Refleksivasara

4 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (4)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Himalayan Villa

Hyvää ruokaa miellyttävässä ravintolassa. Söimme kahta eri kasvisruokaa, joihin olimme tyytyväisiä. Kahta ruokailijaa kohden tuotiin yksi naan-leipä, joka oli herkullinen, joskin hieman kuiva. Tyylikkäästi aseteltuihin, sopivan pieniin annoksiin kuuluu myös salaatti. Chilinvälttelijän on hyvä tietää, että listalla miltei kaikissa ruoissa on chiliä, ja että lassia on vain yksi versio jälkiruokaosiossa (tätä en maistanut). Tarjoilija lupasi viedä toiveen miedommasta annoksesta keittiöön, ja pääannos olikin mukavan mieto, vain yksi turhan tulinen lisuke täytyi syöttää mausteisuuttaa arvostavalle seuralaiselle. Kaiken kaikkiaan palvelu oli ystävällistä, ravintolan tilat erittäin siistit ja pidän ravintolan sisustusta kauniina - Nepalista tuodut lampunvarjostimet ovat hauska yksityiskohta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 21.08.2015
Betyg: -1

Restaurant: Töölön Sävel

Töölön Sävelessä osataan tofu. Vähän fiinimpi bistro toden totta. Listalta löytyy useampiakin kasvisannoksia, osa on jopa vegaanisia! Erityisesti sienikastikkeesta, bataattimuhennoksesta, kasviksista ja tofusta rakennettu annos vie kielen mennessään. Naapuripöytiin kurkkimisen perusteella burgeriannokset ovat lihaisia. Annoskoko on aika ruokaisa myöhäiseen aukioloaikaan nähden - annos on täysi lautasellinen lämmintä ruokaa, salaatin voi sitten tilata erikseen.

Palvelu on perushyvää, ja sisustus ihan hauska vanhoine lehtileikkeineen ja bändikuvineen. Illalla ravintolassa huomaa illastavansa (muiden) kauluspaitatöölöläisten keskellä, suoraan jumpasta ei kyllä ehkä tulisi mieleen poiketa Säveleen.

Erinomainen ruoka on vetänyt käymään useammankin kerran, ja täällä aion piipahtaa kun käväisen kaupungissa toiselta paikkakunnalta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 21.08.2015
Betyg: -1

Restaurant: Caffe Violet

Lounasta hyvällä hinta-laatusuhteella. Kävimme syömässä keittolounaan 7,5€:lla/hlö. Ehdin vähän harmitella salaattilautasen pientä kokoa, koska erilaisia sekoitettuja salaatteja (monissa juustoa) oli niin mukavasti tarjolla. Erityisesti Waldorfin salaatti vei kielen mennessään! Todennäköisesti kuitenkin iso tarjotin hämäsi luulemaan ruoka-annosta todellista pienemmäksi, sillä nälkä kyllä lähti. Listalla on tuttuja perusruokia, kyseisenä päivänä kalakeitto sattui olemaan vähän turhan suolaista. Kala-kasvisruokavaliota noudattava ei löydä joka päivä listalta syötävää, mutta maukkaan salaattipöydän vuoksi suosittelen lounaspaikkaa kasvispainotteisesti syövälle. Pientä miinusta pöydällä ilman viilennystä sulaneesta levitteestä ja juomalasien loppumisesta kesken. Söpö miniannos jälkiruokaa on tyylikkyydessään linjassa ravintolan siistiin ja viimeistellyn ulkoasun kanssa. Konditoriapuolella annosten koossa ei puolestaan näytetty liikoja säästeltävän.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 21.08.2015
Betyg: 0

Restaurant: Rosso Lappeenranta

Mukava peruspaikka. Pari kertaa on tullut käytyä, ravintola on siisti ja henkilökunnan palveluasenne on kohdillaan. Ketjuravintolassa mennään toki ketjuravintolan listoilla, mutta niinpä myös hinta on kohdillaan. Perusannokset (pitsat, pastat) ovat varsin rasvaisia, kun laskee mukaan alkupalapöydän herkut kuten marinoidut paprikat. Tarjoilijan vinkkaama ruispohja pitsassa on maukas, ja fenkolin ystävän kannattaa testata vähän kevyempi pitsa + salaatti -yhdistelmä. Kasvispyörykkäviritelmä pitsana on tosin auttamattoman kuiva, muussa yhteydessä pyörykät saattaisivat toimia paremmin. Seuralaisen ruoka-annokset ovat olleet toimivia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 21.08.2015
Betyg: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites