Opens at 17:00

Puisto-Grilli

Betyg 4.6 / 5

Recensioner (11)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tämä on edellisten omistajien eat. fi sivu. Nykyinen on yhteen kirjoitettuna puistogrilli oy. Huom aukiolot oikealla sivulla päivitetyt, tällä sivulla olevat ajat eivät pidä paikkaansa. Terveisin puistogrillin tytöt. :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.08.2015
Betyg: 0

Ihan Paras,maukas,ystävällinen suoraan sanottuna aivan huippu. Rakkaudella maustettu GrilliRuoka

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 26.08.2015
Betyg: 0

Ruoka hyvää, eikä hintakaan päätä huimaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 23.08.2015
Betyg: 0

Annokset maukkaita. Ei hukutettu mausteisiin. monella muulla grillillä saa naarata pottuja ketsupin ja sinapin seasta. Annoksen ei jäätävän isoja, muttei toisaalta hinnatkaan! Ikävä kyllä sisko ja sen veli jäävät juurikin kohta eläkkeelle, eli taitaa olla viimeiset hetket, kun voi vielä nauttia kyseisen paikan emmeitä...!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.01.2014
Betyg: 0

Ruoka hyvää,kuten laatukin, joskin selvästi alihinnoiteltu muihin alan yrittäjiin nähden. Syötävä tulee nopeasti vuosien kokemuksella. Ikävä kyllä vuodet näkyvät jo jaksamattomuutena palvelualttiudessa. Suosittelen silti lämpimästi poikkeamista ostoksille jo sen vuoksi, että voi tulevan talven tullen halutessaan ruokailla tai tehdä ostoksensa edullisesti sisällä lämpimässä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.09.2013
Betyg: 0

42 vuotta grilliään pyörittänyt myyjä on unelmatyössään. 'Immonen' tuijotteli kopin perukoilta minua halveksivan näköisesti kun katselin vähän aikaa muualle, ja odotin miehen tulevan luukulle kun puuhiltaan ehtii kysymään mitä saisi olla. Kun sain hampurilaiset syömävalmiina käteen, kysyin pussia hamppareille. Jouduin toistamaan 3 kertaa asian Immoselle, ennen kuin hän kyrpiintyneenä alkoi laittamaan hamppareita pussiin. Kyseisellä kaverilla on lähes aina jotain passiivisagressiivista mulkailun ja tiuskinnan aihetta.

Hampurilaiset on ihan kohtuullisia ja hintataso niiden kohdalla hyvä, ja syötävä tulee todella nopeasti (hamppari jopa alle minuutissa), mutta molemmat myyjät saisivat selvittää itselleen mikä saa pienen Puistogrillin pyörittämisestä niin ylivoimaisen vaikeaa, että asiakasta katsellaan kuin juutalaista länsirannalla tervehtimisen sijaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.07.2013
Betyg: 0

Hampparit saa käteen alle minuutissa jos vain pyytää lyhyesti mitä haluaa. Jo muutaman sekunnin jahkailu ilman jonoa aiheuttaa selkeää ärsyyntymistä työntekijässä ja palvelu on muutenkin kovin kylmä ja ynseä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.07.2013
Betyg: 0

Annos pieni hintaansa nähden. No, eipähän pääse turhaa lihomaan. Otin makkaraperunat. Saatan poiketa uudelleen ja kokeilla muuta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.10.2012
Betyg: 0

Valmis hampareita ja hassut lisukeet esim punajuuri, Yksi annon on kyllä hyvä lehtipihvi on todella hyvä muita annoksia en suosittele.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.07.2012
Betyg: 0

Ruoka todella hyvää, palvelu kohtalaista. Hinnat aivan liian korkeat, paikka muistuttaa 80-lukua tyyliltään. -Omnomnom-

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.05.2012
Betyg: 0

Läge

Sääksmäentie 18, 37600 Valkeakoski - Route
03 584 5784