pxlapina

4 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (4)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Olo Ravintola michelin-skandinaviskt

Kävimme lauantai-illan käynnistäjäksi nauttimassa Oikotie-menun. Neljän ruokalajin kokonaisuus kasvoikin yhteensä yhdeksään kaikkine väliyllätyksineen. Olimme erittäin tyytyväisiä kaikkeen, joskin ison seurueen vanavedessä läpimenoaika venyi pitkähköksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.06.2012
Betyg: 0

Restaurant: Thairavintola Jasmin

Take-awayna 3 annosta - vihreä curry jättikatkaravuilla, kana cashew-pähkinöillä & paistettu riisi kanalla - pärjää kevyesti keskustan Ryan Thain & Mai Thain vastaaville. Sapuskat sain nopeasti & täsmällisesti mukaan hetkellisestä asiakaspurskeesta ja myyjää lauantai-iltana(!) häirinneistä anniskeluviranomaisista huolimatta. Erityismaininta cashew-pähkinäannoksen koosta, enempää ei olisi askiin enää mennytkään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 19.04.2010
Betyg: 2

Restaurant: Restaurant Maithai

Helsingin parhaita etnisiä ravintoloita vedettynä fine-dining -otteella. Hintataso on kovempi kuin korttelin/ympäristön vastaavissa, mutta palvelun ja ruoan taso puristavat mittarin positiiviseksi. Vihreä curry kanalla tai jättikatkaravuilla on pettämätön valinta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 19.04.2010
Betyg: 2

Restaurant: New Bamboo Center

Vuosien mittaan kokemusta sekä lounas- että á la carte -ruokailusta, eikä todellista pettymystä ole koskaan ollut. Kiinalais-malesialainen sekalista sekä kaaottinen sisustus ja tunnelma tekevät paikasta omaleimaisen. Henk.koht. listasuosikkini on ehdottomasti talon kana kung-po, jo mainitut curryt eri vahvuisina ovat myös varmoja valintoja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 19.04.2010
Betyg: 1


Bilder


Followers