Küche geöffnet

Toripolliisi

Note 2.4 / 5

Bewertungen (44)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Mukava saada lounas pöytään ja erikseen valmistettuna. Kirjolohi olikin sopivasti kypsennetty, eikä mössöä kuten lounaslohet usein. Perunamuusi oli rakenteeltaan ja maultaan oikeanlaista. Alkusalaatti mitätön. Rakennus kiva.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 30.08.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Palvelu oli ensiluokkaista, asiantuntevaa ja tilanteeseen sopivan nopeaa. Syömäni savulohi ehkä paras lohiannos jonka olen ravintolassa syönyt. Myös seurueemme kolme muuta syöjää oli annokseensa enemmän kuin tyytyväisiä. Paikan nimikkoburgeri saa erityiskiitokset!! Tämä on paikka johon tulemme aivan varmasti uudelleen ja uudelleen! Hyvää oululaista osaamista :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 26.07.2016
Note -1

Palvelu nopeaa ja asiantuntevaa, Alkupalat maistuivat, mutta pääruuan liha oli syömäkelvotonta rustoista purkkaa, sisäpaistia josta maininnat pitkästä kypsennyksestä eivät pitäneet paikkaansa... Tästäkin olisi selvitty jotenkin, mutta keittiön kommentti palautteen jälkeen " Jättävät sitten syömättä!" oli todellakin asiakasta aliarvioivaa. Jälkiruoka ihan ok. Seuraavalla kerralla pikkujoulut jossain aivan muualla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 23.11.2015
Note 0

Palvelu oli nopeaa ja asiallista. Ruoka oli ok, perusruokaa, maut olivat normaaleja perusmakuja, ei mikään wau-kokemus. Vaniljajäätelön sekaan oli nakattu kaardemummaa tod näk suoraan purkista, palaset olivat sen verran isoja. Caesar-salaatin krutonkeihin eivät hampaat pystyneet, olivat kuin kiveä ja maksa-annoksen pekoni-perunamuusista puuttui pekoni. Näihin tarjoija vain kommentoi: "Vien terveiset keittiölle."

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 21.11.2015
Note 0

Mukava Gastropubi. Söin valakolöökileivän alkuruuaksi mikä oli hyvä aloitus hinta/laatusuhteeltaan. Pääruuaksi söin Octoberfesteihin liittyvä makkaralautanen jossa pari braatwurstia sekä olumakkara muussin ja kaalinkera. Molemmat ruuat olivat maukkaita, ei mitään erikoisia sinänsä. Gastropubille suhteellisen suppea olut valikoima.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 07.10.2015
Note 0

Olen vältellyt paikkaa ja ajatellut sen olevan burgeri/pub/snack -ravintola. Eilinen kokemus muutti kaikki ennakkoluulot. Kasvisyöjille, keliaakikoille, lihanhimoisille...kaikille löytyi jotain. Kaikki oli tyytyväisiä. Siika-annos erityisesti sai kehuja. Kalojen suhteen ylitarkka asiakas sanoi, ettei ole eläessään (67v) saanu yhtä täydellistä siikaa ravintolassa. Tilaamani sisäfile oli täydellinen kypsyydeltään ja voin täysin yhtyä ruokalistan kommenttiin "oulun paras pihvi"

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 28€ Hinzugefügt: 01.08.2015
Note -1

Erittäin passeli kevyt lounas hellepäivälle. En olisi muuten varmaankaan mennyt, mutta asiansa osaava silmälasipäinen osasi asiansa ja sisäänheitti meidät. Ei kaduttanut.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 20.07.2015
Note -1

Lounasaikaan toimii hyvin ja ruoka on hyvää, mutta illasta listalta tilattuna vähän ontuu. Henkilökuntaa naftisti, odottelua ja sekoilua tilauksissa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 10.05.2015
Note -1

Ensiksi yritimme mennä ravintolaan joka oli ilmeisesti täynnä, palvelu oli tylyä ja käännytettiin vain ovelta pahoittelematta. Varasimme pöydän ja meidän lisäksi ravintolassa oli vain muutama asiakas.

Tarjoilijat ramppasivat tupakalla ja vahtasivat netti tv:stä peliä elämöiden. Asiakkaat olivat toisarvoisia. Alkupalana sipulirenkaat olivat ihan hyvät. Pääruokana lohi oli todellinen pettymys ja lautaselle ei päätynyt yhtään lämmintä elementtiä. Toisena pääruokana oli lammas joka osoittautui syömäkelvottomaksi, se oli todella sitkeä eikä veitsellä saanut kuin voimalla painamalla palasen irroitettua. Tämäkin ruoka oli todella kylmä ja kun yritin nielaista jauhannan jälkeen meinasin oksentaa koska lihaa ei saanut ollenkaan purtua.

Tarjoilija tuli hakemaan annokset ja valitimme annosten kylmyyttä johon tarjoilija vain tokaisi että "salaattien" kuuluukin olla kylmiä. Sanoimme että ei kai lihan sentään. Johon hän ei vastannut mitään. Lähtiessään tokaisi vain että vienpä kokille terveiset. Pahoitteluja ei mitään saatu, 2€ oli ottanut loppuannoksesta pois. Illan jatkojakaan ei lähtiessämme toivotettu. Oli muuten viimeinen kerta kun kyseissä paikassa käytiin. WC:t olivat TODELLA likaiset, papereita pitkin lattiaa ja keltaista nestettä niin että kengät tahmaantui.. Todella ala-arvoinen kokemus. Emme suosittele kenellekkään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 27.04.2015
Note 0

Ruoka oli kuin mikrolämmitettävää einesruokaa. Kokonaisuus oli yhtenäinen "lälly" jossa kaikki raaka-aineet olivat sekaisin. Kasvikset puuttuivat kokonaan mikä on pitkä miinus.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 28.02.2015
Note -1

Community

Fans (3)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Rantakatu 6, 90100 Oulu - Route
(08) 333 013
http://toripolliisi.fi/

Options