Opens at 10:30

Pronto

Betyg 3 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (17)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Rullakebab

Prontossa on ilmeisesti omistaja vaihtunut sen perusteella, että koko sisustus on pistetty uudestaan, värit vaihtuneet ja tyypit tiskin takana olivat tuttuja eräästä ravintolasta, joka nimellä Einespala tunnetaan. Pronton kuitenkin pitäisi olla Pronto.

No, eipäs ollutkaan. Pronton ilmava ote kebabbiin, raikas salaatti, erottuva kastike, hyvälaatuinen kebabliha ja rapea leipä olivat muisto vain. Tilalla oli Einespalasta tuttu "mössöinen kebab", jonka tavaramerkkinä kebabliha on oudosti leikattu, vetistä ja koko hoito on kastikkeen peitossa sekä sisältä, että ulkoa.

Periaatteessa maku on "ihan ok", mutta mössöisyyden ja oudon lihan takia siitä ei oikeastaan maista juuri muuta kuin - mössön. Paikkana "uusi Pronto" on ihan miellyttävä ja palvelu tarpeeksi hyvää. Paikka on myös pitkään auki - mikä lienee henkilökunnan vaihtumisen lisäksi syy ruoan laadun dramaattiseen laskuun.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 16.12.2017
Betyg: 0

Jo toista kertaa falafelit olivat melkein mustia. Ruuan laatu on mielestäni heikentynyt muutenkin jonkin verran.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 09.06.2015
Betyg: 0

Söimme pitsaa ja rullakebabia, joista toinen juustolla ja toinen fetalla. Olimme kaikki tyytyväisiä ja tulimme kylläisiksi. Paikka ei loista sisustuksellaan, mutta ruoka oli hyvää. Käymme varmasti uudestaankin. Ainoa huono juttu oli, ettei hinnastossa ollutta 1,5l limpparia ollut ja jouduimme ostamaan kalliimmat puolen litran pullot jokaiselle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.02.2015
Betyg: 0

Falafel ranskalaisilla ja sipulirenkailla
Ravintolan vihreät tarrat loistavat kauas ja kutsuvat luokseen. Ruoka tulee nopeasti ja on yleisilmeeltään yllätyksetön. Halvoilla hinnoilla kilpaileva ravintola tarjoaa perus hyvää ruokaa, joka ei kuitenkaan tunnu eroavan mitenkään kaikista muista maailman falafel mestoista. Annos jää melko kuivaksi, kun siitä jätetään lähes kaikki kastikkeet laittamatta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 12.01.2015
Betyg: 0

Parempi kuin muistin!

Tuli käytyä pitkästä aikaa Prontossa, kun Assarilla ei ollut mitään hyvää tarjolla. Lounasaikana tilattu kebab ranskalaisilla saapui nopeasti, vaikka ravintola oli täynnä ja töissä oli vain omistaja itse.

Annoskoko oli riittävä, sillä isolle lautaselle ei enempää olisi mahtunutkaan. Kebablihan päälle kaadettu kastike oli todella onnistunut, kuten myös salaatti. Söin ilolla annoksen loppuun asti, toisin kuin useimmissa paikoissa.

Paikan siisteyteen voisi panostaa enemmän, ikkunoiden teippaukset on kyllä hienot mutta esim. maksupääte tahmaisempi kuin missään muualla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.12.2013
Betyg: 0

Ihan perus kebab, vailla intohimoja.

Parasta Prontossa on sen sijainti yliopiston lähimpänä kebumestana.

Lisukesalaatissa on pihtailun makua, sillä se on 90% kaalia.

Viime keväänä nostivat hintoja, joten tullee käytyä yhä harvemmin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.08.2012
Betyg: 1

Huijaus.
Siistin oloinen ja freesin värinen Pronto yrittänee houkutella lähialueen opiskelijakylän asukkeja. Hintataso on kuudesta kahdeksaan, kohtuullista siis. Tilasimme neljän hengen seurueelle kolme pizzaa ja yhden kebun. Palvelu yhdentekevää.

Kolme pizzaa saapui noin kahdenkymmenen minuutin jälkeen (jonoa ei ollut), omaa annostani ei näkynyt, eikä sitä myöskään kyselty muiden saadessa ruokansa. Kun viereisen pöydän selvästi myöhemmin saapuneet juniorit saavat omat annoksensa, joudun kysymään turkkilaisherralta, mistä on kyse. Tämä esittää, kuin muka muistaisi tilaukseni: "mikäs se olikaan?" Törkeä feikkaus. Noh, tämän jälkeen annokseni saapuu noin kolmessa minuutissa, mikrolämmitteisenä. Takaa kuuluu "bling". (Seinän torso nimittäin on jäässä.)

Kebu on heikko. Sitkeä mikrossa lämmitetty pitaleipä. Mauttomat soosit, valkosipulikastike jopa vähän pahanmakuinen. Lihassa ei ole sen kummempaa vikaa. Ystävien pizzat ovat kuulemma "liian suolaisia", "tyhjänpäiväisiä" ja "jotenkin erikoisia". Eräs kavereista sanoo myös, ettei oikeastaan huomaa syöneensä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 27.02.2012
Betyg: 1

Annoskooltaan falafel ranskalaisilla oli ihan ok. Kaikkea ei jaksanut syödä, mutta toisaalta ei tehnyt mielikään, koska falafelit eivät maistuneet yhtään miltään. Jopa pakastealtaan valmisfalafelit ovat parempia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 08.09.2011
Betyg: 0

Saimme huonoa palvelua. *Edellinen kokemukseni poistettiin, joten päätin vähän "siistiä sitä" ja kirjoittaa uudestaan*. Olin vappuna 2010 ystäväni kanssa yöllä syömässä. Ravintolassa ei ollut silloin ainakaan käytössä minkäänlaista systeemiä, jotta asiakas saisi varmasti tilaamansa tuotteet. Maksoimme käteisellä ja menimme pöytään istumaan. Hetken kuluttua tiskillä ollut mies väitti ettemme olleet tilanneet/maksaneet mitään, joten hän heitti meidät ulos. Ravintola oli siis aivan täynnä ihmisiä, emmekä saaneet käteisostostamme kuittia, joten jouduimme poistumaan. Menin seuraavana päivänä selvittämään asiaa ja paikalla ollut myyjä oli ymmärtäväinen ja tajusi että kiiressä voi sattua virheitä. Hän kuitenkin halusi vielä soittaa miehelle joka oli ollut yöllä myymässä. Minä sain keskustella hänen kanssaan. Hän haukkui minua valehtelijaksi ja sanoi etten edelleenkään ollut yöllä ostanut mitään. Selitin hänelle ettei hän jätä minulle muuta vaihtoehtoa kuin tehdä rikosilmoitus asiasta (tämä oli myös mitä hätäkeskus oli suositellut meille, kun pyysimme aiempana yönä poliiseja paikalle). Tällöin mies myöntyi että saisin mukaani minun ja ystäväni ruoat...mutta huusi minulle samalla puhelimessa että "älä koskaan tule tänne takaisin". Sain siis ruokamme n. 18 tuntia maksamisen ja tilaamisen jälkeen. Valitettavasti en voi tällaisen kokemuksen jälkeen suositella tätä ravintolaa, elleivät ole uusineet "tilausnumero" käytäntöäänsä. Ruoka oli periaatteessa ok, eikä se ollut turhan kallista...mutta valitettavasti palvelu oli huonoa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 05.05.2011 View previous reviews (2)
Betyg: 3

Falafel ranskalaisilla oli pettymys. Annoksen ranskalaiset olivat kyllä hyviä mutta se ei onnistunut pelastamaan koko annosta. Falafel-pullat olivat täysin mauttomia. Annoksen salaatti olisi taas ollut itsessään ihan hyvä mutta siihen oli sotkettu aivan annokseen sopimatonta laihaa salaatin kastiketta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 20.01.2011
Betyg: 1

Gemenskap

Fans (2)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Hämeenkatu 1, 20500 Åbo - Route
02-2321471

Options