Köket är öppet

Fransmanni

Betyg 1.9 / 5

Recensioner (25)

Kävimme syömässä kyseisessä ravintolassa viikonloppuna heti paikan auettua. Tarjoilijasta välittyi jo heti alkuun tympeä ja kiero vaikutelma. MIkäli tilaan jotain listalta, niin odotan myös saavani juuri kyseisen annoksen, enkä mitään muuta. Mukaan ujutettiin siis tyyris alkuruoka, jonka ymmärsin tilatessani olevan jokin "lisuke" itse pääruokaan. Katselimme puolisoni kanssa kuinka annoksia tarjoiltiin muihin pöytiin ja odottelimme itse varsinaista ruokaa 1,25 h siitä huolimatta, että tilasimme ruoat todellakin ensimmäisten joukossa. Kysyessäni kohteliaasti ajallisesta kestosta, saimmekin annokset nopeasti pöytään. Annokset olivat hätäisesti tehdyn näköiset, epäsiistit ja mielestäni ylihinnoitellut. Kierrämme jatkossa paikan kaukaa **tympääntynyt asiakas

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.10.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kokemus vastasi ennakko-odotuksia. Olimme lukeneet hitaasta palvelusta aikaisemmin ja sitä meille tarjottiinkin hiljaisena arki-iltana. Tarjoilijoiden katseen tavoittelu ei auttanut, vaan pariin otteeseen piti ottaa ääni käyttöön. Palvelu oli myös hieman ynseää.

Ruokalista vaikutti hyvältä ja annokset vastasivat jokseenkin odotuksia. Ruoka oli ihan maittavaa, mutta jos annoksen mainitaan sisältävän valkosipulin kynsiä, voisi niitä olla enemmän kuin kolme pientä kynttä. Valkosipuliperunat olivat hieman teollisen makuisia, mutta esimerkiksi häränrinta ja maksa olivat hyviä. Jälkiruoka crème brûlée lakkojen kanssa oli maittavaa.

En ole ihan pian menossa uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 02.03.2015
Betyg: 0

Yövyn viereisessä hotellissa useasti ja olen käynyt muutaman kerran kyseisessä ravintolassa syömässä. Palvelu on aina äärettömän hidasta. Joka kerta muut asiakkaat palvellaan ensin ja jopa paljon jälkeeni tulleet saavat ruuan aikaisemmin ja palvellaan maksuasioissa nopeammin. Ravintolassa on aina mennyt vähintään tunnista puoleentoista vaikka satun olemaan erittäin nopea syöjä. Ruoka on myös aika keskinkertaista. En suosittele, enkä myöskään itse aio enää kyseisessä paikassa asioida.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 04.02.2015
Betyg: -1

Käytiin perheen kanssa lyhyen kaavan illallisella. Palvelu oli asiallista ja nopeaa. Bouillabaissea voin suositella, raaka-aineet olivat laadukkaan oloisia, keitto maistuvaa ja annos tarpeeksi iso. Muut annokset olivat "perus ok", ei yllätystä suuntaan tai toiseen. Kaikkein asiakasetualennusten jälkeen kokonaislasku jäi mukavan pieneksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 26€ Tillagt: 10.09.2014
Betyg: 0

Käytiin mamman ja lasten kanssa vkl. reissu ulussa. matkalla piti pysähtyä ABC.lla jossa syötiin. Hotellilla ensimmäinen ateria syötiin Amarillossa ja sitten toinen ilta oli Fransmannissa.... näin jälkikäteen ekaksi kyllä isolla kylällä on ruoka kallista ja erityisesti miksi kaikki maistui noissa samalta siis kastikkeet, kermaperunat ja silleen. Olivat tietenkin eri nimisiä annoksia mutta muuten samoja. ABC tarjoilijat olivat kaikkein palvelualtteimpia kun oli lapset mukana, Amarillossa jopa tylyjä ja fransmannissa välinpitämättömiä. Jos seuraavaa kertaa tulee niin lähdetään syömään joihinkin pikkuravintoloihin joita nähtiin kun käveltiin Oulun kaduilla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 59€ Tillagt: 29.03.2014
Betyg: 0

Väsynyttä ideaa. Ruoka pakastekamaa ja
mautonta. Ja tarjoilijat... Täysin ala-arvoisina, viini oli pilalla ja tarjoilija vei pois vasta kun hovimestari totesi asian. Oli kummiskin laskutettu ja tarjoilija kertoi vielä myöhemmin että tarjoavat talon viiniä muille. ?????
En todellakaan suosittele, muuten oli meillä pihvikin sitkeä, kun oli jätetty aivan liian raa'aksi

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 52€ Tillagt: 11.01.2014
Betyg: 0

Jostain syystä Oulun Fransmanni ei ole yltänyt samalle tasolle kuin muut Fransmannit, joissa olen käynyt. Nyt sain vielä rajun ruokamyrkytyksenkin, joten vaikea on tätä paikkaa suositella kenellekään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.01.2014
Betyg: 0

Hiljaista oli (tarjoilijoita melkein jokaiselle pöydälle oma), mutta silti palvelu hidasta. Ruokalistan tulo kesti niin kauan että ehti hyvin googlata vaihtoehtoisia paikkoja... ruokalista kuitenkin tuotiin juuri kun olin lähdössä pois. Ruoka ok (kokki toi annoksen pöytään ja se tulikin kohtuullisessa ajassa), annos hyvä, mutta vähän pieni hintaansa nähden (miksi säästää perunoiden määrässä?). Laskun tilaaminen hyvissä ajoin (oletuksena jo että saattaa kestää) ei auttanut vaan taas sai odottaa niin kauan että luulin jo asian unohtuneen. Vaikka ruoka oli ok niin tuskinpa tulee toiste käytyä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 27.11.2013
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.08.2013
Betyg: 0

Vuosien varrella vain pari-kolme pettymystä, tänäänkin lohiannos suorastaan erinomainen. Pihvit olleet lähes poikkeuksetta moitteettomia ja herkullisia. Palvelu on ollut aina hyvää, tarjoilijat ovat ystävällisiä. Ruuhka-aikoina saattaa joutua hetken odottamaan, mutta eipä tuo meitä ole juurikaan haitannut. Ravintola itsessään on kotoisa ja ilmapiiri erittäin miellyttävä. Käymme mieheni kanssa täällä monta kertaa vuodessa, eikä mitään tason notkahdusta ole toistaiseksi ollut havaittavissa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 26.06.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Pakkahuoneenkatu 16, 90100 Oulu - Route
(08) 312 3111
http://www.fransmanni.fi/oulu.php