Closed now

Fafa's Ooppera

Note 3.4 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (12)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Fafaksissa on eroja, Ruusulankadun Fafa's on toistaiseksi ollut heikoin esitys. Jostain syystä pitat täällä eivät tavoita muiden ketjun ravintoloiden tasoa, mikä on huonompi homma, sillä tämäntyyppisessä ketjussa tuotteen pitäisi olla tasalaatuista toimipisteestä riippumatta. Palvelu tyypillistä Fafaa, henkilökunta hoitaa homman, mutta lämmin, ystävällinen ja hymyilevä palvelu ei tunnu kuuluvan paikan konseptiin missään. Menen vastaisuudessakin Fafakseen, mutta en välttämättä Ruusulankadulle.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 04.08.2016
Note 0

Ystävällinen ja nopea palvelu, ihanan tuore vege-pita ja falafellit take awayna. Raikas ja siisti paikka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 07.11.2015
Note 0

Annokset kylmiä, jos pitaleivän lämmittäis niin parantais makua. pitassa oleva salaatti märkää eikä minkään makuista, samaa kuraa käytetään myös salaateissa. Kyllähän se annoksen täyttää, muttei kovin hääviä ole maultaan. Jumalattoman hidas palvelu, 16.10 perjantai iltana seiskan jälkeen käytiin, tiskillä ei ollut jonoa. Henkilökunta hääräsi omiaan, kesti aikansa ennenkuin asiakasta palveltiin. Parin pitan saaminen kesti aika tasan puoli tuntia tilauksesta. Osa jälkeeni tulleista asiakkaista saivat ennen minua tilauksensa, eli kaikkia asiakkaita ei palvella saapumisjärjestyksessä. Pari viikkoa sitten viikonloppuna kun käytiin, oli vartin verran jonoa, yhtäkkiä ilmeisesti jokin loppui keittiöstä ja jonossa olleet jäivät ilman ruokaa. No,reilu viitisen ihmistä meni sit muualle hakemaan ruokansa. Ottaa päähän kun menin ostamaan 10 kerran ateriakupongin, josta on vielä 8 kertaa käyttämättä. Eli nyt on "pakko" käydä vielä 8 kertaa, jos en halua että kaksi annosta on maksanut about 80e... Tää olis kiva paikka, jos homma toimis mutta nykyisellään en kyllä suosittelis kenellekään. Mielestäni todella yliarvostettu ja ihan liikaa hehkutettu paikka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 17.10.2015
Note 0

Tuttavan hehkuttamana ja nettisivut selanneena odotin vähintään maistuvaa visiittiä ravintolaan. Itse tilasin kanapitan tulisena ja partnerini falafel pitan. Palvelu pelasi ja ruoan sai mukaan siistiin pakettiin. Kotisohvalle ravintolasta oli ajallisesti matkaa 5 minuuttia. Ensipuraisu oli vielä kohtuullinen ja annoksen päälle lisätty chilijauhe hieman maistui. Annoksen maku olikin sitten siinä ja loppua voikin vain kuvailla vatsan täytteeksi. Ei enempää. Täysin vetinen ja mauton pita, jonka sisältämä kana oli erittäin laihanlaisesti maustettu, mikäli ollenkaan. Olisi nyt edes hieman ollut mukana muutakin, kuin hieman ylikärventyneen makua. Kovin suureksikaan ei tuota 9,5€ annosta voi kehua, mutta se on tässä tapauksessa ehkä ihan hyvä asia. Tämä on hyvin sääli, sillä annos tuntui koostuvan kuitenkin kohtuullisen laadukkaista raaka-aineista.

Lyhyesti paikka oli todellinen pettymys. Rehellisesti mauttominta ruokaa, jota olen koskaan ravintolasta saanut. Jatkossa maksan puolet vähemmän monin verroin paremmasta ateriasta vapaasti valittavasta "kebulasta" lähiympäristöstä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 18.07.2015
Note 0

Kävin juuri ja tilasin Falafelin pitaleivällä ja hummus jne, sekä ginger beeriä. Kotiin päästyäni rasiassa oli vain 5 falafelia ja pieni kipollinen löysää hummusta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 840€ Hinzugefügt: 23.06.2015
Note 0

Tosi hyvää falafelia pitaleivällä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 14.06.2015
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 03.05.2015
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 19.04.2015
Note 0

Mahtavaa, että Töölöstä löytyy Fafa's. Olen käynyt täällä usein, johtuen hyvästä sapuskasta ja moitteettomasta palvelusta. Nopeasti käteen ilmestyvät falafelit. Mutkaton, maukas, toimiva, nopea.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 01.04.2015
Note 0

Uskomattoman hidas palvelu, asiakkaita ei palvella saapumisjärjestyksessä vaan satunnaisotannalla. Kannattaa mennä, jos haluaa kuluttaa vapaa-aikansa oksettavassa rasvanhajussa

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 21.03.2015
Note 0

Community

Bilder

Fans (4)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..


Standort

Ruusulankatu 1, 00260 Helsinki - Route
http://www.fafas.fi

Options