Opens at 13:00

Kaisla

Betyg 1.9 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (37)

En ymmärrä aiempia kommentteja. Hampurilainen yksi parhaista Tampereella, palvelu loistavaa, erityismaininta n. 30 vuotiaalle pätevälle ja hauskalle vaalealle miestarjoilijalle.
Puitteet kohdillaan. En voi kuin lämpimästi suositella!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 04.08.2016
Betyg: -1

25€ toastista missä piti olla turskaa, jota ei kyllä kahden ihmisen annoksesta ikinä löytynyt.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 02.08.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Voi surkeuden surkeus. Täällä oli kiva käydä aiemmin, nyt voi unohtaa paikan. Käsittämättömän surkea nuori poju tarjoilemassa.. tokaisu viiniä kannattaa ottaa heti riittävästi, ettei tarvi juosta koko ajan.. jälkiruokalista/juomalista oli jo liikaa pyytää, sanoin että antaa olla..
Kesken ruokailun tullaan kyselemään lippujen ostoa, kun illan artisti esiintyy.. olisi varmaan ollut parempi myydä ne jälkiruuat ja pitää hieman väkeä paikalla..
voi voi ja voi..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 16.08.2015
Betyg: 1

Häränliha-annoksessa kaksi pientä, kuivaa lihanpalaa ja jättikatkaravussa AINOASTAAN5kpl katkarapuja, tarjoilia vain kuittasi, että ovathan nemelko isoja!!!
Ei houkuttele menemään uudestaan.):

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 32€ Tillagt: 15.08.2015
Betyg: -1

Tarjoilija ylimielinen, kaikki tietävä? Ruoka mautonta, eineksiä myös ala cartessa.
Terassi lähes tyhjä vaikka aurinkoinen ilta,
En mene toiste.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 06.08.2015
Betyg: 0

Mekin olemme usean vuoden ajan käyneet ja pitäneet ruoasta, ihmettelimme muutosta ja saimme tietää omistajan vaihtuuneen. Ei enää yllä ruoka entiselle tasolle ja parin kerran kokeilun jälkeen etsimme toisen paikan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.07.2015
Betyg: 2

Kaislan lounaalta löytyy nykyään eineksiä joihin en ole aikaisemmin tässä suosikkiravintolassani törmännyt ? Onko keittiöporukka vaihtunut vai mistä lienee kyse ?

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 15.07.2015
Betyg: 2

Kaislan lounas on edellisistä vuosista mennyt alaspäin. Liekö syynä omistajanvaihdos Restamaxille, joka on valitettavasti tarkoittanut useassa ruokapaikassa laadun alenemista. Enpä tiedä mistä se johtuu, mutta mikäli tässä paikassa laatu alenee vielä aina niin hitaan palvelun lisäksi, ei varmastikaan kävijöitä riitä kuin yhdeksi kerraksi...

Nyt kannattaisi sitten oikeasti miettiä laatua sen hinnan lisäksi. Jos hinnat nousevat ja laatu laskee + palvelu huonoa koska työntekijöitä ei kouluteta ja koska ovat satunnaisia tekijöitä vuokrafirmoista, ei kukaan tule toista kertaa. Jo viime kesänä ruokaa ja palvelua sai odottaa välillä jopa tunnin (hiljaisena iltana).. RUoan taso ei missään nimessä saa laskea!!!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 14.06.2015
Betyg: 3

Mitä Kaislan lounaile on tapahtunut, taso laskenut huimasti viime kesästä ?

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 13.06.2015
Betyg: 2

Iso terassi, jossa mukavasti kaikenkokoisia pöytäryhmiä varjossa tai auringon paahteessa. Lounasaikaan paljon moitittu palvelun hitaus/puute ei haittaa ollenkaan, koska rahastus sentään toimii sujuvasti ja buffetpöytä pidetään koko ajan täynnä.

Lounasbuffetin tarjonta ei ollut ylenpalttinen, mutta riittävän monipuolinen. Salaatit näyttivät houkuttelevilta, koska asetteluun oli panostettu, vaikka raaka-aineet olivatkin tavanomaisia. Kana oli valitettavasti hirvittävän kuivaa. Keittolautaset olivat kaikki tiskissä, joten sitä emme saaneet ollenkaan, vaikka keittoakin tarjolla oli. Jauhelihakastike oli kovin arkista paikan maineeseen nähden, mutta toki aivan maistuvaa.

Paikalla oli paljon lapsiperheitä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 04.08.2014
Betyg: 1

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Paasikiventie 2, 33230 Tampere - Route
044 2015 265
http://www.mustalahti.info