Opens at 10:00

Santa Fe Express

Betyg 2.3 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (5)

Annokseni maistui purkkiruoalta, joka oli lämmitetty mikrossa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 27.09.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

. .

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 23.03.2015
Betyg: -1

Lämmin vastaanotto, pöydän sai valita itse. Palvelu oli kohteliasta ja ruoka tuli nopeasti. Ruoka oli maistuvaa ja sitä oli tuhti annos. Jälkkäriä olisi tehnyt mieli, mutta ei vaan mahtunut. Myös talon punaviini oli hyvä valinta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 15.04.2014
Betyg: 0

Hieman parempaa pikaruokaa, myös kasvissyöjälle. Söin Vege Burgerin, jonka sai pyytäessä vegaanisena (avokadokastikkeessa maitoa). Kasvispihvi oli rapeaksi paistettu. Täytteenä myös papuja, maissia, kurkkua, sipulia ja chipotle-kastiketta. Ranskalaisten päällä mietoja chiliviipaleita ja oliiveja (!). Ranskalaiset vaaleita, suolattomia ja jäähtyneitä (annos odotti tiskillä tarjoilijan palvellessa muita asiakkaita). Sämpylä kostea ja sitkeä, ei paahdettu. Ei täydellinen kokemus ja annos melko hintava, mutta voisin kokeilla vielä toistekin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 11.08.2013
Betyg: 1

Pika Santa Fe ei olekaan hassumpi. Kauppakeskuksen ravintolatarjonnasta valitsimme listan perusteella tämän eikä tarvinnut katua.
Annoksista löytyy melko erikoisia yhdistelmiä, kuten valitsemani Cheese Pedro joka yhdistää kreikkalaisen halloumin tex-mex tyyliseen avotortilataskuun. Mutta hyvältä se maistui ja chiliäkin löytyi viipaleina, mutta riittävään tulisuuteen piti kuitenkin lisätä cayennekastiketta jota pöytämausteena onneksi oli.
Tilaukset tehdään tiskiltä kuten express-paikoissa usein on tapana ja annoksiin liittyvät kysymykset oli siinä helppo esittää keittiön ollessa näkyvillä heti tiskin takana.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 11.08.2013
Betyg: 1

Läge

Kauppiaankatu 2, 15160 Lahti - Route
0447398113
http://www.santafelahti.com/express