meteora

4 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (4)

Restaurant: Retro

Pariin kertaan on tullut käytyä täällä lounaalla ja ihan hyvät vaihtoehdot ovat olleet tarjolla. Jonkin verran on tullut käytyä myös ilta-aikaan. Koskaan ei ole tarvinnut ruokia odotella pidempään ja annokset ovat olleet hyvän kokoisia ja juuri sitä mitä toivoikin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 12.02.2018
Betyg: 0

Restaurant: Peroba Cafe

Olen käynyt täällä useampaan kertaan lounaalla ja harvemmin on saanut pettyä. Hyvä salaattipöytä, maittavat lounasvaihtoehdot sekä jälkiruoka. Paikoitellen olen kokeillut myös keittovaihtoehtoa, mutta se on normaalin lounashinnan päälle lisämaksusta. Henkilökunta on ollut aina ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 12.02.2018
Betyg: 0

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Mennessämme serkkuni kanssa syömään lauantaina siinä 13-14 aikoihin paikka oli lähes täynnä. Otimme matsu ja take -setit. Pidin omasta setistäni (take), mutta yksi pala oli hieman vaikeasti syötävä. Se oli nigiri, jossa oli jotain valkoista ja sitkeää päällä. Muuten annos oli mielestäni erittäin hyvä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 06.05.2009
Betyg: 3

Restaurant: Chico's Arabia

Kävimme neljästään syömässä aikaan, jolloin tarjouksena oli mikä tahansa hampurilainen ja meksikolainen kalja tietyllä hinnalla. Miesten oli tietenkin pakko ottaa ne kaikkein isoimmat hampurilaiset. Tilauksemme oli siis 2x Grand Canyon Burger ja 2x Chico's Burger. Lopputuloksena oli se, että kukaan ei jaksanut syödä annostaan loppuun. Oli kyllä parhaat hampurilaiset pitkään aikaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 06.05.2009
Betyg: -2


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites