Köket är öppet

Ståhlberg Home Bakery & Café

Betyg 3.5 / 5

Recensioner (9)

Viihtyisä miljöö, tilavat pöydät. Ok valinnanvara suolaisiin ja makeisiin purtaviin. Korvapuusti tosin oli todella kuiva ja kahvien extra espresson hinnottelu totuttua hintavampaa. Latte ja smoothie kuitenkin hyviä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.02.2016
Betyg: 0

Hyvä lounaspaikka,nopeaa ja edullista. Ei ihme että on ruuhkaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.11.2015
Betyg: -1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

ilmapiiri on oikein viihtyisä, tarjoilijat kohteliaita, tuotteet erinomaisia, tulemme jatkossakin varmasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.07.2015
Betyg: -1

Ståhlbergin salaatit ovat loistavia, muuta en tuossa paikassa olekaan maistanut. Miinuksena se ettei kaikkia raaka-aineita löydy suurelta listalta. Salaatti puoli on suunniteltu surkeasti ja siksi siellä on usein ruuhka. Myös minä olen törmännyt siihen ettei myyjä tiedä mitä tuote sisältää. Paikassa on myös usein nuoria töissä. Viimeksi asioidessani (19.5.) salaatti puolella oli kassanhoitajana niin tympeä tyttö, ettei hymyä edes irronnut. Ymmärrän että voi olla puuduttavaa nököttää kassan takana koko ajan kun toinen tekee salaatteja, mutta ei sitä silti pa*skaa syöneen näköisenä tarvitse olla! Tästä isot miinukset!! ------

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 20.05.2015
Betyg: 0

Mainio hinta-laatusuhde! Gulassikeitto oli täydellistä, leivät hyviä. Ilmapiiri on viihtyisä ja palvelu iloista ja kohteliasta. Tullaan toistekin!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 590€ Tillagt: 02.01.2015
Betyg: -1

Päivän keitto, broiler-vuohenjuustokeitto, oli lähinnä etäisesti vuohenjuustolta maistuva perunaliemi. Kaverille ei jäänyt edes perunaa. 5,90€ sis. leivän ja pienen kahvin. Kalliit kalorit tärkkelyksestä. Plussaa siitä että leipäpöydässä oli oikeaa voita.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 6€ Tillagt: 13.06.2014
Betyg: -1

Muuten hyvä kokemus, mutta hieman oli erikoista, kun kysyttiin mitä jokin leivos sisältää ja myyjä sanoi "en tiedä". Onneksi itselläni ei ole mm. pähkinäallergiaa. Myyjä oli kuitenkin ystävällinen ja otti kyseisen leivoksen käteensä ja avasi sen ja näytti, miltä leivoksen sisus näyttää. Mutta eipä sen raaka-aineista vieläkään saanut kovin paljoa lisätietoa. Tunnelma kahvilassa oli kiva, erilainen kuin muualla Tampereella. Hinnat oli huokeita!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 16.05.2014
Betyg: 0

Lounaalla. Keitto lounaaseen kuuluu keitto, vesi ja leivät. Pientä miinusta täytyy antaa kun ei edes perus kahvi sisälly hintaan. Tällä kertaa keittona oli nakki keitto. Ihan syötävää mutta ei kovin kummoista. Suurin osa keitosta oli perunaa ja nakkeja sai etsimällä etsiä. Leivät hyviä ja tuoreen oloisia. Jälkkäriksi oli pakko ottaa vielä kakun pala ja latte joiden hinnaksi sitten tulikin enemmän euroja kuin tuolle keitolle :)
Siisti, lämminhenkinen ja tunnelmallinen paikka. Palvelu iloista ja ystävällistä. Kyllä täällä toistekin voi poiketa!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 6€ Tillagt: 04.11.2013
Betyg: 1

Salaattia lounaaksi. Koskikeskuksen 3. kerroksesta löytyvä kahvila on miellyttävästi sisustettu ja valaistu. Tilaa ei ole liiaksi varsinkaan ruuhka-aikaan. Lounaalla tarjolla salaatin lisäksi myös keittoa. Tilaus tiskiltä, salaatti tuodaan pöytään, keiton voi itse poiketa kauhomassa.

Valitsin kahden täytteen salaattiini fetaa ja pestokanaa. Pohja raikas, lopputulos valintojeni seurauksena melko suolainen. Kastike ei erityisen onnistunut. Koko sopiva. Leipää ja kivennäisvettä sai ottaa oheen.

Palvelu ystävällistä. Edustaa Koskikeskuksen parhaimmistoa mitä ravintoa tarjoileviin laitoksiin tulee.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 15.10.2013
Betyg: 0

Läge

Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere - Route
+358503823383
http://leipomostahlberg.fi/