Closed now

Kahvila Felis Neuleputiikki

Note 4.5 / 5

Bewertungen (9)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Hyvää kotiruokaa, kivat omistajat!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 04.01.2016
Note 0

Ihanan pariskunnan kahvilassa on lämmin tunnelma ja erinomainen palvelu. Suolaiset ja makeat piirakat ovat herkullisia! Sunnuntaibrunssilla voi valita piirakkapalat kotiin vietäväksi jos ei jaksa syödä paikanpäällä. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 13.07.2015
Note 0

Ihan älyttömän ihana pieni kahvila! Todella ystävällinen palvelu ja miellyttävä kokemus.
Ja eri tee-vaihtoehtoja oli monia, leivokset oli paikanpäällä tehtyjä ja maukkaita. Iltapäivällä happy hour, jolloin leivoksen ostajalle ilmanen kahvi/tee. Varmasti aion mennä uudelleen ja suosittelen kaikille muillekkin :)

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 5€ Hinzugefügt: 10.02.2015
Note 0

Olen käynyt kolmesti tässä kahvilassa. Kasviskeitot ovat olleet ihan ok, pannari tosi hyvää, sämpylät ihania ja piirakat erinomaisia. Tänään söin yhtä parhaista omenapiirakoista ikinä! Palvelu tosi ystävällistä, ja hinnat erittäin kohtuulliset. Tunnelma on semmoinen kotikutoinen, hyvällä tavalla. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 7€ Hinzugefügt: 30.05.2014
Note 0

Ruoka ei olut kovin kummoista. Mutta ihan riittävästi. Jotain kunnon liharuokaa jäin kaipaamaan ja perinneruokia.

Olin vähän pettynyt kun minulle oltiin kerrottu että on hyvä paikka.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 6€ Hinzugefügt: 16.10.2013
Note -2

Todella hyvä keittolounas! Olen syönyt monta kertaa ja aina on ollut erittäin maukasta keittoa. Erilaisia leipiä, leikkelettä, juustoa, kahvi. Reilun kokoinen annos. Lapset syövät muutamalla eurolla. Sympaattinen ja kotoisa tunnelma. Omistajapariskunta on mielestäni erittäin palvelualtis ja suhtautuu lapsiin hyvin positiivisesti. Erinomainen paikka esim. äitiyslomalaisille lounaspaikaksi; vauvankin voi jättää vaunuissa nukkumaan ikkunan taakse rauhalliselle Mäntytielle. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 6€ Hinzugefügt: 11.10.2013
Note 0

Kävin.
Oli kyllä huono palvelu ja ruoka ei ollut kovin hyvää. Pariskunta vaan sählää eikä toini kovin hyvin siihen nähden että on asiakkaita.
Palvelualttius puuttui kokonaan.
Toiste en mene!!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 05.08.2013
Note 0

Erittäin maukasta kasviskeittoa. Lihansyöjille paistettuja makkarapaloja tarjolla sekaan laitettavaksi. Pieni annos on todella reilu. Lisäksi leipää ja jälkkäriksi tosi hyvää pannukakkua. Kiva ja viihtyisä paikka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 6€ Hinzugefügt: 11.07.2013
Note 0

Kahvila Felis on parempi kuin miltä ulkoapäin näyttää. Ikkunan teippaukset eivät ole kovin kutsuvia, mutta päätän silti testata lounasta - ehkä sana neuleputiikki vaikuttaa tähän. Tarjolla on kalakeittoa ja kasviskeittoa, hintaan sisältyy leivän, leikkeleiden (juustoa, makkaraa), juoman ja kahvin lisäksi myös pannari!

Kasviskeitossa on vihanneksia, juureksia, perunaa ja kikherneitä. Suolaa on ehkä hivenen liikaa, mutta muuten keitto on oikein hyvää. Leipää on tarjolla monenlaista, ja pannarin saa pyydettäessä lämmitettynä. Hyvää on!

Lounaan hintaa en enää muista. Pieni lautasellinen riitti hyvin minulle, hintaa oli noin 6 euroa. Iso lautasellinen olisi ollut euron-pari kalliimpi.

Miljöö on sympaattinen, samoin sähläävä omistajapariskunta. Tarjolla on myös erilaisia suolaisia ja makeita piirakoita ja kakkuja, hinnat ovat kohtuullisia ja syötävät näyttävät hyvältä. Lähiökuppilamaisesta ulkonäöstä huolimatta suosittelen testaamaan, sisältä on huomattavasti viihtyisämpi!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 6€ Hinzugefügt: 15.04.2013
Note 0

Community

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Mäntytie 11, 00270 Helsinki - Route
044-7488123
https://fi-fi.facebook.com/FelisKahvilaJaKonditoria/

Options