Köket är öppet

Ylästön Pizza & Kebab & Grilli

Betyg 2.7 / 5

Recensioner (13)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tiedä sitten onko maine vanhaa perua, eipä ainakaan nyt säväyttänyt eikä todellakaan ole Vantaan paras pizzeria vaan enneminkin korkeintaan keskitasoa. Tosiaan hinnat nostettu maineen myötä. Pizzaohja omaan makuun liian paksu. Hehkutettu yhdeksän salaisen ainesosan tomaattikastike kyllä kiinnitti huomion mutta siksi että joukolla ihmettelimme onko tässä muka muutakin kuin tölkkitomaattimurskaa. Täytteitä oli ok määrä, juustoa ehkä liikaakin kun ei tuplajuustoa tilattu. Muuten suht. ok lätty mutta makua puuttui. On tämäkin nyt koettu mutta tuskin tulee uusintaa...

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 05.06.2015
Betyg: 0

Aika karsee paikka. Näyttää enemmän vessalta kun pizzerialta. Pizza tosiaan enemän pohjaa kun täytettä ja sai mahan kiertämään ihan huolella. Ei jatkoon.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 18.05.2015
Betyg: 0

Kebab suoraan pakastepussista, pizzat paistetaan ylikoon pohjiin, jos pulla maistuu niin tänne sitten. kokki ryki tiskin takana ja aivasteli käsiinsä, sitten vaan taikinaa leipomaan. Onneksi kävin hakemassa, näki oikeasti vantaan parhaan pizzerian livenä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 14.05.2015
Betyg: 0

sain kamalan ripulin syötyäni pitsan. Pitsan salami maistui vanhalta. yäk!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.05.2015
Betyg: 0

Tiskin alta löytyi toinen hinnasto, kun ihmettelimme sitä että hinnat eivät täsmänneet liikkeen seinässä ja netissä. Olivat kuulemma "uudet" hinnat. No muutama euro lisää, näinhän tää menee etelässäkin. Pizzat ok.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.04.2015
Betyg: 0

Ei pidä antaa vaatimattoman ulkonäön hämätä, sillä tästä paikasta saa ehdottomasti erittäin hyvin tehtyä pizzaa! Mikään ei voi kuvata paremmin tämän paikan meininkiä, kuin se, että saat pizzalaatikon käteesi ja luulet niitä olevan yhden sijaan kaksin kappalein, kun laatikko painaa niin paljon! Täytteitä ei siis laiteta kitsastellen, vaan niin runsaasti, että puolet aikaisemmin kuin toisen pizzerian pizzaa syödessäsi, oletkin jo aivan täynnä! Monien turkkipizzojen ongelmana on köyhät täytteet ja liika suola, mutta kumpaakaan ei täällä kohtaa! Pizzapohja oli maukasta, vaikkakin hieman paksumpaa kuin mikä olisi täydellistä, ja tomaattikastike oli todella hyvää! Palvelu oli ystävällistä ja ripeää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 31.03.2015
Betyg: 0

Hidas ja hinnat nousseet, ilmeisesti nousi päähän, laitan kuvat nettiin, en suosittele

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.03.2015
Betyg: 0

Pieni ja suhteellisen masentavannäköinen, ehkä aavistuksen kioskihenkeä omaava pizzakebabbila kokolailla keskellä ei mitään. Kebabia en ole koskaan syönyt mutta pitsat kuuluvat eittämättä PK seudun parhaimmistoon. Täytteitä on reilusti ja ne vaikuttavat hieman tavallista laadukkaammilta. Kastike on mukavan voimakkaasta maustaan päätellen myös pitsapohjien kohdalla itsetehtyä. Keittiössä on porukkaa kuin pipoa ja kiirettä ja sählinkiä tuntui ainakin viimevisiitillä riittävän, palvelu ihan ok.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 05.01.2014
Betyg: 0

Parasta ruokaa, mitä olemme syöneet viimevuosina! Tosi hyvät kebabkastikkeet!Tekevät itse kuulemma kaikki kastikkeet alusta asti.Tarpeeksi täytteitä sekä pizzoissa että kebabannoksissa.
Nopea ja ystävällinen palvelu.Suosittelemme!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 01.12.2013
Betyg: 0

Suomen paras kepsu:))

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 17.11.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Ylästöntie 97 B, 01690 Vanda - Route
http://www.ylastonpizza.com/