hhamalai

13 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (13)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Gringos Locos Helsinki tex mex

Arvostelujen perusteella en odottanut paikalta mitään. Nyt käyneenä osittain ihmettelen syitä ala-arvoisiin arvosteluihin, tai sitten paikassa on tapahtunut jonkinlainen ryhtiliike.

Ruoan tulo kesti puolituntia, suhteellisen normaaliaika illalliselle paikan ollessa yli puolillaan. Palvelu muuten oli mukavan rentoa ja sujuvaa, vaikka ruokaryhmään tähänkin kuului 8 henkilöä.

Mutta sitten olennaisimpaan, eli itse ruokaan. Paikassa tarjolla sekä perinteiseen makuun tex-mex -annoksia että erikseen tulisemmasta ruoasta pitäville poimitut annokset. Näistä jälkimmäiseltä listalta kokeilin Quesadilla Picantea, paahdettujen tortilloiden välissä erittäin tulista broilerinfileetä. Annoksesta puuttui menussa luvattu verkkomeloni, mutta en antanut tämän haitata liiaksi. Annos oli mukavan kokoinen ja tulisuutta löytyi sopivasti listan lupailemalla tavalla.

Jälkiruoaksi tulisempi lista tarjoili tulista chili-suklaapirtelöä, mikä toimi sekin hyvin.

Suosittelen kokeilemaan paikkaa tulisemmasta tex-mexistä pitäville, Santa Fen ja Cantina Westin pettämille.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 07.03.2012
Betyg: -3

Restaurant: Rollhouse you like it; we roll it!

Mukavaa henkilökuntaa ja sisällä kivan siistiä. Rullat ovat kookkaita ja maha tulee täyteen, mutta ainakin kasvisannosten kohdalla jää odottamaan pientä lisäpotkua makuun. Potentiaalinen lounaspaikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 01.01.2012
Betyg: 8

Restaurant: Kannas finskt

Entinen räkälä on muuttunut erinomaiseksi ravintolaksi. Yleisvaikutelma on samassa sarjassa Sikalan ja Salven kanssa, mutta ehkä paikan historian takia Kannas jää mieleen hieman omaleimaisempana. Toisaalta myös ruoka maullaan tuntuu voittovan edellämainitut. Ainoa joitakuita silmään pistävä seikkaa saattaa olla vanhan Kannaksen kantikset, jotka vielä ajoittain ravintolassa hengaavat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 18.11.2011
Betyg: 0

Restaurant: Aangan

Kaupungin nepalilaiset ovat harvemmin pettäneet, eikä tätä tee Aangankaan. Varsin hyvää ruokaa ja palvelua. Hinta jälleen vähän yläkanttiin kuten tässä osassa kaupunkia muuallakin ja ruokalista ylipitkä, mutta minkäs teet.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 30.08.2010
Betyg: 2

Restaurant: Lawrence Bar&Cafe

Vapise Arabian Olotila, sinulle on haastaja. Lawrence on varsin kelvollinen korttelibaari kauppakeskuksen takana kulkevan tien risteyksessä. Ruokalista on perinteistä baarisnacksiä vähän laajempi keitollaan ja salaatillaan, kokeiltu tomaatti-vuohenjuustokeitto ei myöskään ollut ollenkaan hullumpi esitys. Sinänsä jäi vähän auki paikan fokus olutvalikoiman ollessa melko suppea ja toisaalta ruokalistan keskittyessä lähinnä juomien kanssa tilattaviin side ordereihin. Opiskelijarentun statuksella sai vielä jokusen sentin alennustakin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 06.09.2010
Betyg: 4

Restaurant: Everest

Kelpo lounaspaikka intialaisesta/nepalilaisesta ruoasta diggaaville. Lounaaseen kuuluu listalta valittava ruoka, joka päivä näyttäisi löytyvän jotain kanan, lihan, kalan tai äyriäisten sekä kasvistensyöjille. Lounaaseen sisältyi melko yksipuolinen salaattipöytä, naanleipä sekä kahvi tai nepalilainen tee. Paikkana perusruokala, ei erityisen kaunis sellainen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 22.07.2010
Betyg: 2

Restaurant: Ani kebab

Buffet hieman ylihintainen, mutta ruoka kyllä sinänsä ihan ok. Suosittelisin ruokailemaan tullessa pyytämään keittöstä falafelit buffet-pöydän lihan tilalle, tarjoiltu kebab ei juuri eronut normikebabilan lastuista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 30.08.2010
Betyg: 0

Restaurant: Chico's Arabia

Chicos vetää kovin keskinkertaista linjaa, harmi. Arvosanani ruoan laadusta ei koske paikan lihaisia pihvejä, vaan soijapihveja, joilla saa paikan jokaisen burgerin tilattua. Useampaa eri burgeria soijapihvillä ja normipihvillä kokeilleena täytyy sanoa että soija vie 3-0. Lisäksi tylsät energiapommit, ranskalaiset, saa vaihdettua annoksessa salaattiin. Suosittelen molempia vaihdoksia kaikille, vaikkei kasvisruokailija olisikaan, mikäli Chicosissa meinaa syödä. Enemmän makua ja parempi fiilis kaikin puolin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 23.07.2010
Betyg: 0

Restaurant: Vanha Sturen Mestari

Söin kana tikka masalaa, joka oli oikein mukavasti maustettua. Annosten koko oli myös kohdallaan, ei liian pieni muttei liian isokaan. Sellainen mahaan mentävä. Palvelu oli hyvää ja paikka viihtyisä, vaikka ulkoapäin ei heti ehkä uskoisikaan. Arki-ilta kello kuuden aikaan ravintolassa oli väljää, ruokailevia asiakkaita noin viidessä pöydässä, suunnilleen saman verran taitaisi vielä mahtua ainakin lisää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 12.07.2010
Betyg: 4

Restaurant: Sushi Bar Wiki

Söin neljästä kasvismagista, kahdesta lohinigiristä ja kahdesta katkarapunigiristä koostuvan annoksen.

Makit oli kääritty aavistuksen sitkeähköön noriin ja nigireissäkin oli hieman parannettavaa. Kuitenkin Helsingin sushi-skeneen nähden varsin hyvä setti, suosittelisin.

Nuori kokki joka otti myös tilaukset vastaan puhui vain vähän suomea ja aavistuksen englantia, mutta palvelu oli ystävällistä, ja lopuksi tiedusteltiin mitä pidimme heidän susheistaan, mikä aiheutti pakostikin positiivisen tunteen.

Paikan sisustus on jokseenkin ankeahko, toivottavasti suorittavat pientä pintaremonttia niin kehtaa viedä kavereita kauempaakin tänne.

Hintansa puolesta 7 euroa kahdeksan palan varsin tyydyttävästä sushista ei ole todellakaan paha diili. Suosittelen kokeilemaan ja muodostamaan oman mielipiteen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 03.06.2010
Betyg: 5


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites