Öffnet um 08:00

Gottland Deli & Cafe

Note 4.1 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (30)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Kahvio on pieni, mutta kahvi todella hyvää ja täytetyt sämpylät erinomaisia! Palvelukin oli todella ystävällistä. Suosittelen lämpimästi etenkin hyvällä säällä, jolloin voi istua ulkona nauttimassa herkuista. Sisällä ei ole paljoa istumatilaa, joten voi olla että jää ilman vapaata paikkaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 03.03.2015
Note 0

Hmm. ..edelliseen kommenttiin viitaten, mieluummin tavallista suomalaista palvelua kuin "hurmaavaa" suomalaista palvelua. Gottlandin palvelu on asiallisen ystävällistä ja syötävät oikein hyviä, mukava uutuus on oikea suodatinkahvi näin tavalliselle kittaajalle. Croissantit ja piirakat ovat nam!
Miinus pienistä tiloista ja sitä myöten satunnaisesta ruuhkasta, mutta sellaista se on.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 02.03.2015
Note 0

Gottland kafeen hurmaava tunnelma on valitettavasti omistajan vaihdon myötä nuutunut tavalliselle suomalaiselle palvelutasolle.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.02.2015
Note 0

Aivan loistavaa kahvia ja croissanteja, sämpylöitä, piirakkaa. ..uuden omistajan myötä palvelu on entistäkin parempaa vaikka ei se huonoa ole koskaan ollut.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Hinzugefügt: 07.02.2015
Note 0

Paikka on herttainen ja kahvila kyseisellä paikalla toivottu. Ensimmäisellä käynnilläni lavwrin kanssa palvelu oli valitettavasto nihkeää. Omistajaroivan suhtautuaminen yksinkertaiseen kysymykseen liittyen tuotteeseen (erityisruokavalio) oli viileän epäystävällinen. Ymmärrän eträ pienessä tilassa on tarkoituksella päädytty suppeaan valikoimaan mutta asiakkaan vastaanottaminen voisi siitä huolimatta olla paljon ystävällisempää.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 15€ Hinzugefügt: 18.06.2014
Note 0

Nykyään yksi vakkareistani, kun on työmatkan varrella. Helsingin toiseksi parhaat pullat (parhaat on Hopiassa ;) ) ja ystävällinen palvelu. Haen aina mukaan, mutta kyllä paikan päälläkin kehtaisi istua, tunnelma on välitön ja mukava. Vessaa ei ole asiakkaille, mikä on hyvä huomioida.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 30.05.2014
Note 0

Palvelu on upeaa ja siksi paikka kuuluukin vakiopaikkoihini. Valitettavasti opiskelija-alennuksen saaminen on vaihtelevaa. Toisinaan sen saa ja toisinaan ei. Riippuu näemmä myyjästä saavatko myös AMK:laiset alennuksen. Erikoiskahvit tehdään ilmeisesti rasvattomaan/kevytmaitoon, mikä maistuu. Olisi mahtavaa, jos valikoimiin saisi myös täysmaitoa. Paikanpäällä tehdyt leivokset ja leivät ovat mahtavia! Vielä kun mahtuisi joku kerta istumaankin, niin olisi täydellistä. Tykkään tästä paikasta todella, koska se on kätevästi matkan varrella, kun menen luennoille.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 02.03.2014
Note 0

Kävimme kahvilassa kehujen perusteella. Paikka on tosi pieni, vain kaksi pöytää. Vitriinissä oli pari sämpylää ja porkkanakakkua. Tiskillä korvapuuseja, kaikki paikanpäällä tehtyjä. Ihan ok. Paikka on mielestäni enemmän takeway kuin kahvila.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 26.11.2013
Note 1

Vakiopaikka! Cappuccino loistava, itse leivotun korvapuustin nappaan mukaan paljon useammin kuin ruokavalioon sopisi. Kahvilan emäntä on mitä hurmaavin ja palvelu aina henkilökohtaista ja vilpittömän ystävällistä. Suosittelen ehdottoman lämpimästi!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 21.11.2013
Note 0

Täällä olleiden hehkutusten perusteella menin käymään. Palvelu oli hyvää. Mukava nainen kassalla. Ostin sämpylän ja kahvin. Sämpylä oli hyvin vakio ja hehkutukseen nähden alakanttiin. Kahvissa maistui huoltoasema. Jos tiedätte mitä tarkoitan. Jos satun olemaan lähistöllä voin poiketa, mutta en varta vasten hakeudu enää tänne. Pahus, sillä arvostelut antoivat odottaa todella paljon. Kiitos kuitenkin palvelusta.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 6€ Hinzugefügt: 13.11.2013
Note 0


Standort

Pihlajatie 8, 00270 Helsinki - Route
050-5603236

Options