Stängd

ABC Kaleva

Betyg 2.3 / 5

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

No, ABC-asemien arviominen ruokapaikkana on oikeastaan melkoisen epärelevanttia. Kun kaikissa on sama konsepti, siis kauppa, Hesburger, Rosso jne. Henkilökunta on selkeästi todella kovilla, ja ylityöllistetty. Ei ole syytä krisoida, kaikki pelaa siihen nähden ripeästi ja varsin hyvin! Mutta itse syö sitten ainakin sen pizzan mielummin jossain muualla, jo monestakin syystä. Ihan jo sen miljöön takia, samat sanat pätevät siis kaikkiin ABC-ketjun paikkoihin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.01.2014
Betyg: 0

Buffetista olen muutaman kerran syönyt nimenomaan Kalevan Abc. ssa. Suhtkoht huonolaatuista ruokaa, etenkin monet kastikeruoat, koska kastikkeet ovat niin jauhoisia vailla makua. Parempi olla menemättä enää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.11.2012
Betyg: 1

Huoltoasema pizzalla. Vai mitä liikennemyymälöitä nämä nyt sitten nykyään ovatkaan. Pizzan hinta lähemmäs 10e, mielestäni hiukan ylihintainen mutta onneksi tuohon kuului myös salaattipöytä ja kahvi joten se paransi tilannetta. Pizza oli ihan ok perus pizza. Normaali kokoinen ja makuakin oli. Sanotaanko että hyvä huoltoasemapizza :) Palvelu pelasi hyvin ja pizzakin ilmestyi pöytään tuota pikaa. Aukioloajoista (24h) plussaa. Itse kuitenkin haen pizzani mieluummin jostain muualta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 15.03.2012
Betyg: 0

Läge

Ilmarinkatu 49, 33500 Tampere - Route
010 76 72680
http://www.abcasemat.fi/verkosto/liikennemyymalat/tampere_kaleva