MissMarlene

4 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: KuuKuu

Tasaisen maukasta ruokaa ja nopea palvelu. Rapeita salaatteja, samettisia keittoja ja laadukasta suomalaista kotiruokaa. Perushyvä ja konstailematon ravintola, jossa luonaat ovat hieman tyyriitä laatuun nähden, mutta illallispaikkanakin hyvin toimiva ravintola ei petä ikinä. Helppo sopia treffejä hyvinkin erilaisten ihmisten kanssa, ravintolasalissa on rento tunnelma.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 30.10.2009
Betyg: 2

Restaurant: Ateljé Finne restaurang

Miellyttävä tunnelma ja laadukas ruoka yhdistyvät tyylikkäässä ravintolassa. Olen syönyt Finnessä lukuisia kertoja, ja tunnelma on mielestäni Helsingin viehkoimpia. Ruoka on aina hyvistä aineksista valmistettua ja mietittyä, joskaan ei välttämättä juuri minun mieleeni. Viimeksi alkuruokana oli pikkukalaa, joka oli ruotoista ja hienoinen pettymys. Pääruokana sekä paistettu kala että spelttirisotto kuitenkin pelastivat ja seuralaiseni jälkiruokakin oli herkullista. Parasta paikassa on ehdottomasti tyylikkyys, siellä viihtyy arkena ja juhlapäivänä. Tarjoilu on aina ystävällistä ja asiantuntevaa. Viinien kanssa kannattaa kuitenkin olla tarkkana, ettei suositellut juomat räjäytä budjettia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 30.10.2009
Betyg: 3

Restaurant: Da Vinci

Miellyttävä löytö kornista nimestään huolimatta. Konstailematonta italialaista ruokaa kodikkaassa miljöössä. Da Vinci ei todellakaan tuonut mieleeni Serataa vaan pikemminkin New Yorkin italialaiset kortteliravintolat. Hyvä arki-illan ruokapaikka, jossa rehellistä ja maukasta ruokaa. Paikkana kuitenkin aika persoonaton, joten en palaisi viikonloppuna.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 30.10.2009
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites