Öffnet um 10:00

Lounaskahvila Poiju, Seelari, Hietasaari, Oulu

Note 4.9 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly

Bewertungen (10)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 30.08.2016
Note 0

Erinomainen lounas. Minun makuuni sopivasti maustettu kanapasta, samoin kiusaus, jota myös hieman maistoin. Kasviskiusausta en maistanut. Upealla paikalla siisti lounaskahvila. Eiköhän ruokatuntini suuntaudu jälleen tänään tuonne meren äärelle. Hyvää kotiruokaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 11.05.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (3)
Note 0

Arvostelujen innoittamana lounas testissä pe 23. 10. Lievä pettymys, luvattua lohikeittoa ei ollut! ja tilalla ollut uunilohi aavistuksen kuivaa ja mautonta. Perunat lisukkeena ok, mutta valmiit jauhelihapihvit jäivät syömättä. Salaatit perussalaatteja. Rieska oli hyvää, vaikka voita sen kyytipojaksi ei ollutkaan. Kiva ympäristö, tosin nyt syksyllä sadepäivänä ei niin edukseen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 24.10.2015
Note 0

Kiitos. Suussa sulava possun filee ja puolisolla kuulemma yhtä maittava lohikeitto. Hieno kokemus. " We will see soon with our larger team". Pate

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 13.09.2015
Note 0

Pihvilounas olikin naudan ulkofilettä kermaperunoilla lisukkeineen, kun odotin saavani 8,5 euron lounashinnalla jauheliha tai merimiespihivä:D. Oli kuulemma sellainen ylläripäivä positiivisen kokemuksen saamiseksi ja paikan markkinoimiseksi. Kyllä a inakin itse suosittelen paikkaa monestakin syystä. Se pitää itse kokea. Aurinkoterassi, merinäköala ja aivan uskomattoman herkullinen sapuska, oikeadti gourmee-ruoka. Käykää ihmiset ihmeessä lounaalla kun kesää on vielä jäljellä. Ravintolan pitäjä sanoi että tarkoitus on pitää lounasta jouluun saakka, jos kävijöitä riittää. Tällaisia paikkoja tarvitaan Ouluun, siis paljon puhuttuun meri-Ouluun.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 22.08.2015
Note 0

Ihan uskomattoman hyvä kotiruoka. Paikka on hieman syrjäinen, mutta kerrankin on Oulussa merellinen lounas- ja kahvipaikka, jossa lapsetkin viihtyivät kun oli erilaisia veneitä, lautoja ja kanootteja katseltavana samalla kun syötiin. Tosi kotoinen tunnelma ja kiva taustamusiikki, joka ei pauhannut liian isolla. Ps. ravintolassa itse tehty omenapiirakka vaniljakastikkeella kruunasi vierailun. Toivottavasti paikka kannattaa, niin mieluusti kävisimme siellä uudestaankin :D

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 11.08.2015
Note -1

Lyhyesti, Mahtava kokonaisuus ja mukava henkilökunta. Hyvä fiilinki pyöräretken lomassa. Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 20.07.2015
Note -1

Valikoima ei ollut kovin laaja, mutta ruoka aivan uskomattoman hyvää. Lisäksi lapset huomioitiin erityisellä tavalla lounaslistan ulkopuolelta. Upea paikka, jossa ei ollut ennen tultua käytyä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 08.07.2015
Note -1

Ei aamaninen, vaan hamppari+salaatti komppari. Kiva paikka tustustua Ouluun. Oisko tää yx Oulun kesän ykkösmesta????? Tsemiä yrittäjäpariskunnalle!

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 6€ Hinzugefügt: 17.06.2015 Vorherige Bewertungen ansehen (3)
Note -1

Aivan mahtava lohikeitto tänään, hinta sisälsi alkuruoan, juomat, leivät, lisukkeet ja jälkkärikahvit. Upealla paikalla, valoisa ravintolasali, merimaisema, iso terassi, mukava jutteleva oululInen yrittäjä, jolla oli hyvä paikallistuntemus ja tieto sekä näppäräkätiset kesätyöntekijät. Harmi kun ei saanut lasia viiniä, kun paikassa ei ole alkoholimyyntiä. Kannattaisi kyllä harkita.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 12.06.2015
Note 0

Community

Bilder

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Puomitie 12, Seelari, Hietasaari, 90510 Oulu - Route
046 922 1318
http://www.kahvilapoiju.fi

Options