Betyg: 0

Tilasimme kaksi annosta, härkää ja kanaa. Verrattuna muihin kaupungin etnisiin olivat annokset pienet. Kana oli aivan hyvää, mutta härkä ei maistunut siltä, mitä menu antoi ymmärtää ja sitkeys peittosi jopa perinteisen kuivalihan. Annosten kokoon ja laatuun nähden ylihinnoiteltu, olisin valmis maksamaan jatkossa mikäli laatu ei olisi mitä on...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 25.11.2015
Betyg: 0

Kalsea "työmaaruokalan" sisustus, ruoka ei ollut kaksista

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.11.2015
Betyg: 0

Aika nice, kannattaa kokeilla. Omituista ettei kuittia saanut muutakuin sähköpostiin...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.10.2015
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Kauppakatu 63, 70110 Kuopio - Route
+358 44 981 13 7
http://samruai.fi