emilia173

9 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (9)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Lehtovaara finskt/internationalt

Perinteistä ruokaa perinteisessä miljöössä. Coeur de filetä en ollut aiemmin maistanut, joten korkeisiin odotuksiini nähden, olin ehkä hieman pettynyt, vaikka annos olikin ihan hyvä ja sitä oli varmasti riittävästi. Palvelu toimi ja ravintola sinänsä on miellyttävä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 18.01.2016
Betyg: 0

Restaurant: Salve finskt

Salven Ateneum-taidemenu osoittautui hintansa arvoiseksi kun kaupan päälle sai pääsylipun näyttelyyn. Jokirapukeitto oli ihan ok, leipä tosin muistutti enemmän korppua. Pääruuan lohi taas ihan perustasoa, mutta muistelen, että annokset olisivat olleet täällä ennen isompia - johtuiko sitten tuosta tarjouksesta, sitä en tiedä. Hintatasosta on pakko sanoa etten muista missä viimeksi olisin nähnyt peräti 36€:n pippuripihvin kun siis puhutaan "tämän tason paikoista". Itse en kokenut tarjoilua myöskään kovin kummioseksi ja puitteetkin muistuttavat ennemmin baaria kuin ravintolaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 29€ Tillagt: 18.01.2016
Betyg: 0

Restaurant: Elite restaurang

Ruoka ei ehkä ihan yllä tunnelman ja miljöön tasolle. Pakko kuitenkin mainita, että etanat jäivät mieleen, toistekin voisin niitä tulla syömään. Sen sijaan Tauno Palon sipulipihvi ja pariloitu maksa olivat vähän tylsiä. Jos taiteilijameininki nappaa ja perinteiset klassikot maittavat, on Elite kuitenkin varma valinta. Plussa palvelevasta portieerista!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 18.01.2016
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola La Maison

Vaikka yleensä kammoksun päivän menuita, tällä kertaa yllätyin positiivisesti monipuolisesta tarjonnasta. Kolmen ruokalajin menu maistui kaikille pöytäseurueemme jäsenille ja erityisesti viiriäinen jäi positiivisesti mieleen. Myös suositellut viinit ja juomat olivat hyviä, tosin yleinen hintataso aika korkea juomien suhteen. Tarjoilu pelasi, eikä ruokaa joutunut odottamaan (ei myöskään liukuhihnameininkiä). Paikkana ravintola on oikein viihtyisä, mutta vähän jäi harmittamaaan ettei tajunnut varata nurkassa olevaa sohvapöytää - näyttivät niin mukavilta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 18.01.2016
Betyg: 0

Restaurant: A21 Dining mind dining

Sekava kokemus Groupon diilillä. Viiden ruokalajin menumme oli oikein hyvä kokonaisuus ja lähes kaikki maut miellyttivät, muutamaa pientä poikkeusta lukuunottamatta. Parhaiten jäi mieleen kampasimpukka ja pääruuan vasikka, myös jälkiruoka oli hyvä. Hinta/laatu-suhde ruuan osalta oli Groupon diilin ansiosta keskivertoa parempi.

Ruuan kanssa otin drinkkimenun, jota erityisesti suositeltiin, mutta joka ei minuun kuitenkaan tehnyt suurta vaikutusta ja drinkit olivat nätisti sanottuna oudon makuisia ja osan joutuikin juomaan lähes väkisin. Lisäksi kysyimme jos drinkkimenun saisi puolitettua, mutta kysymystä ei otettu vakavasti, vaikka viereisessä pöydässä oli selvästi puolitettu drinkkimenu.

Illan aikana pöydässä kävi useampi tarjoilija, yksi esitteli ruuat ja menun (ehkä vähän turhankin mahtailevasti), välillä ruuan toi tarjoilija välillä kokki itse ja viinin suositteluunkin tarvittiin eri henkilö. Lisäksi ruokia sai odotella aika kauan ja menun jälkeen jäi vielä pieni nälkä. Plussaa mukavasti, joskin jo melkein tekopirteältä vaikuttavasta naistarjoilijasta ja erityisen hyvästä ruuasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 25.06.2014
Betyg: 0

Restaurant: Zakura Sushi

Halpa, mutta ei erityisen hyvä aasialainen buffet. Mieleen jäi pienimmät ikinä syömäni nigirit ja tavallisen tylsät lohi/kurkkumakit. Lisäksi tarjolla oli tavanomaista eikä erityisen hyvää kiinalaista/thaimaalaista. Erityisen huomion ansaitsee tyhjä sali/halli, missä paikkoja varmasti yli sadalle hengelle ja tuolit, joita oli laskujeni mukaan ainakin viittä eri sorttia. Meidän lisäksi ravintolassa oli yksi asiakas kiireisimpään lounasaikaan ja ennen lähtöämme tarjoilija tuli syömään viereiseen pöytään, joka oli myös hieman erikoista.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 25.06.2014
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Thai-China

Hyvä hinta/laatu-suhde. Käyn hakemassa paistettua riisiä kanalla vähintään kerran kuukaudessa kun en jaksa laittaa ruokaa itse. Ravintola itsessään aika perinteinen "suomikiinalainen" ja siksi mieluummin otan ruuan mukaan. Perusvarma ja ruoka valmistuu käden käänteessä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 25.06.2014
Betyg: 0

Restaurant: Pikku-Nepal

Hyvää nepalilaista ruokaa! Otin kukhuro makhanin tarjoilijan suosituksesta ja ruoka oli hyvin miedosti maustettua ja oikein hyvää. Myös annokseen kuuluva naan-leipä maistui hyvältä. Otin raitaa lisukkeeksi ja sitä oli mielestäni turhan vähän eikä se ollut erikoisen makuista. Palvelu oli hieman huonosta suomesta huolimatta hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 25.06.2014
Betyg: 0

Restaurant: Rafla

Rento meininki ja hyvää ruokaa. Menimme syömään kymmenen hengen seurueessa ravintolan olessa keskiviikkoiltana lähes täysi. Kaikki tilasivat eri ruokia ja siitä huolimatta tilaukset tulivat oikein, vaikka ruokia saikin hetken odottaa. Jokiraputagliatelle oli annoksena paljon suurempi kuin melkein 10 euroa kalliimpi siika, josta tuli hieman paha mieli kalan valinneille, maut kuitenkin kaikissa annoksissa kohdillaan! Miinusta köyhien ritareiden leivästä, joka osoittautui rutikuivaksi. Viinit maistuivat kaikille ja saivat kehuja, vaikka hieman kalliita olivatkin. Palvelu oli ok, vaikka välillä viinejä saikin olla itse kaatamassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 25.06.2014
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites