Closed now

Hämeenkylän Kartano

Betyg 3.7 / 5

Recensioner (8)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Paikka oli lauantai-iltana todella hiljainen, mutta ainakin sai syödä rauhassa. Hirvihampurilainen oli täyttävä ja maultaan ihan ok, ehkä turhan tavallinen (ja pekonit mielestäni aivan turhia). Talon suklaakakku sorbetilla oli puolestaan todella makoisa ja raikas.

Paikka on ilmeisesti remontoitu viime aikoina ja sen kyllä huomaa, kalusteet ja pinnat uuden veroisia. Lastenhoitohuoneessa olisi voinut olla tuoli imettämistä varten, nyt sen joutui sinne itse kantamaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 13.05.2015
Betyg: 0

Pettymykseksemme äitienpäivälounas(buffet) oli riman alitus. Nyt mentiin täysin myynti edellä ja se valitettavasti näkyi. Palvelun laatu oli heikkoa ja ruoka välttävää. Hinta ja laatu eivät kohdanneet. Mieleen palasi 90-luvun buffet-ruokailu Itämeren matkustajalaivoilla. Vesi oli sentään pehmeää ja hyvää!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 46€ Tillagt: 10.05.2015
Betyg: 0

Erinomainen ruoka, palvelu ainakin terassille hieman hidasta mutta ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 05.08.2014
Betyg: 0

Erittäin hieno paikka, hyvä ruoka ja palvelu! Söimme hirvenlihahampurilaiset (yllättäin, emme yleensä syö hampurilaisia) ja annos oli todella erinomainen! Palvelu on myös oikein hyvää ja hinnat kohtuulliset. Alueella on myös kiva kävellä syömisen jälkeen. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 28.07.2014
Betyg: 0

Kävimme Hämeenkylän kartanossa arki-iltana.
Hirvenliha hampurilainen oli oikein kelvollinen, mutta seuralaisen pulled pork- hampurilainen oli ala-arvoinen esitys: liha näytti aivan tonnikalahiutaleilta/ koiran ruoalta.(Johtunee siitä, että pulled pork ei kestä pakastusta, ja uudelleen lämmitystä, rakenne kärsii ja tuloksena on juuri kin tuollainen edellamainittu mössö) Valitettavasti maku ei myöskään ulkonäköä pelastanut. Molemmista annoksista löytyneet perunat, olivat oikein hyviä. Annokset isoja ja alkpalana pöytään tuotu korillinen leipää (kolmea erilaista) ja voi sekä yrttivoi olivat hyviä. Miljöö oli sisältä "ei kartanomainen" , mutta siisti ja avara. Mahdollista myös syödä ulkona. Menu johon oli netissä etukäteen tutustuttu, ei ollut sama menu jonka paikanpäällä käteen saimme.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 15.07.2014
Betyg: 0

Erinomainen ruoka, kauniit ja suuret annokset. Alkuruokana ollut pinaattikeitto oli herkullista. Keliaakikko pystyi valitsemaan listalta käytännössä mitä tahansa. Ainoat miinukset tulevat epäkartanomaisesta miljööstä ja vähän ontuvasta palvelusta. Palvelu oli ystävällistä, mutta pienet puutteet rokottavat pisteitä. Yksi yksityiskohta: naapuripöytä (2 henkilöä 1 ruokalaji) sai laskunsa kanssa suklaakonvehdit, me (4 henkilöä, osa lapsia, kolme ruokalajia) emme. Tulisin kyllä uudelleenkin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 11.07.2014
Betyg: 0

Sunnuntaibrunssilla oli melko vähän asiakkaita, joten saimme nauttia buffet-pöytien antimista rauhassa. Vähäinen ruokailijamäärä ei johtunut ainakaan ruuan tasosta. Tarjolla oli monta maistuvaa vaihtoehtoa. Omat suosikit olivat rapusalaatti, pannukakut ja hopeatoffeepannacotta.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 29€ Tillagt: 07.04.2014
Betyg: 0

Kiva ja siisti paikka. Auki ainakin joulun ajan ihan mukavasti. Kannattaa tutustua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.12.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Juustenintie, 01630 Vanda - Route
010 540 8350
http://www.hameenkylankartano.fi/

Options