anodi

15 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (15)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Kuja Bar & Bistro

Hyvä ja todella iso (liiankin iso) hampurilainen. Kylkeen hyvä olut, mukava ja sympaattinen palvelu. Ei valittamista!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.10.2015
Betyg: 0

Restaurant: Rice Garden sushi

Tosi hyvät sushit ok hinnalla ja erittäin hyvällä palvelulla! Suosittelen!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.10.2015
Betyg: -3

Restaurant: BLINIt

Venäläistyylinen paikka. Jos odottaa länsimaalaista palvelua tai ruokaa niin turha tulla. Tänne tullaan fiilistelemään venäjätuoksuja ja tunnelmia. Ruuat on hyviä ja runsaita. Aika tuhteja tosin eli kevyttä lounasta ei ole tarjolla. Keitot todella maistuvia. Teekin on ollut aina hyvää ja samoin venäläistyyppinen kotikalja. Palvelu on ystävällistä, mutta venäläistyyppistä (eli hymy on tiukassa, mutta tässä on kyse kulttuurieroista, ei töykeydestä). Ravintola on ollut usein kiinni, mikä kieltämättä on vähentänyt jaksamista kävellä katsomaan tilannetta. Olisi mukava jos infoisivat kotisivuilla / facebookissa aukioloajoista. Mutta kyllä meikä silti tästä paikasta tykkää!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.10.2015
Betyg: 1

Restaurant: Sala Da Pranzo

Hervannan ylivoimaisesti paras lounaspaikka! Ruat tietysti vaihtelee päivittäin, mutta pääosin todella maittavia ja hintasa arvoisia.

Iltaisin olen syönyt hampurilaisen ja pihvin, jotka molemmat oli erinomaisia. Hampurilainen itse asiassa todella hyvä. Kiva, että Hervannassa on tällainen paikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.10.2015
Betyg: 0

Restaurant: BLINIt

Mukava (venäläinen) tunnelma. Hinnat kohdallaan ja ruoat erittäin maittavia. Juuri tällaisia kulmakeittiöitä on Helsinkiin kaivattu!

Olen käynyt syömässä eri ruokia ja lounaita kymmen kunta kertaa ja aina on maittanut. Aika tuhteja (=rasvaisia) annokset ovat joten pari kertaa on tullut tilattua etukäteen vähän liikaa. Keitto + jälkkärilettu riittää ainakin meikäläiselle mainiosti. Juomaksi maittavaa teetä tai kvassia.

Jotkut arvostelijat valittavat ettei täällä tarjoilla oikeita venäläisiä Blinejä. Käykääpä Venäjällä ja tilatkaa Blinejä. Muinoin voi olla toisin mutta nykyään venäjällä tarjoillaan joka nurkassa juuri näitä vehnälettuja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 23.07.2012
Betyg: 2

Restaurant: Ravintola AlppiTori

Erittäin mukava ja hyvä lounaspaikka ja tunnelmallinen iltaravintola. Lukuisien lounaskäyntien perusteella valikoitunut lähiseudun parhaaksi lounaspaikaksi. Hinta-/laatusuhde aivan loistava. Pöytiin tarjoilu, tuore leipä ja alkusalaatta (raaste) kruunaavat mukavan ruokailuhetken.

Palvelu on useimmiten hyvää ja omistaja paikalla ollessaan ottaa vastaan sydämellisesti. Tällaisia kulmaravintoloita lisää!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.10.2015
Betyg: 0

Restaurant: Lemon Grass thai

Perus hyvää thaimaalaista mukavalla palvelulla ja mukavan täydessä ja intiimissä tilassa. Sopivasti käppänen eli viihtyisä. Maut aina ok. Ei gourmeeta, mutta maistuvaa.

Aina lähes täynnä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.10.2015
Betyg: 0

Restaurant: Kolmon3n

Siika annos lounaalla oli todella hyvän makuinen. Ainut miinus oudosta palvelusta: Pöytämme oli metrin päässä tiskistä, mutta silti piti mennä tilaamaan ja maksamaan tiskille.

Pientä skarppaamista palvelun suhteen:)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.10.2015
Betyg: 0

Restaurant: Sea Horse

Lähes aina vierailu Sea Horseen on ollut nautinnollista. Ruuat on kautta linjan hyviä, perinneruokia ja palvelukin perinteistä, pääsoin ystävällistä. Ovimies on mahtava lisä! Paikan miljöö on täysi kymppi!

Ainut iso miinus tulee viime vierailusta. Kävimme ranskalaisen pariskunnan kanssa syömässä. Tällä kertaa tarjoilija oli hieman kyllästyneen oloinen jo alusta alkaen. No, ruokailu meni kuitenkin ihan mukavasti kunnes jälkiruokia tilatessa tarjoilija sanoo: sori, keittiö on kiinni, emme enään tee uusia jälkiruokia. Häh?! Olisihan tarjoilija voinut tulla sanomaan aiemmin, että voitteko tilata jälkkärit kun keittiö on menossa kiinni. Kehtasi vielä mainostaa jälkiruoka drinkkejä. Kaiken kruunasi se, että salin perältä toinen tarjoilija huutaa tiskin suuntaan: lisätkää tähä tilaukseen vielä yhdet jälkiruokaletut. Eli oli se keittiö isommalle seurueelle sitten kuitenkin ilmeisesti auki.

Ranskassa jälkiruoat on erittäin tärkeä osa ruokailukokonaisuutta, joten vieraamme olivat kyllä hieman pettyneitä ja itse harmitti kun oli tullut vieraat vietyä moiseen paikkaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.10.2015
Betyg: 0

Restaurant: Thai Curry

Yllättävän hyvät ruuat ja todela isot annokset. Lounaskin on ihan kelpo. Palvelu perushyvää, mutta aukioloajat on tosiaan ihan mitä sattuu. Ei ole läheskään aina auki vaikka kyltissä niin lukee. Kun asuu lähellä niin tämä ei suuresti haittaa.
Sisustus on perus käppänen, mutta taitaa iltaisin suurin osa asiakkaista ottaa ruoat mukaan. Kyllä näitä kerran kuussa jaksaa syödä hyvällä ruokahalulla. Ei gourmeeta, mutta maistuvaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 03.10.2015
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites