Köket är öppet

Uittotunnelin Kahvila

Betyg 3.8 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (4)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Uittotunnelin kahvila sijaitsee Pispalan uittotunnelin Näsijärven puoleisessa päässä Paasikiventien varrella. Viihtyisässä kahvilassa voi valita haluaako istahtaa sisään vai aurinkoiselle terassille nauttimaan järvimaisemista. Kahvila on saanut uuden kahvilarakennuksen, jonka sisätiloissa on parikymmentä istumapaikkaa. Terassilla ja pihapöydissä on molemmissa myös 20 istumapaikkaa. Kahvilan valikoimiin kuuluvat lohihampurilaiset, sämpylät, voileivät, pullat, letut, jäätelöt, kahvi, kaakao, tee, limsat ym. Palvelu on hyvää ja hinnat kohdallaan. Plussaa siistit vessat.
Kahvilaan helppo tulla omalla autolla, bussilla, kävellen, pyörällä tai veneellä. Bussilla pääsee Keskustorilta Pispalantorille, josta eteenpäin kävellen noin 40 m. Pispalan valtatieltä laskeutuu polku alas Pyhäjärven puoleisen tunnelin aukolle. Tampereella kannattaa tutustua historialliseen uittotunneliin ja poiketa kävelyretken päätteeksi kahville. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 4€ Tillagt: 09.07.2015
Betyg: 0

Kahvia ja iso lettu hillolla ja purkkikermavaahdolla. Nälkä lähti pitkäksi aikaa! Valikoimaa voisi laajentaa myös esim jäätelöillä lapsille. Maisemaakaan ei kunnolla näe, koska kioski on järven edessä. Terassi toiselle puolelle ja näkymät olisivat paremmat. Palvelu ystävällistä ja perinteistä kioskipalvelua. Hinnat kohtalaiset.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 11.07.2013
Betyg: 0

Pikkukahvila Näsijärven rannalla. Veneellä kiva paikka käydä vaikka kahvilla. Autolla en lähtisi. Letut tosi isoja ja täyttäviä muurikkalettuja. Muuta valikoimaa kahvi, limu, mehu ja munkki.
Hinnat kivan alhaalla, ainakin avajaisviikolla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 4€ Tillagt: 26.06.2013
Betyg: 0

Uittotunneli avattu joten pitihän sinnekin eksyä. Samalla tuli syötyä höyrymakkara tässä pienen pienessä kahvilassa Näsijärven rannalla. Ja kyytipoikana kuppi kahvia. Tässä oli jotain sellaista vanhanajan kahvila/kioski meininkiä. Pieni kahvilakioski ja vieressä telttakatos. Tarjolla kahvit/teet/mehut, munkit, letut, höyrymakkaraa jne. Rento, ystävällinen ja iloinen palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.06.2013
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Paasikiventie 38, 33210 Tampere - Route
050 525 7567
http://www.kahvilaepila.com/uittotunneli_kahvila.html