Okänd

McDonald's Lielahti

Betyg 3 / 5

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lielahden mäkkärissä hyvä palvelu. Pitkänomainen mäkkärimäisesti sisustettu, korkeita baaripöytiä ja pieni lasten nurkka. Terassikin löytyy kesällä ravintolan edestä ja autokaista.

Ruoka perusmäkkäriä, eipä niissä laatu kovasti heikkene. Mukaan otettuina ranskikset ei oikein pysy rapeina. Siihen pitäisi kehitellä joku juttu, ettivät ne lötsähtäisi jo 10 minuutin kotimatkan aikana.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.07.2013
Betyg: 0

Yllätyin iloisesti mäkkärissä poiketessani loistavasta asiakaspalvelusta! Todella esimerkillistä. Itse ruoka mitä tilasin, kasvis-feast ateria pikkuporkkanoilla ja limsalla, oli tyypillistä mäkkilaatua altså vähän mautonta ja epämääräistä. Usein syödessä harmittaa myös se, että henkilökunta saa vain harvoin tilaukseni oikein etenkin, kun tilaan drive-inistä. Ranskanperunat ovat aina ihanan rapeita ja tuoreita, toisin, kuin esimerkiksi hesburgerissa. En kyllä suosittele aktiivisia mäkkivisiittejä, koska mäkkärillä on orjia ja ne hakkaavat sademetsiä....

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.10.2012
Betyg: 0

Perus purilaisia jotka varmasti ainakin puoli Suomea tuntee ja tietää. Paikkana tämä oli siisti ja varmaankin hiljattain remontoitu ainakin näytti siltä. Plussaa ja kehuja iloisen ystävälliselle ulkomaalaissyntyiselle mies työntekijälle. Jatka samaan malliin! ..saisi muutkin työntekijät ottaa mallia tästä henkilöstä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.11.2010
Betyg: 0

Läge

Harjuntausta 5, 33400 Tampere - Route
040-5153291
http://www.mcdonalds.fi