Lix

18 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (18)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Salon Seurahuone

Ihana pieni timantti lähellä Salon Asemaa. Vanha puutalo, johon kannattaa sujahtaa sisään eikä perääntyä vaikka muut olisivatkin kovat kaulassa ja itse enemmän casual-tyyppinen vaatetus päällä.
Paikka koostuu monesta pienestä huoneesta, jotka on sisustettu rauhallisesti ja tunnelmallisesti.
Palvelu oli LOISTAVAA ja PERSOONALLISTA, juuri sellaista, jossa otetaan vieras vastaan kuin markkinoinnin oppikirja opettaa. Tällaiseen ei Suomessa kovinkaan usein törmää.

Ruokalista oli suppea mutta riittävä. Kasvisruokia siitä ei juuri löytynyt. Alkuruokia yhdistelemällä ja jälkiruoan nauttimalla saa mahansa täyteen ihan mainiosti.
Alkuruokana syöty tuoretta parsaa, uppomuna ja kysa-lohta oli vertaansa vailla. Uppomuna löysähkö sisältä ja parsat juuri niin napakat kuin pitääkin - kysa-lohi antoi kivasti suolaisuutta annokselle.

Persoonallinen palvelu ei rajoitu pelkästään tarjoiluosastoon vaan myös keittäjä käväisi pöydässä rupattelemassa.

Jos matkaat Saloon - tätä paikkaa ei kannata missata.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 27€ Tillagt: 17.04.2012
Betyg: 1

Restaurant: Chico's Töölö

Täpötäydessä ravintolassa 4+1 seurueemme huomioitiin aivan loistavasti ja pöytäkin löytyi heti.
Listalla oli syötävää jos jonkinlaista ja kokeilin jälleen kasvisruokaa.
Ruoat ja juomat tulivat nopeasti, lapselle viimeisenä (!). Kasvisannoksestani jäi mieleen kylmäsavustettu tofu, joka oli loistavaa. Muuten koko annos oli sinfonia sitä sun tätä.
Jälkkäriksi tilattu vajaan kympin maksanut jätskiannos oli superia ja siitä riitti lopulta kolmelle.

Laskun sai nopeasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 06.03.2012
Betyg: 1

Luomu-hippi-artdeco-sitäsuntätä-Huvikumpu. Hauska erikoisuus ja oikeammin ehkä helmi. Tekemisen meininkiä, kun joku oli loppu, niin heti ehdotettiin korvaavaa tuotetta "tottakai, järjestyy".
Asiakkaat tuntuivat olevan henkilökunnalle enemmän kuin kotiin kutsuttuja kavereita ja se välittyi kyllä kaikessa. Kiitos :)
Ruokana kasvispastaa, jossa hitunen liikaa suolaa. Muuten timanttinen setti.
Ihanat jälkkärit. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 18.06.2012
Betyg: 0

Restaurant: Wanhan Rauman Kellari

Miljöö lupaili hyvää, joka lienee tarkoituksena. Kaksi tarjoilijaa, joista ei kumpikaan erityisen aspa-henkinen.
Ruokalista vaikutti jämähtäneen tiukasti 1980-luvulle. Ruoat (alku, pää, jälki) olivat ookoo mutta tosiaan - babyporkkanoita??? Vasta tilatessamme jälkiruokia tarjoilija havahtui olevansa töissä ja alkoi jopa puhua meille! Loppusummamme oli päälle 80 euroa mutta palvelu ei tähän rahaan kuulunut. Ei tuntunut kuuluvan myöskään kovat kaulassa sisään tulleille asiakkaille, jotka selkeästi halusivat tarjota vierailleen jotain parempaa ja päätyivätkin itse etsimään ja valitsemaan pöytänsä (samalla kun kaksi tarjoilijaa seisoivat tyhjänpantteina baaritiskin edessä).
Suosittelen lämpimästi mystery shoppingin teettämistä tähän paikkaan ja ruokalistan päivittämistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 18.06.2012
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Vilho

Ulkoapäin en olisi ikimaailmassa uskonut mikä helmi sisältä löytyykään. Kivasti sisustettu eikä niin pieni paikka kuin kuvittelin.

Lista oli laajahko ja lupasi paljon. Tarjoilu oli teknisesti oikeaa ja ystävällistä.
Alkuruoaksi söin jokirapucocktailin, joka tuli nopeasti, oli todella KAUNIS ja hyvänmakuinen. 10+.
Pääruokana syöty leike (kun kaikki tehdään itse) oli myös loistava. Pieni miinus tulee pätkästä leikkeen reunaa, jossa kokki oli koheltanut leivitystä tehdessään ja siitä syystä kohta oli jäänyt raa'aksi.

Suosittelen! Tässä kohtaa kannattaa kiertää ketjupaikat ja katsoa mitä paikalliset toimijat ovat saaneet aikaan. Ehdottomasti kokemuksen arvoinen ruokapaikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 17.04.2012
Betyg: 1

Restaurant: Riihimäen Seurahuone

Tilasin kasvispastan. Sain kehotuksen ottaa leipää leipäpöydästä (typötyhjässä ravintolassa, lauantai iltapäivänä). "Leipäpöytä" oli varmaan jonkinlainen paikallinen vitsi - isohko kori, yksi croissant, yksi sämpylä ja muutama viipale tummaa sekä vaaleaa leipää. Vieressä iskemättömät levitteet. Tuli enemmänkin olo, että leivät olivat jääneet aamiaiselta ja tarjoilija ei ollut koko koriin vilkaissut vaikka paikka oli autio.

Pasta saapui ja listalla luvatut kauden kasvikset olivat muuttuneet babyporkkanoiksi, joita annoksessa oli runsaasti. Lisänä pari toistaan hakenutta sipulisuikaletta ja yksi (!) tuore kirsikkatomaatti. Annoksen paras puoli oli al dente tagliatelle. Soosi oli pelkkää rasvaa ja maistui valmiille rasvaiselle hollandaise tms. kastikkeelle. Fetaa sai hakemalla hakea. Kokki ei varmasti maistanut tuotoksiaan.

Ravintolasali oli miellyttävästi sisustettu ja antoi odottaa paljon enemmän. Tarjoilijatar näytti siltä, että oli tullut suoraan kodista töihin ja vain kietaissut essun lanteilleen. Teknisesti osasi hommansa.

Kokemukseni jälkeen en ihmetellyt miksi sali oli tyhjä ravintolaan mennessäni. Paikassa tuntui kasarituulahdus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 06.03.2012
Betyg: 2

Restaurant: Ravintola Asema X

Ravintola oli sisustettu varsin miellyttäväksi. Ei olisi uskonut olevansa asemalla. Sisääntullessa tervehdittiin reippaasti. Lista oli yllättävän laaja. Liharuokia lukuunottamatta pidin hintatasoa normaalina ja varsin kohtuullisena. Liharuokien kohdalla 30 e:n annokset tuntuivat ylihinnoitelluilta. Kasvissyöjiä oli muistettu kivasti - iso plussa! Kasvisannosten hinnat olivat todella kohtuullisia. Söin risottoa, joka oli alusta loppuun asti tulikuumaa mutta itse risotto mautonta. Päälle gratinoitu parmesan antoi suolaisuutta mutta liian vähän. Jäin kaipaamaan listalla luvattua valkoviinin hapokkuutta ja risoton perusmakuja.
Annos oli kaunis siinä missä seurueenikin ruoat (liha- ja kalaruoat, joiden makua kehuttiin). Ruokien ja jälkkärikahvien tulo kesti vaikka ravintolassa ei ollut lisäksemme kuin pari hassua ihmistä. Tarjoilijoita oli töissä kaksi. Heille iso miinus molemmille purkkaklönttien jauhamisesta ja vieläpä kotityyliin - suut auki. Purkka ei toivottavasti vieläkään kuulu asiakaspalvelijan suuhun? Ei soisi ainakaan eikä tämän tasoisessa paikassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 07.02.2012
Betyg: 3

Restaurant: Pihvipaikka 54

Ohikulkumatkalla syöty sunnuntaibuffet. Kylmä ja lämmin pöytä eivät kohdanneet laadullisesti. Toisessa arvokkaita raaka-aineita ja toisessa mm. tuikitavallista karjalanpaistia lisukkeineen. Hinta kolmen - viiden euroa verran yläkanttiin omasta mielestäni.

Vanhaan samalla paikalla toimineeseen paikkaan verrattuna sisustus muuttunut tummemmaksi ja myyntitiski vähemmän massiiviseksi. Oliko tavaraakin tullut lisää kulkuväylille?

Loistava kahvi- ja munkkipaikka.

A la carte lista tuntui olevan todella inhimillisesti hinnoiteltu eikä olisi uskonut olevansa ihan tien vieressä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 06.03.2012
Betyg: 1

Restaurant: Martina Kotka

Viikolla ilta aikaan ravintola oli lähes tyhjä. Palvelu oli nuoruuden innon sävyttämää, perussettiä, jossa kuitenkin omaa persoonaa pelissä. Laaja lista, jossa muutama kasvisvaihtoehto. Ruoka tuli nopeasti ja salaateista sai aloitella. Salaattibuffa oli raikas ja vaihtoehtoja oli enemmän kuin olisi odottanut paikan hiljaisuuteen nähden. Kasvispasta oli hyvää ja siitä löytyi runsaasti makuja. Pasta oli al dente kuten kuuluukin. Jälkkärinä syöty marenki-toffee uunijäätelö ei lunastanut odotuksia. Marenki ei ollut marenkia vaan enemmänkin valkuaisvaahtoa, josta sokeri oli unohtunut. Vaahdon rakenne oli outo ja sillä ei ollut marengin kanssa tekemistä. Kokille kuitenkin iso kiitos hyvästä pastasta!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 23€ Tillagt: 04.12.2011
Betyg: 0

Hiljainen sunnuntai alkuilta. Palvelu pelasi, ruoka tuli nopeasti. Hyvä kasvisannos, jossa oli loistavan makuista friteerattua bataattia (SUOSITTELEN kokeilemaan), savustettua tofua, reilusti salaattia ja maissia. Iso miinus aivan superpahan makuisesta kahvista, joka niin kitkerää, että hyh-hyh.
Ruokailun kruunasi Sielun Veljien tapaaminen samassa ravintolassa :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 04.12.2011
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites