Okänd

Ravintola Sali & Keittiö

Betyg 2.5 / 5

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Harjoittelijat tekemässä ruokia ja ruokien laatu mitä sattuu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.05.2013
Betyg: 0

Kerro kokemuksestasi. Anna rakentavaa palautetta.
Cateringpalvelu kotiin helmikuussa 2012 toimi erinomaisesti.
Ruokaoli hyvää ja sitä oli riittävästi ja aikataulu oli täsmällinen ja toivomustenmme mukainen. Kolmeltakymmeneltä vieraaltamme kuulumme vain erittäin kiittäviä kommentteja. Tilaisutemme oli jo toinen saman toimittajan hoitamana ja molemmat tapahtumat onnistuivat erinomaisesti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.02.2012
Betyg: 0

Olin pari vuotta sitten vieraana juhlissa jossa oli ko. puljun hoitamassa tarjoilua ja ruokailua. Ruoka ei ollut kummoista, mautonta jopa, lisäksi epäilen hieman ruoan laatua (ei ollut esim. kylmille tuotteille kylmäpattereita tarjottimien alla kylmentämässä vaikka pöytä oli paikallaan monta tuntia). En pitänyt myöskään siitä, että omistajat kyräilivät takahuoneessa eivätkä rehdisti tulleet selvittämään epätyytyväisten asiakkaiden valituksia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.08.2011
Betyg: 0

Ruoan maussa ei ole ollut vikaa. Mutta älä ikinä, ikinä erehdy tilaamaan kyseistä pitopalvelua juhliisi! Kyseinen pulju saattaa antaa kaupungin halvimman tarjouksen ja "nuorekkaan" menuun, mutta varaudu myös siihen, että ruoka loppuu juhlissasi kesken, eikä tarjoilu toimi, koska tarjoilijoita on liian vähän. Tästä syystä tietenkin halvin, ruokaa ei riitä edes santsikierrokselle ja tarjoilu takkuaa koska yritetään tehdä mahd. suurin voitto tilauksesta.
P.s. Henkilökunnan ammattitaidottomuudesta kertoo myös se, että juhlissa juomavettä on haettu vessasta!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.08.2011
Betyg: 0

Tavallista parempaa kotiruokaa. Erittäin hyvät salaatit, kylmäsavulohi, porsaanpaisti, rieska, täytekakku... Toimi hienosti yksityistilaisuudessa. (Hintaa en osaa arvioida, koska olin kutsuttuna vieraana.)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.05.2011
Betyg: 0

Läge

Lähemäenkatu 11, 50170 Mikkeli - Route
(015) 211 151
http://www.salikeittio.fi/