Okänd

Kesäkahvila Arboretum

Betyg 4 / 5

Recensioner (5)

Erinomaisia syötävää hyvän kahvin kanssa ainutlaatuisella paikalla. Kesäisin tulee täällä täytyä usein kahvilla. Sijainti on nätti ja terassilta näkee järvelle. Leivonnaiset ja piirakat ovat todella maukkaita ja palvelu todella ystävällistä. Pientä miinusta kertakäyttöastioista, mutta niiden käyttö on helppo ymmärtää, koska tila on rajallinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 02.11.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kuten jo muutkin käyneet totesivat: upea paikka ja erittäin ystävällinen palvelu! Paikalla myös mielenkiintoinen historia, joka näkyykin sisätiloissa "salissa". Ehdoton kesäpaikka käydä, useammankin kerran! Istuskelu myös syksyllä ruskan värien ja ruusujen äärellä on oikein miellyttävä kokemus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.05.2013
Betyg: 0

Kahvilla Arboretumin rauhallisessa puisto tunnelmassa. Täytyy heti alkuun sanoa ,että palvelu oli kohdallaan. Kahvilan piti olla jo kiinni aukioloaikojen perusteella mutta silti tarjoilu ja palvelu pelasi ystävällisesti ja asiakkaita tuli vielä meidän jälkeenkin. Tarjolla oli kaikenlaista mitä nyt kahvilasta odottaakin. Itse tuli maisteltua kahvia, rahkapullaa, suklaakakkua ja limpparia. Ja hyvältä maistui.
Tänne tulen varmasti myös toistekin jo pelkästään ystävällisen hyvän palvelun takia!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.06.2011
Betyg: 1

Ihana paikka käydä kahvilla ja rentoutua. Rauhallinen kaunis ympäristö ja kahvilassa erityisen ystävällinen ja hyvä palvelu!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.04.2010
Betyg: 1

Lenkkipolun varrella kelpaa käydä kahvilla ja pullalla. Auki hyvällä säällä talviaikaankin. Erittäin mukava terassi ja hieno ympäristö.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.11.2009
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Hatanpään Arboretum, 33100 Tampere - Route