observatrice

3 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Grill It!

Päädyimme ravintolaan, koska Oliva Verdessä meitä ei palveltu 20 minuutin odottamisen jälkeen. Odotukset eivät olleet kovin korkealla, mutta palvelu oli aivan loistavaa, ja samoin ruoka. Pihvini kypsyysaste oli täydellinen, ja lisukkeet erinomaisia. Mukava yllätys!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 30.08.2014
Betyg: 0

Restaurant: Oliva Verde italiensk

Tulimme ravintolaan torstaina seitsemän maissa, täältä lukemiemme arvosteluiden innoittamana. Astuimme sisään, ja ihana valkosipulin tuoksu tuli heti nenään. Paikassa oli lisäksemme vain kolme muuta seuruetta, mutta pöytiä oli niukasti. Valitsimme mieluisen, ja jäimme odottamaan,

Odottelimme aikamme, ehkä noin 5 minuuttia, mutta ketään ei näkynyt. Pöydässä oli edelleen edellisten asiakkaiden lautaset, joten odotimme että ne nyt ainakin joku hakisi pois. Ystäväni arveli, että jospa täältä pitääkin itse tilata tiskiltä. No, siirryin tiskille ja näin ilmeisesti paikan omistajan, miehen tiskin takana touhuamassa. Kysyin häneltä, saisimmeko kenties pian palvelua, mihin hän vastasi ykskantaan "I will come to your table". Ei muuta.

Palasin pöytään, ja odottelu jatkui... ja jatkui. Pari kertaa herra suvaitsi saapua salin puolelle, mutta hän ei edes vilkaissut meitä. Odotettuamme yhteensä noin 20 minuuttia (minä aikana meitä ei edes tervehditty, saati että omistaja olisi käynyt pahoittelemassa että jouduimme odottamaan) päätimme häipyä. Lähtiessämme mies huikkasi perään "goodbye". Emme vastanneet.

Oli ruoka sitten miten hyvää tahansa, tällaisella palvelulla ravintola tuskin kauaa pärjää.

PS. Olisin halunnut arvostella vain kokemuksen, mutta järjestelmä ei anna. Luonnollisesti ruuan laatu ja hinta-laatu -suhde jäivät meiltä kokematta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 30.08.2014
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Näsinneula

Näsinneulan taso on ikävä kyllä laskenut. Söimme ravintolassa eilen hääpäivän kunniaksi, mutta emme kyllä enää palaa.Ruoan laatu oli tasaisen hyvä, mutta yllätyksetön. Verrattuna muihin fine dining -ravintoloihin kuten Ravintola C, Bertha tai Hella ja huone, Näsinneula jää kyllä listan hännille. Menun kanssa tarjotut juustot olivat jääkaappikylmiä, mistä huomautin, ja tarjoilija kyllä pahoitteli. Silti tämän hintaisessa ravintolassa tällaista ei saisi tapahtua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 65€ Tillagt: 28.07.2014
Betyg: 1


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites