Stängd

Neste Vantaa Keimola-Itä

Betyg 2.3 / 5

Recensioner (3)

Scanburger yllätti maukkaudellaan. Parhaita purilaisia mitä olen pitkään aikaan syönyt. Muuten ihan perus huoltamomeininkiä, ihan ok palvelu mutta viihtyisyydestä en nyt lähtisi palkitsemaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.08.2017 View previous reviews (2)
Betyg: 0

2. 4.2016 Salaattipöytä hyvin vaatimaton; jäävuorisalaattia, kaalia majoneesissa, punajuuri ja perunasalaattia. Täällä suositaan tosi paljon näitä tällaisia majoneesipohjaisia salaatteja. Otin Oskarinleikkeen johon piti lisätä mausteita ja suolaa. Annoksen ulkoasu oli kovin vaatimaton, näytti siltä kuin kaikki olisi vain huiskaistu lautaselle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 05.04.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ilta/yö myöhällä suolaisen nälkään. Pysähdyimme tänne kun sattui kohdalle. Ruuaksi valikoitui tällä huoltoasemalla olevan ScanBurgerin purilaiset. En aiemmin ole tainnut ScanBurgerin purilaisia syödäkään ja nämä yllätti kyllä koollaan Juustohampurilainen oli todella ison kokoinen, kaverin Super ateriasta puhumattakaan. Mutta "koko" olikin ainut positiivinen asia. Maku, jos mausta voi puhua ollenkaan oli todella onneton. Kyllä sen nyt söi mutta ei mieli tee ihan heti uudestaan.
Ruuat valmistui ihan ok ajassa ja palvelukin pelasi joten sen puoleen ei valittamista. Miljöö..hmm.. huoltoasema!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.05.2013
Betyg: 0

Läge

Hämeenlinnanväylä, 01700 Vanda - Route