Nytt Köket är öppet

The Seafood Bar Tallinn

Betyg 4 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (4)

Olen käynyt useamman kerran liikekumppaneiden kanssa, ja helppo on vierailla uudestaan. Menu on erittäin monipuolinen, ja viinilista riittävän kattava jotta aina löytyy hyvä yhdistelmä. Henkilökunta on ystävällistä ja palvelu toimii. Henkilökohtainen suosikkini: hummeri.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.12.2017
Betyg: 0

Upeata oli nähdä miten rapu leikataan. Tunnelmallinen. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.12.2017
Betyg: 0

Kävin parin business kaverin kanssa syömässä Seafoodissa. Paikka oli kaksikerroksinen Eli sisääntulo kerroksen yläpuolella on vielä kerros. Alakerran hovimestari näytti meille pöydän jonka jälkeen tarjoilija tuli pitkän menun kanssa. Päätimme ottaa alkuruokana Tonnikala tartarit ja pääruokana paistetut silakat muusilla virolaiseen tapaan. Ruoka tuli nopeasti ja oli maukasta, annokset reilun kokoisia. Paikka on melko rauhallinen näin syksyllä. Jälkiruokia emme tällä kertaa kokeilleet

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 02.12.2017
Betyg: 0

Työmatkalla Tallinnassa kävin "lämmittelemässä" kuumalla tom yam-keitolla. Makuuni ruoka ja itse paikkakin, valoisa ja viihtyisä. Inspiroiduin harkituista yksityiskohdista. Jatkossa tulen varmasti uudelleen ja samalla onnistuu työntekokin läppärin kanssa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 30.11.2017
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder


Läge

Viru 23 , 10140 Tallinn - Route
+372 656 5705
http://www.seafoodbar.ee/index_fin.html