Closed now

Ravintola Rio Grande

Betyg 3.5 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (26)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tosi maukas burgeri (siesta burger)! Ruoka tuli nopeesti ja tarjoilija oli mukava. Myös jälkkäri oli tosi jees (suklaa fondant).

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 12.05.2017
Betyg: 0

Olipahan kokemus, nyt muistan minkä takia en ole kyseisessä paikassa käynyt pitkään aikaan. Palvelu töykeää ja hidasta. Ruokia saimme odottaa n. 35 min. Olisi ollut ihan ystävällistä, jos tämä elämäänsä kyllästynyt tarjoilija olisi tullut edes pahoittelemaan odottamista. Tokaisi vain, että kokki on ihan liemessä kun kaikki me asiakkaat saavuimme samaa aikaan paikan päälle :).... Lasku kyllä tuotiin nopeasti, oli viimeinen kerta kun tähän "ravintolaan" menen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 02.08.2015
Betyg: -1

Ruoka on hyvää ja palvelu ystävällistä. Lapsille on mukava leikkinurkka.
Kasvissyöjille muutama maukas vaihtoehto, eli ei tarvitse turvautua pelkkään salaattiin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.05.2015
Betyg: 1

Käymme perheen kanssa pari kertaa kuukaudessa syömässä ja aina on ruoka ja palvelu kohdillaan. Lapsille todella kiva leikkinurkka ja kiva jädeyllätys jälkkäriksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 05.11.2014
Betyg: 1

Palvelu yleensä hidasta, mutta jos tuttu asiakas niin kaikki on suht´ mukavaa ja toimivaa.
Perinteistä joulupöytää ei ole varmaan ollut koskaan tässä ravintolassa siitä iso miinus.
Jos vaikka viettäisi pikkujouluja tässä ravintolassa, niin jouluruuat on kyllä jossain muualla.
Katsokaa muidenkin arvosteluja ja ottakaa opiksi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 31.10.2014
Betyg: 0

Yhdyn täysin edelliseen. Ruoka oli maukasta, mutta emme myöskään saaneet hyvää palvelua, vaikka olimme ainoat asiakkaat. Tuntui enemmänkin, että olisimme olleet vaivaksi. Samainen vaaleahapsinen nainen huokaisi syvään helpotuksesta kun tilasimme laskun. Harmi.. Hyvällä palvelulla meidät olisi saanut toistekin syömään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.10.2014
Betyg: 0

Käytiin kaverin kanssa maanantai iltana syömässä kun kerran Myyrmäessä päin liikuttiin. Netistä listaa katsoessamme ruuat vaikuttivat hyviltä, niinkuin ne olivatkin! Ruuassa ei siis moitittavaa. Sen sijaan "palvelu" josta ravintolassa saimme oli surkeaa, jos tätä edes palveluksi voi sanoa.. Ennemminkin kohtelua! Tullessamme ravintolaan saimme katseita ja siinä vaiheessa kun itse tervehdimme henkilökuntaa saimme tervehdyksen takaisin. Tämän jälkeen saimme pöytään vaalean vanhemman tarjoilijan joltai ei ilmeikkään värähtänyt koko käytimme aikana! Ei herunut kiitosta, hymyä eikä mitään muutakaan ainoastaan naamalta paistava työhön ja elämään kyllästynyt ilme! Töissä oli myös toinen tarjoilija, ilmeisesti harjoitteli työhönsä, hienosti oli opetettu tämä sama tympeä asenne myös hänelle! Ruuassa ei siis moitittavaa mutta "palvelun" takia en ikinä aio palata kyseiseen ravintolaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 29.09.2014
Betyg: 0

aina hyvät ja maukkaat annokset. Tarjoilu joskus hidasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 07.08.2014
Betyg: 0

Ruoka oli hyvää ja hyvistä raaka-aineista valmistettua . .henkilökuntakin mukavantuntuista. Ensi käynti taisi olla lähemmäs 20v sitten ja paikka on näköj. pysynyt koko lailla samanlaisena.
Itse espoolaisena sanoisin, että vantaalla ruokailukokemukset ovat yleisesti ottaen mukavampia koska asiakaspalveluakin saa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.01.2014
Betyg: 0

Katselin huonoja arvosteluja. Ne vastaavat sitä mitä muistelen vuosia sitten itsellänikin olleen. Nyt vuoden sisällä 4 kertaa käyneenä voin sanoa että selkeästi Myyrmäen paras (lähellä jopa Vantaan parasta) paikka. Ruoka tehdään paikan päällä laadukkaan oloisista raaka-aineista (esim liha Tammiselta, jäätelö Pappagallo). Ei hienostelua ja palvelu ehkä voisi olla innostuneempaakin. Kokki ansaitsee pisteet ja ruoka parempaa kuin yhdessäkään ketjuraflassa, vaikka jollakin kerralla vihannekset tuli selvästi jostain isosta astiasta jo kauan hautuneena eikä "al dente".

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 11.11.2013
Betyg: 4

Gemenskap

Bilder

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (1)


Läge

Jönsaksentie 6 B, 01600 Vanda - Route
020 7191976
http://www.riogrande.fi/

Options