Opens at 11:00

Ravintola Toros TexMex

Betyg 2.4 / 5

Recensioner (28)

Texmex-kyltin innoittamana päädyimme kyseiseen ravintolaan pullean burriton perässä. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu nopeaa, mutta.. Ruoka oli ala-arvoista. Mieheni tilasi liha-enchilladan, ja minä kanaburriton. Enchillada saapui pöytään täysin tunnistamattomana, rasvaisen, sormenpaksuisen juustokerroksen peittämänä. Sisältä paljastui jauhelihan korvikkeelta vaikuttavaa epämääräistä kastiketta, peitettynä surullisella, märällä maissilätyllä. Oma annokseni ei myöskään ollut iloinen yllätys. Jälkeensä vatsanpurut jättänyt, vanhalta sukalta näyttänyt tortilla, sisälsi pakastettuja vihanneksia, kaupan halvimpia salsankaltaisia jäljitelimiä, sekä sissijuuston näköistä, epämääräistä valkoista soossia. Käteen jäi ravintolasta vain paha mieli, ja märät pierut.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.01.2017
Betyg: 0

Viihtyisä paikka tavata kiireettä vanha ystävä. Henkilökunta erittäin ystävällinen, palveleva, ammatillinen. Alkusalaatti tuore ja hyvä. Maukkaat pizzat (vaikka pohja hieman sitkeä) tulivat sopivan ajan päästä. Kiitoksia paljon! Kävimme 6.6.2016.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.06.2016
Betyg: 0

Emme edes saaneet tilattua ruokaa ennen kuin "ravintolan" epäystävällinen henkilökunta suuttui seurueellemme aivan syyttä. Tuloksena perusteettomia ylimääräisiä maksuja sekä joukko erittäin pettyneitä asiakkaita. En suosittele tukemaan tälläistä "ravintolaa" edes katsomalla sen suuntaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.01.2016
Betyg: -1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kylläpä on nykyään todella törkeät hinnat ainakin laatuun nähden. Pizzan puolituskin 4e ja tämä surkean salaattipöydän ja vanhan kahvin takia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.10.2015
Betyg: 0

Hinta-laatusuhde aivan pielessä. Annoskoot pienentynyt yli puolella, hinta taas noussut. Keittiöstä kaikuu ärsyttävä nauru. En suosittele paikkaa kenellekään enään. Viimeinen ruokakerta jäi viimeiseksi. Entinen vakiopaikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 07.08.2015
Betyg: 0

Tilasimme ystävieni kanssa samat annokset mutta jokainen annos oli eri kokoinen. Toisella pieni annos ja toisella iso. Asiakaspalvelu oli myös erittäin kehnoa kyseisenä päivänä mutta muuten on ollut hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.06.2015
Betyg: 0

Saksassa ja Torros ravintolassa saa tasalaatuista hyvää pihvilihaa. Vaimon lehtipihvi täydellinen oma Sveitsinleikkeeni tosi hyvä. Kiva kun sistustu on hieman piristetty. Tasalaatuista hyvää ja puhdasta ruokaa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 02.06.2015
Betyg: 0

Henkilökunta vaihtuu erittäin tiuhaa tahtia, pistää ihmetyttämään miksi eivät viihdy? ? Ruoka mitäänsanomatonta ja ravintolan ideasta on vaikea saada kiinni, todella sekava...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 17.10.2014
Betyg: 0

Edullinen ja viihtyisä paikka, jossa on tullut käytyä usein. Mukavan ystävällinen palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 18.07.2014
Betyg: 1


Odotin ruokaa melkein tunti ja annos oli pieni. Palvelu oli kuitenkin ok.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 19.08.2013
Betyg: 1

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Hämeenkatu 21, 15110 Lahti - Route
03-7122 122
http://www.torostexmex.com/