TinjaViitanen

9 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (7)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Deliroom Ukkohauki kvarter restaurang

Pilalle meni. Ero vanhaan sijaintiin kuin yö/päivä. Lounas 29.6. Ruokavalikoima oli supustinut, kaikki oli kuivaa, vaikka klo 11.30..Vegehernari oli vetistä. Salaattivalikoimakin oli pienentynyt, ja muuttunut aivan "pitkotaan vähän vihanneksia" tyyppiseksi. Lieko koko henkilökunta uutta. Ei mitään verrattuna vanhaa. Välttäkää. Lisäksi uusi ravintola on ahdas koppi. Ja parkkihalli hankala, mutta se ei toki ravintolan vika.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 29.06.2017
Betyg: 0

Restaurant: Makalu

Ei lopu ylisanat tämän kohdalla. Ruoka on taivaallista ollut aina, lounalla, tai myöhemmin listalta. <3 Joka päivän on lounaslistassa lacto-ovo vaihtoehto, mutta ei vegaanista. (varmaan lounasjana ulkopuolella ehkä tekisivät, fiksua porukkaa) .. Äärettömän mukava palvelu. Lounashi ntakin (ja varmaan muutkin) ovat pysyneet vuosia samana, ei haittaa, mutta en panisi pahakseni, vaikka tästä enemmänkin maksaisi =) -- en ole käynyt kuukauteen tätä kirjoittaesssani..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 04.01.2017
Betyg: 0

Restaurant: La Pasteria Italiana

Aivan loistavat kasvislasaget ja risotot. .nam! =) .. se, että 2016 loppupuolella laittovat sen italianlaisen radiokanavan soimaan taustalle, kruunasi homman. Sweet deal, maistunut joka kerta. En suosittele tosin pizzoja, pöytäkumppanini totesi hieman hengettömäksi. -- UNOHDIN, aivan taivaalliset keitot, ja erinomaiset lusikat!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 04.01.2017
Betyg: 2

Restaurant: Hao King Tikkurila

Kyllä voi ihan puhua parhaasta kiinalaisesta, missä olen käynyt. . ja olen käynyt vähintään kymmenissä. Alunperin karsasti kalliimpaa hintaa, mutta se ei todellakaan ole issue, eli täysin käypä verrattuna laatuun, ja ennenkaikkea siihen, että buffeessa on usein tuotteita, mitä ei ole ennen syönyt, eli sen bataattitfofukootiot, ja seesammunkit..jne.. En haluaisi yhtään valittaa, mutta kuusi kertaa käynyt, ja viimeksi oli hieman tason laskua.. Tofu oli kokonaan loppu, sekä aikaisemmin selvästi erotellut kasvis/kala&liha sushit eivät olleet enää eroteltu niin, että kasvikset käytävän puoleisella pöytäpuoliskolla. Tulen aiheeseen tarttumaan ensi kerralla käydessäni, jos tuo älyttömyys vielä toistuu, lienee ajatusvirhe -- saman täysin suomea ymmärtämättömän naisen lienee, kuka silloin kassalla oli, ensi kertaa... Noh, ei yksi kerta vielä, tämän on loistava paikka, suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 04.01.2017
Betyg: 0

Restaurant: O'Leayrs Iso Omena american, sportsbar

Paikka on oikein miellyttävä, siis baariksi/illanviettopaikaksi. . Ja se hieman parantaa lounaskokemustakin.. Lounas ei nouse paikan tasolle, mutta on ok. Pieni parannus laatuu, ja olisi ihan hyvällä tasolla. Paikan omat lisäsoossit yms. ovat hyvät. Pikkaisen raakoja tahattomasti lienee muutaman kerran juurekset olleet, mutta ei tämä paha ole, mutta ei mitenkään loistavaan. Kyllä sinne tekee mieli hörpille jäädä, pitänee joku päivä testata Oumph! Burgeri, siitä heille etukäteen plussa =) ..Alunperin harmitti tässä paikassa, että käsitämättömästi kolmella ekalla käynnille ei ollut kukaan tiskillä ottamassa vastaan lounasmaksua, piti kuikuilla muutama minuutti, arkena 11.15, jeesus. Mutta viimeksi oli, hyvä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 04.01.2017
Betyg: 0

Restaurant: Retro Iso Omena

Ajattelin, että en jaksa kirjoittaa tänne, kun palautteita lukiessa havaitsin, että jo niin monta arvostelua samoilla linjoilla. . mutta vaatii tämä jotain.. Kyseessa on eittämättä yksi heikoimmista ravintalakokemuksistani koskaan. Ainoa valopilkku on raastebuffee, joka kuuluu ruokaa, jossa on jonkin verran valinnanvaraan. Joskin raastebuffassa on usein sekaisin kaikenlaista, eikä kalasta tai lihasto ole varoitettu etukäteen, jos sellaista on tungettu sekaan. Annokset ovat itsessään välillä vitsejä, ylikypsää pastaa jonka päälle on kipattu aivan selvästi suoraan purkista lämmitettyä tomaattimurskaa.. Posiviinen juttu on, että lihapihvit voi vaihtaa Quinoa pihveihin, mutta sekin mokattiin, kun sain PEKONI suppilovahverokastiketta siihen päälle..!! Netissä luki oikein, mutta kastiketekstistä oli ravintolassa unohtunut PEKONI sano, eikä sitten tarjoilijalla raksuttanut, että EHKÄ MONI EI MITÄÄN PEKONI HALUA, varsinkaan kun vaihtoi pihvinkin jo.. KIESUS. Se oli viimeinen pisara. "Ravintola" pysyy pystyssä vain sijaintinsa perusteella, mutta aivan käsittämöttömän surkeaa toimintaa. VÄLTTÄKÄÄ!!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 04.01.2017
Betyg: 0

Restaurant: La Torrefazione café, lunch

Olen syönyt täällä kerran viikossa viimeiset 7 viikkoa lounasta. En ole pettynyt kertaakaan.Ruoka-aineet tuoreita ja maukkaita, palvelua hyvää, ympäristö mukava. Henk.koht erityisesti mieltä ylentään se, että täällä on AINA vegaaninen pääruokavaihtoehto (noh - kerran oli vuohenjuusto yhdellä viikolla, mutta unohdetaan se) . Ravintolan erikoisuus on se, että koko viikon on sama menuu. Varsin loogista, koska harvoin tulee samassa paikassa päivittäin ihmisen syötyä. All and all, loistava mesta, olen vuosia vastaavaa omppuun odottanyt, ennen ei ole yhtään kelvollista raflaa ollut. =)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 26.10.2016
Betyg: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites