Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.
11086

Paksoi 208 arvostelua

Kolmekymppinen ravintolaentusiasti, joka mieluummin syö kuin tekee. Hyvä ravintolakokemus on kaikkia aisteja kutitteleva elämyskokonaisuus, joka alkaa jo tarjoilijan tervehdyksestä ja päättyy vasta ulko-oven kolahdukseen. Syksyllä 2015 ryhdyin bloggaamaan ravintolakäynneistäni blogissani Tulin, näin ja söin (http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/). Sieltä löytyy laajemmin arvosteluja!
%count% arvostelua 208

Ansiot

  • Badge_top5
    Huippuarvostelija: Arvostellut eniten
  • Badge_quality
    Laatuarvostelija: Saanut eniten +ääntä

Tapahtumat

Paksoi arvosteli ravintolan Southpark Restaurant: Muistoja täynnä olevan Koffin puiston kyljessä sijaitsee Southpark, Fannyn tilalle parisen vuotta sitten auennut ravintola.
Brunssi
20 €
Paksoi arvosteli ravintolan Classic Pizza Stockmann: Täydellisen pizzan kaavaa ei voi laskea ulos Excelistä tai tukeutumalla piin likiarvon antamiin mahdollisuuksiin.
14 €
Paksoi arvosteli ravintolan Bar & Bistro Kiusaus: Kiusaus on Kruununhaan rauhallisen kaupunginosan uusimpia ja ehdottomasti kiinnostavin ravintolatulokas.
36 €
Paksoi arvosteli ravintolan Tpas: Tapakset – tuo espanjalaisten lahja maailman kulinaristeille ja jokaiselle suomalaiselle Aurinkorannikon perusturakaiselle.
25 €
Paksoi arvosteli ravintolan Ravintola Kaarti: Ravintola Kaarti oli tämän vuoden ensimmäisten SYÖ-viikkojen selkeä kohokohta: kiehtova uutuusravintola, joka tarjoaa herkullisen kuuloiset annokset kympin hintaan.
20 €
Paksoi arvosteli ravintolan Marski Bar & Restaurant: Ydinkeskustan porukka mainitsee yllättävän usein Scandic Marski -hotellin lounaan.
Lounas
10 €
Paksoi arvosteli ravintolan Lie Mi Vietnamese Kitchen (Liemi): Vietnamilaisen keittiön härmäläistä läpimurtoa on ollut ilo seurata viime aikoina.
Lounas
10 €
Paksoi arvosteli ravintolan Viisi Penniä: Viidellä Pennillä on pitkä historia: perinteinen krouvi aloitti toimintansa samana vuonna kuin Kekkosesta tuli Suomen kahdeksas presidentti eli vuonna 1956.
Lounas
10 €
Paksoi arvosteli ravintolan Story Kortteli: Hartaudella odotettu Kampin kauppakeskuksen viidennen kerroksen uusi uljas ravintolamaailma – Kortteli – avautui katajaiselle kansalle tuhannella asiakaspaikallaan.
41 €
Paksoi arvosteli ravintolan Bistro Cumulus: Kaukana takana ovat ne ajat, kun oli järkevää mennä mihin tahansa muualle syömään kuin hotellin omaan ravintolaan.
Lounas
10 €
Paksoi arvosteli ravintolan Roslund, Hietalahden kauppahalli: Roslundin perinteinen lihakauppa on perustettu samana vuonna kun Elvis syntyi eli niinkin kauan aikaa sitten kuin vuonna 1935.
14 €
Paksoi arvosteli ravintolan Nomu: Tampereen reissun ykkösravintolaksi eli lauantai-illan kohokohdaksi valikoitui Nomu – tuo sushin jälkeisen sukupolven uljas edustaja.
31 €
Paksoi arvosteli ravintolan Fabric Bistro & Bar: Finlaysonin ja Tampellan entiset tehdasalueet Tammerkosken yläjuoksulla ovat kiehtova ja kaunis kävelykohde tällaiselle Tampereen turistille.
23 €
Paksoi arvosteli ravintolan Pizzeria Marco Polo: Vaikka Vaasa ei aivan vieras kaupunki minulle olekaan, oli vierailun lähestyessä silti varmempi turvautua kaupunkia paremmin tuntevien ravintolavinkkeihin.
11 €
Paksoi lisäsi ravintolan Pizzeria Marco Polo suosikkilistalleen.
Paksoi lisäsi ravintolan Nomu muistilistalleen.
Paksoi lisäsi ravintolan Fabric Bistro & Bar muistilistalleen.
Paksoi arvosteli ravintolan Restaurant Caverna: Kun ruotsinlaivan buffet ja kellari parittelevat, mitä syntyy?
Lounas
12 €
Paksoi arvosteli ravintolan Lumière Vin & Cuisine: Herää luonnollinen kysymys, mitä herkullisen laadukasta ranskalaista arkiruokaa tarjoava ravintola tekee popparin hajuisessa ja pelikoneiden kyllästämässä viihdeympäristössä.
Lounas
13 €
Paksoi arvosteli ravintolan Spaghetteria Mamma Maria: Otin alkuun bruschette diavolon (4,70 €), mikä paljastui pian jonkinlaiseksi virheeksi kahdella tavalla: se ei ollut erikoisen hyvää ja sen perään tuotiin automaattisesti pieni vihersalaattiannos ja valkosipulileivän siivu.
18 €

Ensimmäinen« Edellinen sivu
1 2 3
area.social.login.providers