Closed now

Megaspizza

Rating 4.8 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (6)

Annoksiin on panostettu keskiverto kebabpizzeriaa enemmän, samoin ravintolan viihtyisyyteen. Lounasaikaan hyvänä lisänä salaattipöytä.
Söin viimeksi falafelpitan jossa kehuja ansaitsee etenkin paistetut kesäkurpitsa- ja munakoisoviipaleet sekä kastikkeet. Falafel-pyörykätkin oli ihan hyvät. Mutta leivän pohjalle mätetyn jäävuorisalaatin voisi jättää pois, etenkin lounasaikaan kun sitä halukkaat saavat salaattipöydästäkin.
Ystävällinen palvelu, joskin joskus voi unohtua se että asiakas on oikeassa ja tulla kinaa pikkuasioistakin...

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 17.07.2017 View previous reviews (8)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Todella ystävällinen palvelu, juuri sopiva hinta lounaalle ja mikä parasta: paras koskaan syömäni calzone kebab löytyi täältä. Myös muut annokset ovat ylittäneet odotukseni. Parhaat kebabit ikinä!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 10.09.2015
Rating: 0

Ystävällinen ja hyvä palvelu (muutaman kerran olen käynyt). Kebab hyvää + kaunis annos, riittävän kokoinen. Myös pizza hyvää, raaka-aineet keskivertoa parempia. Lounastarjoushinta 7,5 € sis. tölkkijuoma. Ehdottomasti tämän hintaluokan kärkeä!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 19.08.2015
Rating: 0

Pitäjät olivat vaihtuneet; uusi toivotti mukavalla palvelulla tervetulleeksi. Otin ennakkosuunnitelman mukaisesti rullan, vaikka suositeltiinkin talon hampurilaista ja spessupitsoja. Ensi kerralla sitten. Rulla oli tuhti ja maukas, liha hyvää. Kastikkeen sai valita ja salaatinkin sai mukaan.
Varmasti uusiksi mennään!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 14.02.2015
Rating: 0

Tilasin ensimmäisellä kerralla iskenderkebabin, oli maukasta. Kastikkeen saan valita itse useista vaihtoehdoista. Iso plussa siitä! Liha kunnon lihaa, mureaa ja maukasta. Pitakebabissakin oltiin nähty vaivaa, oli iso annos, sisällä mm punasipulia ja valitsemani kastike. Aijai. Ainut pieni miinus kun tilasin penne-jauhelihapastaa, se pasta oli fusillia. Maku pastassa oli taivaallisen tulinen. Minun makuuni erittäin sopiva. Siis 4 ja puoli tähteä antaisin viidestä tähdestä. Hinta kohdallaan kun 14 euron kuljetuskin ylittäessä ilmainen kuljetus. Olen yllättynyt, että näin korkeatasoinen pizzeria on näillä perushinnoilla! Tietää mistä maksaa ja saa vastinetta joka sentille. kiitos!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.02.2015
Rating: 0

Omistaja vaihtunut. Tuotteet nyt parempia kuin aikaisemmin, ja raakaineet laadukkaampia. Hinnat nousseet mutta tästä ruoasta haluaakin maksaa.

Kebab kastikkeen saa valita itse ja liha on oikeasti lihaa eikä halvinta tukkukamaa. Suosittelen jos tekee mieli mättöä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 18.01.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Naapurinkuja 2, 01670 Vantaa - Route
http://megaspizza.fi/

Options