Okänd

Faasai

Betyg 4.3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (40)

Hyvä thaikku jossa mukava palvelu. Illallisella perjantaina ravintolassa oli aika väljää. Palvelu pelasi oikein ystävällisesti alusta alkaen. Curryistä punainen oli aika mieto, mutta vihreä oli sopivan tulinen. Annoksissa oli kivasti tuoreita kasviksia. Kaiken kaikkiaan annokset olivat hyviä, joskaan eivät yllä aivan parhaiden thaikkujen tasolle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 02.09.2016
Betyg: 0

Erittäin ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka. Tämä on vakiopaikkani Thai & Laoksen ja Katmandun lisäksi. Take awayssa mukava alennus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.02.2016
Betyg: -2

Ehdottomasti Tampereen paras take away -ravintola. Annokset ovat edulliset ja niin suuret, että yhdestä annoksesta aikuinen ihminen syö helposti kaksikin kertaa.Nam!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 06.02.2016
Betyg: -1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Henkilökunta suosittele seurueellemme curryjen tilaamista ja ne olivat todella suosittelujen arvoiset. Otimme kimpassa kolmea eri currya ja kaikissa omat makunsa, eikä vain geneeristä bulkkia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 31.05.2015
Betyg: 0

Söin paikan päällä, oli niin hidasta palvelua, että mietin kyllä toiste menemistä. meni melkein puolitoista tuntia alkuruoan ja pääruoan saamiseen. ja piti mennä itse maksamaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.12.2014
Betyg: 0

Tampereen autenttisin ravintolathairuoka!
Erityisen iloinen ja ystävällinen palvelu. Sisustus hieman " worn out"... Ravintolan katunäkymä tosin parantunut merkittävästi aikaisemmasta.
Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 22.11.2014
Betyg: -1

Good place to eat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 26€ Tillagt: 18.11.2014
Betyg: -1

Take away -annoksissa kovat alennukset! Niiden jälkeen hintataso on oikein hyvä.

Annoskoot suuria. Kahdella chilillä merkattu annos ei ollut kovinkaan tulinen, lähinnä ehkä mausteinen. Friteeratut jättikatkaravut olivat kuivahkoja. Annokset eivät olleet kovin kauniita (toisin kuin tuossa yläpuolella näkyissä kuvissa), niin kuin yleensä aasialainen ruoka, jossa visuaalisuuteen panostetaan. Myös lihan määrä oli vähäisempi kuin odotimme.

Palvelusta täydet pisteet. Take away- asiakkaalle on pokkeuksellista, ettei ole mitään tiskiä mihin tehdä tilaukset, vaan silloinkin kuuluu mennä vain pöytään istumaan palveltavaksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 10.10.2014 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Ensimmäinen kertamme tässä ravintolassa. Otimme take away -annokset, joissa alennus suorastaan uskomattoman hyvä. Näin ollen hintalaatusuhteeltaan erinomainen. Palvelu oikein ystävällistä. Ainoana miinuksena oli, ettei take away -annoksen mukaan oltu pakattu syömäpuikkoja - pienoinen haaste hotellihuoneessa syöville.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 10.09.2014
Betyg: -1

Erinomaisen maukasta thaimaalaista ruokaa. Palvelu toimii erittäin ripeästi ja tilat ovat miellyttävät.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.09.2014
Betyg: -1


Läge

Koskikatu 7, 33100 Tampere - Route
(03) 212 1776