Köket är öppet

Ravintola Sassi

italiensk
Betyg 2.7 / 5

<a href="http://ravintolasassi.fi/" target="_blank">Ravintola Sassi Oulussa</a> on lämminhenkinen ja viihtyisä italialainen olohuoneesi lähellä toria ja Kaupunginteatteria. Sassissa sinut toivottaa tervetulleeksi persoonallinen ja rento henkilökunta.
<br /><br />
Sassin ruokalistalla on <a href="http://ravintolasassi.fi/ruokailu/" target="_blank">italialaisia klassikoita</a> <a href="http://ravintolasassi.fi/ruokailu/antipasti/" target="_blank">antipastoista</a> <a href="http://ravintolasassi.fi/ruokailu/dolci-2/" target="_blank">dolceihin</a> – ihaniin välimerellisiin jälkiruokiin, sekä <a href="http://ravintolasassi.fi/ruokailu/paste-e-risotti/" target="_blank">pastoista</a> ja <a href="http://ravintolasassi.fi/ruokailu/pizze-2/" target="_blank">pizzoista</a> <a href="http://ravintolasassi.fi/ruokailu/paste-e-risotti/" target="_blank">risottoihin</a>. Listalla on aina myös sesongin tuoreista raaka-aineista tehtyjä annoksia.
<br /><br />
Ravintola Sassin sisustusta hallitsevat suuret ikkunat, joista tulvii sisään kesällä kirkas valo ja talvella pohjoinen hämy. Tunnelma ravintolassa on kuitenkin aurinkoinen kesät talvet ja talven keskelle luo tunnelmaa näkymä historialliselle Oulun kauppatorille


Recensioner (23)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lounas Sassissa yliveto, ihana salaattipöytä ja keitto. Mukava hkunta. Tilaa löytyy, onko sen verran "kaukana" keskustasta, ettei väki löydä?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.05.2015
Betyg: -1

Lue arvostelut etukäteen, sen kun itse aina muistaisi. ....(:
Älä mene, jos sinulla on valinnanvaraa.
Yövyimme hotellissa, joka sinänsä on ihan ok, syy ruokailla Sassisa oli -30% kuponki,jonka saimme. Silti ilta osoittautui kalliiksi pettymykseksi.
Ruokailu alkoi hyvin: Insalata Camberoni ja rapu-mascarpone risotto oli todella hyvä; varsinkin risotto oli suuri lupaus loppuillasta.. Ja tarjoilija poika mukava ja ripeä. Mutta miksi oi miksi ei voisi muut ruuat voi olla samanlaisia?
Molemmille ylikypsää karitsan entrecôtea 29,90 €! Tämä oli epäilemättä yksi pahimmista esityksiä koskaan. Ylikypsä? Eipä! Sitkeää ja yli suolattua kyllä, olin nälkäinen kuin susi koko päivän ajomatkan ja kaupunkikävelyn niin, että söin sen, mutta ..... Ja kastike oli niin suolaista, että se oli vaikea syödä. Jälkiruuaksi tyrni creme brulee, jonka sen päälle oli ripoteltu raakoja cashew-pähkinöitä, miksi? Ainakin ilmiö pisti meidät arvailemaan ja viihdytti kun odotimme kauan laskua vahvasti hidastuneen tarjoilun takia ( ei ollut täyttä). Huolimatta -30% emme kyllä mene uudestaan edes -50% takia. Tätäkö se on kun osuuskauppa omistaa?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 48€ Tillagt: 06.01.2015
Betyg: 2

Kävimme joulun välipäivinä syömässä Sassissa 10 hengen porukalla. Alku oli jo tahmea, sillä netin kautta tehtyä pöytävarausta ei meninannut löytyä. Palvelu oli äärimmäisen hidasta, jouduimme odottamaan jokaista ruokalajia noin 40 minuuttia. Pääruoista yksi oli unohtunut valmistaa. Vettä ei saanut alkuun ja sen loputtua uutta ei tuotu pöytään. Välttävää suomea puhunut tarjoilija unohti meidät usein ja meni työskentelemään baarin puolelle. Ruoka-annokset risottoa lukuunottamatta olivat pieniä. Jälkiruoat toimivat kuitenkin hyvin. En voi suositella ravintolaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 29.12.2014
Betyg: 2

Ruokia sekä jälkiruokia sai odottaa todella kauan! Keittiössä näytti olevan kaksi kokkia vuorossa eikä alle puolessa pöydistä oli asiakkaita. Silti kesti järjettömän kauan, pääruokia sai odotella reilusti yli puoli tuntia ja jälkiruokiakin toistakymmentä minuuttia. Ruoka oli ok (nieriää), mutta omaan makuuni kastiketta oli ihan liikaa ja harvat kasvikset uivat rasvaisen kastikkeen seassa. Bonusta rapsakaksi paistetusta kalan nahasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 02.05.2014
Betyg: 1

Pasta and risotto were both tasty and fair prized. Service was kind and quick, I liked. When i'm next time in Oulu, I will eat there.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 06.10.2013
Betyg: 0

Ruoka ei häikäise eikä tarjoilu.
Ruoka aika mautonta ja tarjoilu vain välttävällä tasolla. Tarjoilun tasoa korosti ns. tarjoiluverhon takana tarjoilijan ja kokin keskustelu jossa tarjoilija moitti ruoan ulkonäköä ja kokki myötäili. Lisäksi juuri vuoroon tullut tarjoilija nautiskeli ruokaa samaisen verhon takana ja myös isolla äänellä jutteli niitänäitä verhon takana, ruoka suussa.. Joten ruoan ja tarjoilun suhteen...Jos nyt ihan pakko tulisi, niin menisihän tämä paikka silloin...mutta onneksi löytyy vaihtoehtoja Oulusta. Ihme että tämä paikka pysyy toiminnassaa, vaikka ruoka ei häikäisekään. Ehkäpä se johtuunee siitä että hotellin väkeä käy täällä

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.09.2012
Betyg: 0

Miljöö rauhaton, mutta palvelu ripeää ja toimivaa. Ruoka perushyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.08.2012
Betyg: 0

Ruoka jää esim. Toscanan makumaailmasta liian rajusti. Makuja kehiin enemmän!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.03.2012
Betyg: 0

Vaatimaton alkusalaatti, pääruokana puuroituneen riisin päällä hieman mautonta lihaa ja muutama yrtti päällä ristissä. Jälkiruokana tarjottiin kahvi ja keksi (kuvitella). Tästä kokemuksesta sai pulittaa kokonaista 15€.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 16.03.2012
Betyg: 1

Härkäcarpaccio. Päätin kokeilla jotain uutta ja ei tärpännyt: härkäcarpacciona itsenäisenä annoskokonaisuutena ei ole kyllä minun juttuni. Lätty punaista lihaa pohjalla ja rehuja päällä. Siitä 11,50€? Pah! En silti laita huonointa luokittelua hintasuhteelle, sillä en ole kokeillut illallista. Lounaalta tuo oli kyllä ihan liikaa! Carpaccio täytti minut juuri ja juuri, jouduin kyllä vielä senkin jälkeen tankkaamaan hieman alkuruokapöydän anneilla. Alkuruokapöyädssä ei ollut mitään erityisen houkuttelevaa, paitsi pikkukalat sipulissa olivat oikein kivoja! Menen silti uudestaan, koska paikassa oli kiva tunnelma, mukavan hämärää, pehmeät sohvat joissa oli kiva istuskella. Oli mukavaa viettää rauhallinen lounas (vaikkakin ruoka oli pettymys) lueskellessa keskellä päivää.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 22.02.2012
Betyg: 3

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Hallituskatu 1, 90100 Oulu - Route
+358 10 7845 901
https://www.raflaamo.fi/fi/oulu/sassi