Küche geöffnet

LN-Sushi Art Matinkylä

Note 4.5 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly

Bewertungen (3)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Ei ehkä aivan sisarravintolansa veroinen, mutta toki oikein mainio sushi shokudo. Paikka on jotenkin kalsa, koska muita asiakkaita ei ole lainkaan näin klo 15.30 arkipäivänä. Ehkä on niin, että tämä maittavaa ruokaa tarjoava ravintola on aivan liian syrjässä; Espoon väki on kaiketi vieressä sijaitsevan Ison Omena ravintolatarjonnan pauloissa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 14€ Hinzugefügt: 09.02.2017
Note 0

Eritäin suositeltava sushiravintola: laadukasta, tuoretta tavaraa,susheissa ei yliannosta riisiä. Harmillisen tyhjä, johtunee vastapäätä sijaitsevasta tunnetummasta susheja tarjoavasta ketjuravintolasta. Palvelu pirteää ja reipasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 24.09.2015
Note 0

Paikka on ehdottomasti yksi parhaista sushi-ravintoloista pääkaupunkiseudulla. Ravintola on hiljattain avattu ja vielä valitettavan tyhjillään, minkä seurauksena annokset tulevatkin pöytään ripeämmin. Miljöö on Tapiolan pikku ravintolaa sievempi. Olemme käyneet täällä sekä groupon diilillä että ilman. Annokset ovat olleet riittävän kokoisia ja kala aina tuoretta. Palvelu on ystävällistä. En keksi mitään kritisoitavaa. Tai no jos jotain pitää sanoa niin ehkä merileväsalaatti ei ollut minun makuuni. 10+ ja tulen uudelleen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 16.09.2015
Note 1

Community

Bilder

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Piispansilta 10, 02230 Espoo - Route
0447292981
http://www.sushiart.fi

Options