Stängd

Juvenes-Ravintola Ziberia

Betyg 2.5 / 5

Recensioner (4)

Siitä olikin hetki vierähtänyt, kun täällä viimeksi olin käynyt kuten tuosta alempaa näkee. Eipä paikka tuohon aiempaan kokemukseen verrattuna oikeastaan ollut muuttunut. Tällä kertaa söin lounaaksi jotain possua ja siihen lisukkeet ja kyllä täytyy sanoa, että oli mautonta! Ei edes suolaa! Mukava että buffetista saa ottaa sitä sun tätä mutta kyllä ruuassa saisi makua olla. Palvelu kuitenkin iloista ja ystävällistä. Taitaapa vierähtää taas hetki ennenkuin tänne uudelleen eksyn.

2.12.2010
Lounas buffet perus opiskelija/työmaaruokamainen kokemus einesmäisistä aineksista. Valikoima buffetissa kuitenkin aika monipuolinen siitä plussaa, salaatit, leivät, muutama ruoka vaihtoehto ja kahvia ja keksiä jälkkäriksi. Paikka tunnelmaltaa ehkä hiukan parempi kuin jokin perus työmaaruokala. Lounas aikaan aika ruuhkaisen oloinen paikka,
Ruokailu kokemuksena ihan ok, eli saatan käväistä jopa uudestaankin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 04.03.2016
Betyg: 1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Terveellinen ja mauton vaihtoehto, jolle kiitosta alv-alennuksen siirtämisestä hintoihin. Nopean ja nautinnottoman ruokailukokemuksen kruunaa yläasteelta ja armeijasta tuttu lajittelulinjasto, minkä jälkeen ketuttaa satavarmasti.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 08.09.2010
Betyg: 0

Lounasbuffet oli kouluruokamainen kokemus. Pääruoka (lihapullakastike) oli einesmäistä. Salaattipöytä oli kiva ja palvelu todella ystävällistä. Kahvin ja pienen keksin kuuluminen hintaan oli plussaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 03.07.2010
Betyg: 0

Ruoka opiskelijaravintolaksikin huonoa. Lisäksi todella ahdas. Samoissa tiloissa toimii myös tavallinen lounasravintola, josta minulla ei ole kokemusta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.10.2009
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Itäinenkatu 9, 33210 Tampere - Route
0207 600 350
http://www.juvenes.fi/Suomeksi/Ravintolat_ja_kahvilat/Henkilostoravintolat/Ziberia