Stängd

Sun Namaste

Betyg 3.9 / 5

Recensioner (4)

Ennen täältä sai hyvää intialaista, nyt listalla on pelkästään perinteistä suomalaista kotiruokaa. Naan-leipä on ainoa mitä inkkariteemasta on jäljellä. Ravintola on kouluruokalamaisen kolkko muutamasta sisustustaulusta huolimatta. Palvelu on sentään edelleen mukavaa ja buffetista santsattaessa nälkä ei jää.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 11.06.2016
Betyg: 0

Oikein kelvollinen lounaspaikka. Riittävän maukkaat ruuat, siisti tila, valikoimaa riittävästi ja palvelu ystävällistä. Nälkäisenä tuolta tuskin kukaan lähtee Aasialaiseksi itseään mainostavalta ravntolalta olisin kyllä odottanut selvästi reippaampaa mausteidenkäyttöä. Ja naan-leipä ei ole sama asia kuin (sinänsä ihan maukas) paistettu pizzapohja. Mutta jos unohdetaan ravintolan ja annosten harhaanjohtavat aasialaiset nimet ja kuvaukset, niin ihan kelpo pitsaa ja suomalaista kotiruokaa kevyellä kansainvälisten keittiöiden vivahteella tuolta saa kohtuuhinnalla niin paljon kuin jaksaa syödä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 16.03.2016
Betyg: 2

Älyttömän hyvää sapuskaa, kala parasta mitä olen syönyt. Palvelu iloista ja rentoa. Tässä ravintolassa ei jää nälkä! Buffet oli runsas ja monipuolinen, laatuun ja määrään nähden yllättävän edullinen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 02.02.2016
Betyg: -3

Ruoka oli erinomaisen maistuvaa ja palvelu iloista ja ensiluokkaista! Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 05.10.2015
Betyg: -1

Läge

Viinikankatu 47, 33800 Tampere - Route
0345180560
http://www.sunnamaste.fi