Küche geöffnet

Nyyrikki

Note 1.9 / 5

Bewertungen (15)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 03.08.2016
Note 0

Söimme viikonloppulounaan 30e, pihvin 26e ja kalaa noin 25e. Alkuruokapöytä ei ollut valmiina lounaan alkaessa vaan esim leivät tuotiin vasta puoli tuntia lounasajan alun jälkeen. Sinänsä alkuruuat olivat ok makuisia. Pääruoka tuotiin pöytään. Lohimedaljonki oli eltaantuneen makuista, maalaislohkoperunat pelkkiä kovia rasvaviipaleita. En syönyt annoksesta kuin kalan, jnka nielin vastentahtoisesti alas. Kävin hakemassa täydennystä nälkääni alkuruokapöydästä, koska annokseni oli syömäkelvoton. Jälkiruokaan ei kuulunut kahvi, vaan se piti ostaa erikseen. Jälkiruuan appelsiinirahka oli mautonta, tosin jätin syömättä. Ei missään nimessä mennä enää ikinä. En suosittele.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 37€ Hinzugefügt: 13.03.2016
Note 0

Maukasta perusruokaa hyvällä hinnalla. Ruuaksi valitsin poropastan, joka oli täyttävä ja maukas. Henkilökunta tuntui hiukan kiireiseltä, mutta jaksoivat silti hymyillä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 22.02.2015
Note 0

Pohjan Akkaa ei ravintolalistalta löytynyt, mutta taitaa olla sama keittiö? ! Kokki ploppasi kyllä tänään perjantaina. Kaksi henkilöä, kaksi epäonnistunutta annosta sekä sama juttu naapuripöydässä. Ei tarvitse vähään aikaan käydä. Ehkä, kun uusi kokki remmissä..

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 20.02.2015
Note 0

Kun saavuimme paikalle ei tarjoilijoita näkynyt missään, kun loppuen lopuksi(10min odottelun jälkeen) kävin hakemassa tarjoilijan baarin puolelta, niin asenne oli vittuileva eikä suinkaan pahoitellut. Alkupalana etanoita jotka olivat aivan liian raakoja ja pääruokana joku pihvi mikä oli pilattu suolalla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 04.02.2015
Note 0

Oltiin isolla porukalla. Ruoka oli suurimmalla osalla syömäkelvotonta. Kantarellit kitkeriä. Risotto tehty kauan sitten. Ei mitään hyvittelyjä mistään. Hinta laatusuhde todella syvältä. 30€ kiitos ei mistään. Mäkkärin kautta kotiin. Sekin on parempaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 10.09.2014
Note 0

Nautin täytetyn lehtipihvin Pub Päätön Kanan terassilla työporukassa aurinkoisena päivänä, ja ruoka oli oikein hyvää. Ranskalaiset olivat erinomaiset, lehtipihvin täytteet maistuvia ja annoksesta tuli täyteen. Palvelu oli erinomaista!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 08.07.2014
Note 0

Hyvää ruokaa ja mukava palvelu, yleensä suhteellisen rauhallista, mikä sekin mukavaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 11.04.2013
Note 0

Nyyrikin sali on hieno ja tyylikkään ajaton. Olimme ainoat asiakkaat sunnuntainak klo 15 tienoilla. Palvelu oli ystävällistä, mutta aika verkkaista. Annokset toivat mieleen 80 luvun ravintolakokemukset, niin maultaan kuin ulkonäöltään. Annoksien hinnat pikkusen yläkanttiin. Jos odottaa perusannoksia niin ei pety.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 04.06.2012
Note 0

Pohjan Akka on perinteinen lounasravintola, tavernaksi taitaa itseään kutsuakin? Perus kotiruokaa, maut enemmän kuin kohdillaan. Joskus listalla on jymy-yllätyksiä kuten juustohampurilainen!

Yläkerran Pub Päätön Kana tarjoaa kana-motiivin ympärillä pyöriviä pubiannoksia, sormin syötäviä rasvaisia herkkuja. Rahoilleen ei saa vastinetta määrällisesti, mutta raaka-aineet ovatkin sitten huippuluokkaa. Valkosipulismetana on oiva dippivaihtoehto iänikuisen majoneesin sijasta!

Mukava kodikas paikka, suurin osa asiakkaista ovat kantiksia jotka moikkaavat reippaasti satunnaisempaakin kulkijaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 17.05.2012
Note 0

Community

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Pohjolankatu 2, 00610 Helsinki - Route
09 7572299
http://www.nyyrikki.net/

Options