Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Tutustu uudistuvan Eatin beta-versioon!

11086

Paksoi 207 arvostelua

Kolmekymppinen ravintolaentusiasti, joka mieluummin syö kuin tekee. Hyvä ravintolakokemus on kaikkia aisteja kutitteleva elämyskokonaisuus, joka alkaa jo tarjoilijan tervehdyksestä ja päättyy vasta ulko-oven kolahdukseen. Syksyllä 2015 ryhdyin bloggaamaan ravintolakäynneistäni blogissani Tulin, näin ja söin (http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/). Sieltä löytyy laajemmin arvosteluja!
%count% arvostelua 207

Ansiot

  • Badge_top5
    Huippuarvostelija: Arvostellut eniten
  • Badge_quality
    Laatuarvostelija: Saanut eniten +ääntä

Tapahtumat

Paksoi arvosteli ravintolan Zorbas, Alppila: Kreikka ja sen alavireinen talous ovat olleet monen talousprofeetan ja miksei tavantallaajankin mielessä jo useamman vuoden, kreikkalaiset ravintolat sen sijaan vähemmän.
34 €
Paksoi arvosteli ravintolan Tenho Restobar: Tenhon edeltäjä, legendaarinen Pacifico tuli minulle tutuksi 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä.
Lounas
13 €
Paksoi arvosteli ravintolan Southpark Restaurant: Muistoja täynnä olevan Koffin puiston kyljessä sijaitsee Southpark, Fannyn tilalle parisen vuotta sitten auennut ravintola.
Brunssi
20 €
Paksoi arvosteli ravintolan Classic Pizza Stockmann: Täydellisen pizzan kaavaa ei voi laskea ulos Excelistä tai tukeutumalla piin likiarvon antamiin mahdollisuuksiin.
14 €
Paksoi arvosteli ravintolan Bar & Bistro Kiusaus: Kiusaus on Kruununhaan rauhallisen kaupunginosan uusimpia ja ehdottomasti kiinnostavin ravintolatulokas.
36 €
Paksoi arvosteli ravintolan Tpas: Tapakset – tuo espanjalaisten lahja maailman kulinaristeille ja jokaiselle suomalaiselle Aurinkorannikon perusturakaiselle.
25 €
Paksoi arvosteli ravintolan Ravintola Kaarti: Ravintola Kaarti oli tämän vuoden ensimmäisten SYÖ-viikkojen selkeä kohokohta: kiehtova uutuusravintola, joka tarjoaa herkullisen kuuloiset annokset kympin hintaan.
20 €
Paksoi arvosteli ravintolan Marski Bar & Restaurant: Ydinkeskustan porukka mainitsee yllättävän usein Scandic Marski -hotellin lounaan.
Lounas
10 €
Paksoi arvosteli ravintolan Lie Mi Vietnamese Kitchen (Liemi): Vietnamilaisen keittiön härmäläistä läpimurtoa on ollut ilo seurata viime aikoina.
Lounas
10 €
Paksoi arvosteli ravintolan Viisi Penniä: Viidellä Pennillä on pitkä historia: perinteinen krouvi aloitti toimintansa samana vuonna kuin Kekkosesta tuli Suomen kahdeksas presidentti eli vuonna 1956.
Lounas
10 €
Paksoi arvosteli ravintolan Story Kortteli: Hartaudella odotettu Kampin kauppakeskuksen viidennen kerroksen uusi uljas ravintolamaailma – Kortteli – avautui katajaiselle kansalle tuhannella asiakaspaikallaan.
41 €
Paksoi arvosteli ravintolan Bistro Cumulus: Kaukana takana ovat ne ajat, kun oli järkevää mennä mihin tahansa muualle syömään kuin hotellin omaan ravintolaan.
Lounas
10 €
Paksoi arvosteli ravintolan Roslund, Hietalahden kauppahalli: Roslundin perinteinen lihakauppa on perustettu samana vuonna kun Elvis syntyi eli niinkin kauan aikaa sitten kuin vuonna 1935.
14 €
Paksoi arvosteli ravintolan Nomu: Tampereen reissun ykkösravintolaksi eli lauantai-illan kohokohdaksi valikoitui Nomu – tuo sushin jälkeisen sukupolven uljas edustaja.
31 €
Paksoi arvosteli ravintolan Fabric Bistro & Bar: Finlaysonin ja Tampellan entiset tehdasalueet Tammerkosken yläjuoksulla ovat kiehtova ja kaunis kävelykohde tällaiselle Tampereen turistille.
23 €
Paksoi arvosteli ravintolan Pizzeria Marco Polo: Vaikka Vaasa ei aivan vieras kaupunki minulle olekaan, oli vierailun lähestyessä silti varmempi turvautua kaupunkia paremmin tuntevien ravintolavinkkeihin.
11 €
Paksoi lisäsi ravintolan Pizzeria Marco Polo suosikkilistalleen.
Paksoi lisäsi ravintolan Nomu muistilistalleen.
Paksoi lisäsi ravintolan Fabric Bistro & Bar muistilistalleen.
Paksoi arvosteli ravintolan Restaurant Caverna: Kun ruotsinlaivan buffet ja kellari parittelevat, mitä syntyy?
Lounas
12 €

Ensimmäinen« Edellinen sivu
1 2 3
area.social.login.providers