Brunch på gång

Peroba Cafe

Betyg 4.3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk
Tillgänglig
Diet

Recensioner (21)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Olen käynyt täällä useampaan kertaan lounaalla ja harvemmin on saanut pettyä. Hyvä salaattipöytä, maittavat lounasvaihtoehdot sekä jälkiruoka. Paikoitellen olen kokeillut myös keittovaihtoehtoa, mutta se on normaalin lounashinnan päälle lisämaksusta. Henkilökunta on ollut aina ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 12.02.2018
Betyg: 0

Kävin arkiaamiaisella. Ihan mukavasti oli 9 euron hintaan tarjolla perussyötävää: leipää, lisukkeita, puuroa ja rahkaa. Ja miljööhän on huippu. Palvelu/kohtelu ei sitten niinkään. Ravintola oli tyhjillään aamiaisajan jälkeen, mutta henkilökunta antoi ymmärtää, että voisi poistua siihen mennessä, kun lounas alkaa eli klo 10.30. Mainittua lounashärdelliä ei kuitenkaan näkynyt ja pöydät olivat tyhjillään, joten hyvin mahtui istumaan rauhassa ja tekemään hieman töitä samalla.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 9€ Tillagt: 26.07.2017
Betyg: 0

Täällä on tullut jo useita kertoja käytyä, sekä brunssilla että lounaalla. Ruokaan ei ole tarvinnut pettyä. Miljöö on loistava ja henkilökunta on aina ollut hyväntuulista. Helmi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 02.08.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Todella hyvä brunssi! Kaikki ruuat olivat tuoreita ja maistuivat erittäin hyvin, pannukakku oli todellakin suussa sulavaa. Bonuksena oli tarjolla laaja valikoima gluteenitomia ja laktoositomia ruokia. Myös miljöö on todella kiva - panostettu on yksityiskohtiin (esim. pöydämme vieressä oli takalle asetettut tarkkaan valittuja vanhoja kirjoja). Palvelu on ystävällista ja lapsetkin otetaan hyvin huomioon. Paikka on kuitenkin niin suosittu, että kannattaa varautua pieniin "alkuruuhkin" jokaisen kattauksen alussa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.04.2016
Betyg: 0

Brunssi. HYvää peruslaatua, ei mitään erityisen ihmeellistä, mutta kivassa miljöössä perusruokakin toimii erinomaisesti :) Palvelussa tai muussakaan ei mitään valittamista.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 22€ Tillagt: 28.02.2016
Betyg: 0

Oikein mainio brunssi alueella, jossa ei liikaa ole valinnanvaraa. Esillä olleet ruuat olivat kovasti makuuni ja etenkin pannukakut olivat suussa sulavia - niitä piti santsata ähkyäkin uhmaten. Pesee monet Helsingin keskustankin brunssit. Rakennus oli kodikas, vaikka ympäristö ei ehkä erityisen idyllinen.

Jos jotain negatiivista pitää sanoa, niin alkuruuhka oli melkoinen ja omasta mielestäni pöydät oli aseteltu hieman liian ahtaasti. Toki ymmärrän paineen saada mahdollisimman monta asiakaspaikkaa... Jos vaunujen kanssa mielii sisälle, niin suosittelen matkarattaita tai muuten kannettavaa mallia, sisälle kun ei pääse kuin lyhyiden portaiden kautta.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 22€ Tillagt: 10.11.2015
Betyg: 0

Kauniisti esille pantua kotiruokaa huvilamiljöössä.

Lounasruoka on kohtuullisen laadukasta kuten hinnasta sopii olettaa. Isoja pöytiä, joihin sopii jopa 6-8 henkeä. Sopii ehkä mieluummin lounastilaisuuksien järjestämiseen kuin itsenäiseen lounastamiseen.

Miinusta korkeasta hinnasta suhteessa siihen, että tämä ei ole mikään "syö kaikkea niin paljon kuin jaksat"-buffetti. Akustiikkaa heikentää äänen kajahtelu kovista pinnoista.

Pysäköintitilaa rajoitetusti.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 27.10.2015
Betyg: 0

Hyvä lounas, mukavassa miljöössä. Hinnan nosto 11 euroon hieman harmittaa. Harmitusta lisää viime aikaiset buffet rajoitukset: mm. vain yksi kievinkana per ruokailija, lisämaksu seuraavasta 2e! Nälkä jäi viime kerrasta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 26.10.2015
Betyg: 0

Brunssi on erittäin hyvä, mutta loistavan paikasta tekee miljöö. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja joustavaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 20€ Tillagt: 01.08.2015
Betyg: 0

Erinomainen ensikokemus. Lounas hinta/laatusuhteessa Leppävaaran huippua.
Löysin tämä eat.fi haun avulla. Harmi, etten löytänyt tätä, kun viime Jouluna hain Joululounas paikkaa. Palveluhenkilökunta lohdutti, että kohtahan se Joulukin on jo ovella. Upeata!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 29.05.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (3)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (4)


Läge

Laturinkuja 10, 02600 Esbo - Route
040 3503075
http://www.perobacafe.fi

Options