Unbekannt

Cafe Crepes

Note 5 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (4)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Kerrassaan loistava paikka pysähtyä kahville aamuisin. Henkilökunta todella hillittyä, asiallista ja ystävällistä. Juuri tämän takia valikoin ko. paikan. Aamuisin en välttämättä jaksa yhtään ylimääräistä puhetta ja tuntuu henkilökunta ymmärtäneen sen. Perus huomenta, kiitos ja ole hyvä, ei mitään muuta turhaa mölinää! Muissa torin paikoissa välttämättä näin ei ole. Vege crepesin kerran otin ja oli tosi hyvää, tosin ehkä hiukan raju suola mutta juuri siihen oloon se ei haitannut yhtään. Toivottavasti enskesänä saan vierailla taas crepesissä. Henkilökunnalle tosi paljon kiitoksia kesästä. Aivan upeita ihmisiä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 24.09.2013
Note 2

Yksi kesän parhaista paikoista! Ilmapiiri on hauska ja henkilökunta huippu ystävällistä. Suosittelen erityisesti torin aamuja, kun vilskettä ei ole vielä liiaksi ja kaupunki herää! Ystävällinen henkilökunta suositteli minulle kinkku-juusto-muna krepestä aamiaiseksi, eikä suotta, koska se oli todellinen makuelämys ja maistui!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 08.09.2013
Note 3

Loistava paikka jälleen kerran.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 14.09.2012
Note 0

Kauppatorilta saa kerrankin jotain muuta kuin lihiksiä tai muikkuja, nimittäin herkullisia lettuja. Tilasin lounaaksi kana-brie-pesto-täytteisen letun ja seuralaiseni tilasi kana-mango-täytteisen letun. Annokset tuotiin pöytiin melko nopeasti. Rapeaksi paistetun muurinpohjaletun välissä oli myös paljon salaattia. Herkullinen kreppi oli sopivan täyttävä lounasruoaksi. Harmi, ettemme jaksaneet enää jälkiruokalettuja tilata, ensi kerralla sitten...

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 09.07.2010
Note 0

Community

Bilder

Fans (2)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (5)


Standort

Helsingin Kauppatori, 00100 Helsinki - Route
http://crepes.fi/

Options