Opens at 11:00

Burger Bar

Betyg - / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (21)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ehdottomasti kaupungin parhaat purilaiset. Hampurilaisesta ei vain löydy mitään huonoa. Sämpylät ovat todella hyviä, pihvit mehukkaita ja ´ketsuppi´ itse tehtyä(?) ja todella maukasta. Kun tuote on kunnossa, ei hintakaan ole liian korkea. Oikeastaan ainoa miinus tulee sijainnista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 28.03.2014
Betyg: -1

Samanlaisia hampurilaisia saa grillikioskeista, mutta halvemmalla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 05.02.2014
Betyg: -1

Oikein maistuvaa ja mehevää hampurilaista. Taitaa olla Food Stationin paras paikka, johon tosin ei paljoa vaadita..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.01.2014
Betyg: -1

Pikkuisen parempaa pikaburgeria. Pihvi vaikutti ihan oikealta lihalta, ei mikään pakasteesta otettu puolieines. Maut muutenkin kohdaallaan. Hyvää ja laadukasta purtavaa luokassaan mutta hintavahkoa. sillä kyseessä kuitenkin pikaruoka

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 06.01.2014
Betyg: 0

Aijai miten herkullisen mehukas pihvi hamppareissa. Rupesi heti tuntumaan muiden paikkojen pihvit kuivilta. Bleus BBQ burger vei kielen mennessään. Mutta kannattaa pyytää aterimet, etenkin jos ruokailee daamin kanssa, sillä soosit poskella ei ole mitään nättiä katseltavaa. Hesen tai mäkkärin pikkaset hampparit menee vielä käsin, mutta näiden kanssa saa venytellä huolella leukaperiään. Ps. ranut myös hyviä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 02.01.2014
Betyg: 0

Periaatteessa ollaan pikaruokaketjusarjassa, mutta kaikki tehdään paremmin. Burgerit ovat siis paremmista aineista valmistettuja ja ennen kaikkea lihaa on enemmän ja se on parempaa. Parilla käynnillä on myös ruuan taso pysynyt samana. Eivät nämä mitään gourmetburgereita vielä ole, mutta pikaruokasarjassa hyviä. Hintaa on hieman paljon, johtunee toivottavasti sijainnista.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 23.12.2013
Betyg: 1

Tuoteselosteet puuttuivat täysin enkä saanut niihin vastauksia myyöskään henkilökunnalta. Pöydät olivat likaisia. Majoneesista kysyessäni myyjä sanoi että heillä on vain yhtä mutta se on todella hyvää, olisi voinut sanoa sen olevan perusmajoneesi. Kanahampurilainen muistutti kanapuikkoa hampurilaisella ja se oli osittain kylmä. Paholaisen hillo onnistui pilaamaan lasten aterian, kana-aterian sekä pienemmällä ja suuremmalla pihvillä varustetut hampurilaisateriat. Ja maustetuista ranskalaisista jäi maku pitkäksi aikaa suuhun eikä mitenkään hyvällä tavalla. Loppujen lopuksi yli puolet koko seurueemme aterioista jäi syömättä, kaikkien mahat menivät sekaisin ruuasta ja lisäksi maksoimme vielä tästä kuvostusta aiheuttavasta ruuasta 50 € ja edessä oli pitkä junamatka. En todellakaan meinaa tähän paikkaan astua enää. Ylihintaista ja syömäkelvotonta. Tekisin reklamaation ravintolan nettisivuilla jos sellaiset olisi olemassa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 11.12.2013
Betyg: -1

Burgerit ei kalpene Amerikan serkuilleen! Juuri näin kuuluu kunnon burgeri tehdä! Yksinkertaista ja maukasta!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.12.2013
Betyg: -1

Päätin antaa tälle sittenkin toisen mahdollisuuden. Edellisellä käynnillä, heti avajaisviikon jälkeen, oli iso pettymys.

Hintatasoa on nyt hilattu oikeaan suuntaan. Lounasburgeriin saa valita juuston useasta vaihtoehdosta ja pekonin jos haluaa. Lounaaseen kuuluu nyt myös 0.33l hanajuoma. Ranet eurolla lounaan yhteydessä.

Isomman lounasburgerin maku oli nyt melkein kohdallaan, voittaa jo kirkkaasti molemmat isot pikaruokaketjut, mutta se ei ole vielä paljoa. Pihvissä saisi olla vähän enemmän maustetta, mutta muu täyte hyvä. Ranskalaisten mauste todella hyvä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 28.11.2013
Betyg: 0

Teoriassa kaikki palikat olisi kohdallaan.

Hintataso ei mielestäni ole törkeä, ilmeisesti hintoja alennettu kritiikin perusteella ? Hampurilaisessa on yritystä, ranskisten mausteet on ok.

Mutta, mutta, mutta !!! tälläkertaa kokemuksen veti negatiivisen puolelle ensinnäkin se äärimmäisen voimakas palaneen rasvan käry joka ravintolasalissa leijui.
Toisekseen, sekä ranskanpotut että hampurilaisen pihviosuus maistuivat sille samalle härskiintyneelle rasvalle, eikä se täysin johtunut keittiöstä nenään leijailevasta tuoksusta vaan epäilen vahvasti että tälläkertaa oli menty liian vanhoilla öljyillä.

Lisäksi pihvissä oli epämiellyttävä maksan maku, olisi mennyt ihan hyvin jauhemaksapihvistä ! Mutta kun kyseessä lienee jauhelihapihviksi tarkoitettu tuote, jäin pohtimaan että mistä moinen maku voisi johtua, oliko liha vanhaa vai johtuiko sekin härskiintyneestä rasvasta.

Hampurilainen sämpylöineen lisukkeineen etc.. ja annos kokonaisuutena olis ehdottomasti tampereen parhaimmistoa mutta tälläkertaa oli käynyt ilmeisesti joku hygieniamoka.

Ja hei, NETTISIVUT, tämä eat.fi sivusto on tällähetkellä ilmeisesti ainoa burgeribaarin näkymä ulospäin, kerrassaan anteeksiantatonta vuonna 2013. Olisin jo aiemmin käynyt testaamassa paikan ellei täällä olisi sitä haukuttu kalliiksi.

Jatkossa siis käyn ensin nuuhkimassa montako viikkoa vanhoilla rasvoilla mennään ennenkun kannan rahani burgeribaariin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 25.11.2013
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Ratapihankatu 39C, 33100 Tampere - Route
https://fi-fi.facebook.com/burgerbartampere