lyme

59 Recensionen

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Recensioner (57)

Restaurant: Mashiro

Palasimme tähän ”japanilaiseen” ravintolaan muutaman vuoden tauon jälkeen. Niin kuin edellinen arvostelu kertoikin, tämän kauempana ei japanilaisesta ruuasta ruoka voi olla ja japanilaisen ruuan ystävien suosittelen kiertämään tämän ravintolan. Raaka-aineet eivät olleet tuoreita, eikä laadukkaita. Riisi luokatonta ja kanasuikaleet maistuisvat pahvilta. Sitä ei pelastanut tarjoilijan ylenmääräinen kysely, miten asiakkaat viihtyvät. Olisi tietysti pitänyt ensimmäisen lusikallisen jälkeen kertoa, että ruoka on huonoa, eikä se maistu. Mitenköhän tuollaisessa tapauksessa olisi toimittu. Tämän ravintolan lasken vastedes vallilan ravintolatarjonnan ulkopuolelle

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.08.2018
Betyg: 0

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Baskeri & Basso

Vaihtoehdot mielenkiintoisia. Alkupalaksi valittu tatticheviche toimi. Tarjoilijalta sai hyviä viinisuosituksia. Muutoin ruoka oli mielestäni kautta linjan liian suolaista. Olisin myös kaivannut makuihin väliin jotain piristävää raikkautta. Nyt mauista puuttui herkkyys ja nyanssit. Palvelu oli välitöntä ja ystävällistä siihen saakka kunnes olimme pyytäneet laskun. Tämän jälkeen meitä ei huomioitu ja laskua hoiteli parikin tarjoilijaa. Poistuessamme emme kuulleet asiakaspalveluun kuuluvia "kiitos", "näkemiin" "tervetuloa uudesstan" toivotuksia, mikä oli aika noloa ja jätti paikasta huonon loppufiiliksen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 10.09.2017
Betyg: 0

Restaurant: Vausti

Lounaalla tarjolla hyvin maustettua possua, polentaa ja tsatsikia. Taisi lautaselta löytyä perunaröstiä ja paistettua kaaliakin. Lounas oli hyvä ja annoksessa oli kokoa. Alkusalaattipöydässä myös monipuolinen valikoima. Tosin tällä kertaa salaatti vähissä ja ehkä hieman "purkista pöytään" meininki. Ruokailijat lähtivät tyytyväisinä. Asiakaspalvelu turhankin eleetöntä. Päivää, kiitos, ja näkemiin voisivat olla asiakkaiden kanssa ihan käyttökelpoisia sanoja.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 30.07.2017
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Vino

Hyvä lounaspaikka helposti koukattavissa viitostieltä. Salaattipöydässä perussaatin lisäksi couscoussalaattia, tomaattisipulisalaattia, punajuuria, melonia. Pääruokana tällä kertaa kalkkunaa, mikä sekin maukasta. Keittoa emme maistaneet, maha tuli täyteen muutenkin. Laatu ja hinta kohdillaan. Jos jostain napisisin, niin euroiskelmä taustalla ei ollut minun makuuni.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 17.07.2017
Betyg: 0

Kokeilussa paikan, oliko Bronx, burgeri. Perus hyvää eli Ok. Pihvi jätetty mehukkaan punaiseksi ja välissä oleva sipulihässäkkä oli kivan piristävää. Oliko välissä,juustoa, taisi olla, muttei kovin voimakasta. Sämpylään olin pettynyt. Se oli oudon "huokoinen". Ehkä olisin kaivannut siihen sitkoa. Perunat hyviä, ripaus lisää suolaa ei olisi ollut pahitteeksi. Palvelu jouhevaa. Tämä paikka ei ole istuskeluun, vaan burgerinsyöntiin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 15.07.2017
Betyg: 0

Restaurant: Herkkuhaarukka

Lounaspöydässä paljon vaihtoehtoja. Mausteet kohdillaan. Mango lassi oli mukava yllätys intialaisen ruuan seuraksi. Täällä ei jää nälkäiseksi. Vaihtoehtoja vegaaneille vähän.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 10.07.2017
Betyg: 0

Restaurant: Löyly

Tapahtui Vapun alla: 12 hengen seurue tilasi yhteisen pöydän illanviettoa varten hyvissä ajoin, kuukautta aikaisemmin. Saunomisen jälkeen viihdyttäisiin mukavasti yhdessä ravintolan puolella. Pettymys oli suuri kun tajusimme, ettei pöytävaraus 12 henkilölle tarkoitakaan yhtä yhteistä pöytää, vaan kahta pöytää. Yritimme ehdottaa kahden pöydän yhdistämistä tai salissa olevan pitkän tyhjän pöydän käyttöönottoa. Mikään ei sopinut ja pyyntöömme suhtauduttiin närkästyen. Ihan on selvää, että tämän episodin jälkeen koko pöytäseurueen tunnelma oli pilalla. Lisäksi lista oli juuri vaihtumassa, joten osa listan ruuista ei ollut enää tilattavissa ja esim.drinkkiin kuuluvaa basilikaa "säästeltiin" seuraavaksi päiväksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 08.07.2017
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Laakonki

Hyvää lounasta museokäynnn lomassa. Kiva valoisa tila. Lounaaseen sisältyy kahvi ja jälkiruoka. Lounaan hinta 12,50 e, mikä hieman korkeahko. Lähistöllä ei ilmeisesti kilpailevaa lounaspaikkaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 05.07.2017
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Fransmanni

Huono palvelu alkoi jo fransmannin "baarin" puolelta, josta emme onnistuneet tilaamaan lasillisia ennen ruokailua. Tarjoilija tiskin takana oli niin uppoutunut omiin puuhiinsa, ettei ehtinyt palvella tiskin takana olevia asiakkaita. Koska baarin puolella tuli ns. " vesiperä" siirryimme ravintolan puolelle. Toinen meistä tilasi lämpimän leivän, toinen herkuttelulautasen. Tilaamamme viinit tuotiin pöytään nopeasti leivän ja tomaattilevitteen kera. Siihen nopeus loppuikin. 40 minuutin odottelun jälkeen kysyimme tarjoilijalta, mitä tilauksellemme kuuluu. Hän kertoi keittiössä olevan ruuhkaa, mutta ilmeni, ettei annoksia oltu edes alettu tehdä. Silmämääräisesti katsottuna ravintolassa ei olisi pitänyt olla "ruuhkaa". Pyysimme laskun saman tien ja se meille tuotiin nopeasti. Tälläisessä tilanteessa asiakaspalvelulta odottaisi vähintäänkin pahoittelua. Mitään sellaista ei kuultu. Suosittelemme vastapäätä olevaa kotipizzaa, joka tällä kerralla täytti odotukset.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 04.07.2017
Betyg: 0

Restaurant: HO`s FOOD

Käyn täällä silloin tällöin lounaalla. Puffa oli vielä ennen joulua hintaansa nähden (silloin 10 e) ihan yes. Kevään aikana havaittavissa kummallinen notkahdus. Puffassa ruokia loppu ja esim.naudanliha kuin purukumia. Viimeinen keksintö oli alkaa tarjoilla kaiken päälle susheja. Ensin asiakkaille annettiin mahdollisuus valita sushit puffalounaan päälle yhden euron lisähintaan. Nyt puffan hinnaksi on lätkäisty 11 euroa ja siihen kuuluu sushit. Pakkohan niitä oli maistaa. Älkää muut tehkö samoin. Ihan hirveetä ylikeitettyä riisiä ja sushiyritelmiä kokonaisuudessaan. Suosittelen ravintoloitsijalle paluuta 10 euron puffaan ja sushikuvatusten poistoa tarjoilusta. Ilmoittakaa kun näin on tapahtunut, boikotoin paikkaa siihen saakka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 10.06.2017
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites