Ally

6 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (6)

Restaurant: Ravintola Fan

Omistajanvaihdos ei ole vaikuttanut paikan tasoon, kuin korkeintaan posiitivisesti. Kuukauden sisällä ollaan käyty neljä kertaa syömässä, niin lounasta kuin illallistakin. Ruoka on ollut aina erinomaista ja palvelu todella ystävällistä. Hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 12.11.2017
Betyg: 0

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Restaurant Lime Tree

Palvelu, tai siis sen puute on ensimmäinen asia mikä tästä paikasta jää mieleen. Lounas on samaa perusmössöä kuin muuallakin, mutta hlökunta niin törkeää ja epäystävällistä että enää ei tarvitse mennä. Onneksi ruoaltaan vastaavia ravintoloita on Helsingissä paljon ja niissä on ymmärretty myös asiakaspalvelun merkitys.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 28.01.2017
Betyg: 0

Restaurant: Mantra

Mantra oli ennen yksi parhaista. Ikävä kyllä vuoden sisällä taso on laskenut huomattavasti. Ruoassa ei varsinaisesti ole muuten vikaa, mutta vilmeiset 3 kertaa se on ollut mautonta. Jos pöytäseurueen kaikki ruoat ovat mauttomia eikä silmät kiinni pysty sanomaan mitä niistä syö, niin silloin on jotain pielessä..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 20.12.2016
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Gurkha

Gurkha on aina ollut hyvä ja tasalaatuinen. Monille muille ravintoloille tyypillistä tasonvaihtelua en ole havainnut, siksipä täältä tulee usein tilattua darrapäivän nepskut. Ruoka on maukasta ja listalta löytyy sopiva määrä vaihtoehtoja. Myös palvelu on ystävällistä ja ruoat valmistuvat myös kiireaikoina kohtuullisessa ajassa. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 12.12.2016
Betyg: 0

Restaurant: Sea Horse

Vanha kunnon "Sikala" oli suuri pettymys. Lounaslistalta tilattu possunleike mauton ja ylihintainen eivätkä Àla carte-listan etanat ja metsästäjänleipä tehneet poikkeusta. Etanat lilluivat mauttomassa rasvassa, olivat täysin erikokoisia ja sitkeitä. Metsästäjänleivän pihvi oli kuivaksi paistettu, sitkeä ja aivan liian suolainen. Jos alku-ja pääruoka maksavat 20€/kpl, on lupa odottaa enemmän. Mikä tahansa huoltoasema tai kotiruokaa tarjoileva lähiöpubi pystyy parempaan. Ikävää jos tämä on kulttimaineessa olevan Sikalan nykyinen taso. Hinta-laatusuhde on ainakin surkea.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 12.12.2016
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Fan

Hyvää ruokaa ja ystävällinen palvelu. Ei uskoisi pihlajamäestä löytyvän näin hyvää ruokapaikkaa. Hinta-laatusuhde parempi kuin keskustan paikoissa. Tulemme varmasti uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 20.12.2015
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites