seal

9 Recensionen

Hyvässä seurassa sujuvasti herkullista ruokaa ja juomaa.

Badges

Blog link

Recensioner (9)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Ravintola Tokyo55

Illastettiin kolmen hengen porukalla perjantai-iltana. Paikka oli viihtyisä ja ruoka todella hyvää. Miso-keitto alkuruokana oli maukasta, pääruuaksi päädyimme jakamaan 28 sushin lajitelman, johon lisäksi otimme muutaman erillisen palan listalta. Jälkiruuaksi itse otin bruleen vihreä tee -jäätelöllä, joka olikin hieno päätös aterialle. Yksi seurueestamme ei tosin saanut jälkiruuaksi ihan sitä mitä tilasi; suklaajäätelö vaihtui keittiössä suklaafondantiin. Hieman sai odotella ruokia, jälkiruokia ja laskua, mutta muutoin ihan onnistunut ilta, palvelu kuitenkin oli koko ajan ystävällistä ja huomioivaa. Vesikannut voisi kyllä jättää ihan pöytiin, ettei tarvitsisi toistuvasti pyytää tarjoilijalta lisää vettä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 03.07.2010
Betyg: 2

Restaurant: Ravintola Kullo Golf

Käytiin lounaalla. Söin Club-sandwichin, joka olikin tuhti satsi, niin tuhti että annoksen ranskalaiset jäi syömättä. Kiva salaattipöytä, jossa leipänä mm. itseleivottua foccacciaa. Muutoin aika perusruokaa, ei mitään säväyttävää. Miljöö on kiva, jos tykkää golfkentistä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 02.07.2010
Betyg: 2

Restaurant: Café Cabriole café lunchrestaurang

Kiva kahvila jossa Erinomaiset kakut, ja hyvää espressoa. Viihtyisä miljöö ja ystävällinen henkilökunta. Suolaisia piirakoita yms. lounaaksi kelpaavaa oli mukavasti myös tarjolla, itse pitäydyimme makoisassa sitruuna-juustokakussa tällä kertaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 17.07.2010
Betyg: 0

Restaurant: Retro

Ihan kiva paikka. Mukavan aurinkoinen terassikin. Tilasin retro-burgerin joka olikin yksi parhaista syömistäni burgereista! Riittävän yksinkertaista mutta maukasta ja selvästi hyvistä raaka-aineista tehty. Annos oli vain niin suuri, että jäi ranskalaiset syömättä... Seuralaiseni kehui wieninleikettään. Muutenkin lista oli miellyttävän "retro". Voisin syödä täällä toistekin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 12.07.2010
Betyg: 0

Restaurant: Virgin Oil Co.

Syötiin kaupunkikävelyn lomassa arki-iltana. Paikka vaikutti yllättävän täydeltä (klo 17 tiistai-iltana), ja pöytävarauksiakin oli kiitettävästi. Tilasin broileripastan, jossa olikin hyvin makua ja sopivasti chiliä kastikkeessa. Seuralaiseni pihviannos oli ihan ok, mutta hän sanoi pastaani maistettuaan, että tällä kertaa annosvalintani oli parempi. Pihvin kastike oli kuulemma mauton. Tarjoilu oli ystävällistä, mutta hieman sai välillä odotella. Kokonaisuudessaan ihan ok, mutta samalla rahalla saa parempaakin, joten miksi tulla toiste.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 02.07.2010
Betyg: 0

Restaurant: Prezzo

Syötiin ostosreissun lomassa italialaista. Mukava tunnelma saatu aikaan ravintolaan leffateatterikeskuspuitteista huolimatta. Palvelukin oli huomaavaista. Mutta parasta oli ruoka. Söin itse risottoa, joka oli juuri omaan makuuni täydellisen mehevä, annoskoko todella reilu. Seuralaiseni lihapullavuokapastakin täytti odotukset ja oli todella maukas. Lasilliset italialaista punaviiniä, ja mukava arkiravintolailta hyvin vietetty. Hintatasokaan ei pelottanut. Voin mennä toistekin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 21.06.2010
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Huivi

Kiva paikka. Rento, ripeä palvelu hyvin ja osuvin suosituksin. Hinta-laatusuhde oikein oiva. Ruuissa erinomaisia makuja, ja jälkiruokana syöty suklaakakku yksi parhaista ikinä. Annoskokokin reilunpuoleinen, ei ainakaan jää nälkä. Menen toistekin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 14.05.2010
Betyg: 1

Päivällinen 29. 3.2010. Palvelu oli ystävällistä ja kohteliasta, mutta parasta oli ruoka. Itse söin kalaa valkosipuli- ja pinjansiemenkastikkeilla. Oli taivaallista! Lisuukkeena toimivat hyvin valkoviinissä haudutetut vihannekset. Seuralaiseni kehui kovin naudanlihapihviään gorgonzolatäytteellä, myös punaviinikastike oli maukasta. Jälkiruoatkin olivat hyvät, mutta aika peruskauraa. Tänne täytyy joskus mennä kokeilemaan paellaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 29.03.2010
Betyg: 1

Restaurant: Gringos Locos Helsinki tex mex

Hyvää texmex-sapuskaa vähän tulisemmistakin mauista pitäville! Kahden käyntikerran jälkeen on kuitenkin annettava pitkä miinus luokattomasta palvelusta. Ensimmäisellä kerralla olin osa 8 hengen seuruetta, tarjoilija sekoitti tilaukset, laskutti väärin ja valitteli koko illan ajan sitä että "kauhee kiire" "ny tilasitte noin erilaisia, niin tässä kyllä kestää" -tyyliin.. kyseisenä perjantaina pöydissä oli kyllä porukkaa, ja jonoakin ovella, mutta kenelläkään ei ollut aikaa ohjata uusia asiakkaita tyhjiin pöytiin? Seuraava kokemus oli arki-ilta kahden kesken. Ruoka jälleen oikein maukasta ja sopivan tulista hyvään hintaan, mutta jokaisen tarjoilijakontaktin saaminen kesti tooodella pitkään, onkohan täällä liian vähän porukkaa töissä?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 28.03.2010
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites