Stängd

Martina Pori

Betyg 3.3 / 5

Recensioner (8)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Pasta aura con pollo. " Kermainen sinihomejuustokastike"...homejuustosta ei pienintäkään vivahdetta ja kastike taisi olla suoraan tetrapurkista pastan päälle kaadettua ruokakermaa. Kannaattaako erikseen mainita kirsikkatomaattia joka on leikattu puoliksi, saatikka basilikan "tupsua"? Tylsä ja aneeminen annos kuten myöskin seuralaisten pihvit. Paikka on vissiin porilaisten suosiossa koska oli aika täynnä, mutta mikäs siinä, makunsa kullakin...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 28.11.2014
Betyg: 0

Minäkin kehun palvelua, oli todella odotettua parempi kokemus. Ruoka oli ihan jees, tosin kasvislasagneni oli reunoilta hyvin kärventynyt, mutta tämä korvattiin ilmaisella jälkiruualla (olisin saanut uuden annoksenkin, mutta en jaksanut odottaa). Menen silti toistekin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 22.09.2014
Betyg: 3

Martinan palvelu oli todella hyvää. Annoksesta tuli pyydetyn kaltainen. Tarjoilijat kävivät kyselemässä vähän väliä, onko kaikki ok. Ainut pettymys oli pasta, joka oli rasvainen. Rasva jähmettyi lautaselle ja annoksen pekoni oli löysää ja mautonta. Jäi hetkeksi kammo pastaa kohtaan. Muuten kokemus oli hyvä.

Myöhemmin tämän käynnin epäkohtia selviteltiin ja korvattiin. Hienoa, Martina! Negatiivinen osio käännettiin positiiviseksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 08.08.2014
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.03.2014
Betyg: 0

Ruoat olleet hyviä, paikka perusMartina -meininki eli ei erityisen persoonallinen tai viihtyisä mutta menee.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 27.03.2012
Betyg: 0

Käyn Martinassa todella usein, sillä olen vain mieltynyt sen ruokaan ja mukavaan henkilökuntaan. Sinne ei todellakaan kannata mennä ruuhka-aikaan, sillä kerran jouduimme perheeni kanssa odottamaan lähes tunnin ruokiamme. Henkilökunta kuitenkin ammattimaisesti varotti meitä ennenkuin tilasimme, että voimme joutua odottamaan pitkään. Ruuasta pidän todella, lehtipihvi on yksi suosikeistani. Martina ei ole halvin paikka, mutta ei myöskään kallein.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 05.03.2012
Betyg: 0

Perusmesta. Kaikki mahdollinen puolivalmisteina kuten tapana tuntuu olevan.

Paikka näyttää pyörivän 1+1 miehityksellä, joka taas tarkoittaa etten suosittele ruuhka-aikaan kuten lounaalla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 20.07.2011
Betyg: 0

Kolmas kerta Martinassa. Mitä ilmeisimmin paikkaan kannattaa tulla siis uudestaan... Tällä kertaa valitsimme Lehtipihvin (18,50 e) ja Häränpihvi Bearnaise (17,50 e). Kypsyysaste oli medium+, mikä ei aina tee pihville parasta oikeutta. Lehtipihvi oli hieman kuiva ja sen reunat oli kummallisesti pyöristetty. Häränpihvi taas oli ihan ok, syötävän hyvä, vaikkei mikään aivan huippu. Häränpihvin kanssa olevat kastikkeet olivat oivat. Sen sijaan kuumennetut vihannekset ja tomaatti olisivat voineet olla maukkaampiakin. Lohkoperunat olivat heikoin lenkki: ylikuivia, tummia ja liian kauan rasvassa olleita.

Salaattipöytä oli muuten ok, mutta jäävuorisalaatin reunat olivat jo punertuneet epämiellyttäviksi. Erikoiskivana oli 125 senttiä maksava aito Coca-Cola lasipullossa, se oli hauska.

Keittiöstä kuului henkilökunnan kovaäänistä keskustelua: perjantaitunnelmia, joita ei kehtaa tähän kirjoittaa. Kuitenkin asiakkaina oli myös lapsia. Kokki itse toi ruoan pöytään, mikä oli kiva. Palveleva nuori neiti oli ihana. Palvelu on merkittävä tekijä ja käynnistä jää hyvä kokemus. Menemme toistekin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 20.05.2011
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Itäpuisto 8, 28100 Pori - Route
02 6331310
http://www.martina.fi/ravintolat/martina-pori