Mittagessen jetzt erhältlich

Faro Channelside Bar & Restaurant

Note 2.7 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly

Bewertungen (27)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Faro sijaitsee urbaanin idyllisissä maisemissa Ruoholahden kanavan varressa. Harmi vain, että kesä ja kuulaan kaunis syksy tuntuvat enää vain muistoissa ja tilalle ovat tulleet helsinkiläisen nykytalven kulmakivet: pimeys, kylmyys ja märkyys. Ravintolan sisätiloista on silti upea katsella kanavan kevyttä merenkäyntiä. Sisätilat ovat muutenkin tyylikkäät ja tarjoavat hienot puitteet illalliselle ravintolaytimen ulkokehällä. Internet kertoo, että ravintolan sisustuksen on disainannut itse Vertti Kivi.

Tällä kertaa jätimme suosiolla seuralaiseni kanssa väliin alkupalan ja jälkiruoan. Keskityimme puhtaasti bisneksiin, viinilasilliseen ja pääruokaan. Saimme kuitenkin suuhunpantavaa jo ennen pääruokia, koska pöytäämme tuotiin vaaleaa, oikein maukasta leipää ja oliiviöljy-balsamicoa.

Oma valintani pääruokien suhteen oli tällä kertaa helppo: entrecôte-chimichurrileipä (23 €). Sen sijaan seuralaiseni pähki ja pähki leipäni ja Fish’ Chipsin (20 €) välillä ja lopulta turvautui tarjoilijan apuun. Paljastettakoon, että jälkimmäinen vaihtoehto voitti korianterin mitalla. Annoksessani oli yritystä vaikka muille jakaa, mutta kokonaisuudesta jäi kuitenkin jollakin tapaa epämääräinen kuva. Yksittäisissä elementeissä ei sinänsä ollut valittamista, mutta erilaisia makuja oli kenties vain liikaa. Yksinkertaisempi (lue: bistromaisempi) kokonaisuus olisi toiminut paremmin. En tällä kertaa kysellyt sen kummemmin seuralaiseni annoksen perään, mutta hyvin se näytti maistuvan. Viinisuositukseni toimi hyvin annoksen kumppanina.

Puitteet Farossa ovat kunnossa ja epäilemättä keittiöosaaminenkin. Jonkinlaista fokusoitumista jäin kuitenkin ravintolalta kaipaamaan: onko kyse bistrosta vai jostakin vähän hienommasta? Viitteitä löytyi nyt molemmista, mikä ei tukenut lopputulosta parhaalla mahdollisella tavalla.

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 23€ Hinzugefügt: 17.12.2015
Note 0

Erinomainen lounaspaikka. Kiva maisema kanavan rannalla, valkoiset liinat pöydissä ja pääruoka pöytiintarjoiltuna. Maukas salaattipöytä alkuun ja jälkiruokakahvi sisältyi hintaan. Leivän mauttomuus ainoa pettymys. Ystävällinen palvelu ja pääruoka tuli nopeasti. Lisäplussaa lähiruuasta, pääruokana söimme haukimureketta, jossa lisänä hernepyreetä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 28.11.2015
Note 0

Paikka on ihan kiva.
Brunssi oli aivan tavallinen hotellin aamiainen.
Olimme varanneet pöydän etukäteen. Tätä ei kannata tehdä sillä varattu pöytä oli koko ravintolan heikoin. Pöytä oli valittu aivan ikkunapöydän vierestä eli ikkunaan emme päässeet ja omaa rauhaa ei ollut lainkaan.
Eipä tarvitse toiste mennä.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 25€ Hinzugefügt: 14.11.2015
Note -1

Viihtyisä ja kansainvälisen oloinen merellinen miljöö. Alku ja jälkiruuat olivat hyviä, mutta pääruokavaihtoehdot olivat vaatimattomia ja laatuun nähden kalliita. Varhaisperunoita lokakuussa?!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 42€ Hinzugefügt: 01.10.2015
Note 0

Brunssi oli erinomainen. Kävimme sunnuntai-brunssilla, ja yllätyimme positiivisesti siitä, että paikka on selvästi nostanut tasoa. Brunssilla oli varsin runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, joista ei mistään jäänyt pahaa sanottavaa. Kaikin puolin varsin hyvä brunssikokemus, jota voi suositella!

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 25€ Hinzugefügt: 19.07.2015 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Kävin pomoni kanssa perjantaina liikelounaalla Farossa ja kokemus oli todella positiivinen.
Alkuruokana ollut vitello tonnato oli aivan täydellinen suoritus. Pääruokana ollut lohi yllätti itseni ja pomoni täysin. En muista koskaan saaneeni ravintolassa noin täydellisesti paistettua lohta. Lisäkkeet todella hyvät. Ainoa mihin vähän olisin toivonut makua oli kastike mutta kokonaisuus loistava.
Jälkiruokana ollut tirmaisu ei valitettavasti päässyt lähellekkään alku/pääruokien tasoa. Amarettoa tai vastaavaa ei ollut annoksessa ollenkaan joten maku jäi vajaaksi.
Tulemme varmasti toistekkin syömään.
Hellepäivä ja teidän terassi=Yksi stadin parhaimmista.
KIITOS!!!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 39€ Hinzugefügt: 04.07.2015
Note 0

Lounas jätti aika hiljaiseksi. Tilaamani tonnikalapihvi saapui parin minuutin sisällä tilauksesta, kun vasta olimme istuneet salaattipöydän antimien kanssa pöytään. Annos oli jo tässä vaiheessa kauttaaltaan haalea, toimitusajasta päätellen oli ehtinyt istumaan tiskillä hyvän aikaa. Tonnikalapihvi oli enemmänkin klöntti, ja oli kuiva sekä mauton. Jos en toisin olisi tiennyt, peruna-valkosipulipyreeksi kutsuttu teos olisi mennyt minulta lävitse bearnaise-kastikkeena, senverran rasvainen maku oli. Tomaattivinaigrette oli vain kummallisen makuinen.

Kaiken kaikkiaan mieleeni nousi sama kysymys mitä jo alla olevat kirjoittajat ovat kyselleet, eli maistaako kukaan ruokia? Yksikään komponenteista ei ollut kohdallaan ja minun on hyvin vaikea kuvitella, että kysymys oli pelkästään makuasiasta. Vaikka olen aktiivinen ravintoloissa kävijä, viime kerrasta kun olen joutunut jättämään muutaman haarukallisen jälkeen annoksen kesken on kulunut lukuisia vuosia. Nyt kävi kuitenkin näin.

Tämä on sääli, sillä sijainti sekä tilat ovat komeat ja palvelussa ei ollut mitään vikaa. Myös salaattipöytä oli ihan ok.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 13€ Hinzugefügt: 11.05.2015
Note 0

Olimme seurueen kanssa 3:n ruokalajin liikelounaalla. Ruoka sinänsä aivan hyvää, mutta annoskoot uskomattoman pieniä. Pääruokaan kuuluu pienen pieni naudan marmoripihvi, noin 1-2rkl verran porkkanaperunapyrettä ja muutama kasvislisuke. Ruoka oli syöty 2minuutissa. Tätä yritettiin korjata tuomalla keittiöstä vielä lisäpihvejä pöytään. Söimme sitten lisäpihvejä sellaisinaan, sillä lisukkeet olivat loppuneet aikoja sitten. Hinta lounaalle (39€ plus viinit) oli aivan liian ylihinnoiteltu. Ravintolan miljöö ja ystävällinen palvelu tuo pisteitä, mutta en voi suositella paikkaa liian pienien annoskokojen vuoksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 39€ Hinzugefügt: 06.03.2015
Note 0

Cityshoppari-tarjous oli pettymys. Menimme kokeilemaan Faroon cityshoppari-tarjouksen (menu kahdelle 69 euroa). Toisin kuin cs-tarjoukset yleensä, tämä ei ollut kummoinen, koska tajusimme, että listalta tilattuna sama setti olisi maksanut 76 euroa, eli alennusta ei juuri ollut ja pääruokaan ei kuulunut mitään lisukkeita. Ruoka sinsänsä oli ihan hyvää, ja miljöö on kiva. Harmi, että olivat langenneet tällaiseen huijaukseen "tarjouksessaan", koska muuten olisi voinut mennä toisenkin kerran.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 13.02.2015 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Kävimme viime sunnuntaina brunssilla. Lämpimät ruoat olivat kokoajan loppu ja munakastakin sai odottaa pitkän tovin. Ruoat vaihtelivat kokoajan, eikä ollut selkeää linjaa mitä on tarjolla.
Salaateissa oli paljon valinnan varaa, varsinkin perunasalaatti oli mieleeni. Salaatin kastikkeita saisi toki olla useampaa vaihtoehtoa.
Kahvin kanssa oli tarjolla monia eri makeisia, varsinkin porkkanakakku oli mieleeni. Nätisti asetellut annokset houkuttelivat kovasti! Kookospalloista tykkäsi jopa mieheni joka yleensä on kovin nirso.
Tulemme ehdottomasti uudelleen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 20.01.2015
Note 0

Community

Bilder

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (4)


Standort

Kellosaarenranta 2, 00180 Helsinki - Route
+35810 4249830
http://www.faroravintola.fi/

Options