Opens at 12:00

Herkkuhaarukka

Betyg 3.5 / 5

Recensioner (44)

Lounaspöydässä paljon vaihtoehtoja. Mausteet kohdillaan. Mango lassi oli mukava yllätys intialaisen ruuan seuraksi. Täällä ei jää nälkäiseksi. Vaihtoehtoja vegaaneille vähän.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 10.07.2017
Betyg: 0

Kaksi kertaa nyt käynyt ja kaksi kertaa tosi tyytyväisenä lähtenyt pois. Raaka-aineet hyviä ja kokilla maustaminen hallussa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 14.03.2017
Betyg: 0

Erittäin positiivinen yllätys! Lasten kanssa lounaalla sunnuntaina: seisova pöytä oli runsas, lehtipihvi maukas ja pitsa jättikokoinen. Lounaspöydän lihapullissa oli rohkeasti makua ja hinnat oli kohdallaan.
Gourmet-ruokaa täältä ei saa, mutta tavallista parempaa mättöä.
Ainoa miinus on se, että paikka on myös baari ja jo lounasaikaan naapuripöydässä oli keskustelun taso matala & volyymi korkea.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.06.2016
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 22.02.2016
Betyg: 0

toimii,

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.12.2015
Betyg: 0

Loistavat intialaiset sapuskat. Pizzat toimii myös. Paikassa on perinteinen kapakkamainen tunnelma, mutta ruoan voi syödä rauhassa "ruokapuolella" ja kantisporukka istuu kaljapuolella :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.10.2015
Betyg: 0

Kolmas kerta kun kyseinen ravintola lisää kuitille siihen kuulumattomia tuotteita.

Kannattaa olla tarkkana.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 25.09.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Vedin kiekon "Herkku" ja se oli ihan hyvän makuinen. Parempaa kuin keskiverto turkkipaikoissa. 3-nallen kanssa hinta hieman alta 14 €.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 07.07.2015
Betyg: 0

Kasvispizzaa.

Olin systemaattisesti vältellyt tätä paikkaa, koska kuvittelin sen olevan vähän enemmän juottola kuin ravintola. Sunnuntai-iltana päätimme kaveriporukassa pienessä kohmelossa kuitenkin testata tarjonnan. Kasvispizza ylitti odotukseni täysin. Lähialueen pizzapaikoista tämä on ehdottomasti paras. Luultavasti pizzan salaisuus piilee tomaattikastikkeessa, jossa oli oikeasti makua - sekä juuston laadussa. Tuskin ihan halvinta bulkkikamaa, kuten muissa lähialueen pizzapaikoissa. Kasvisversion täytteissä ei muuten ollut mitään tavallisesta poikkeavaa.

Mitään "gourmet" pizzaa tämä ei kuitenkaan ole. Perus pizzaa perus täytteillä - kuitenkin ehdottomasti alueen parhaimmistoa.

Ravintolan sisustus tuntuu jääneen menneeseen aikaan, mutta toisaalta kohmeloinen sunnunta-illan olotila ei olisi muuta kaivannutkaan. Tila oli kuitenkin erittäin siisti, aterimet ja pöydät puhtaita ja hyvässä kunnossa. Ilmakaan ei ollut tunkkainen. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 05.10.2014
Betyg: 0

Tuli käväistyä ensimmästä kertaa ja ensikokemus oli erittäin hyvä. Ruoka oli hyvin hinnoiteltu, vähän tulista mutta tosi maukasta. palvelu oli nopeaa ja ystävälistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 27.09.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Hämeentie 150, 00560 Helsingfors - Route
(09) 798 797
http://www.herkkuhaarukka.fi